نوكرتم آقا فردين . تو كف نيستم هر وقت باشه بازي ميكنميم ديگهخوب اگه داری بده دوستمون بازی کنه دیگهچون مال منو تازه فردا می فرستن. پسفردا میاد دستم. حداقل 1 هفته میکشه خودم بازی کنم. بد بخت از اندر کفی میمیره. بده بازی کنه اگه داری.
نوكرتم آقا فردين . تو كف نيستم هر وقت باشه بازي ميكنميم ديگهخوب اگه داری بده دوستمون بازی کنه دیگهچون مال منو تازه فردا می فرستن. پسفردا میاد دستم. حداقل 1 هفته میکشه خودم بازی کنم. بد بخت از اندر کفی میمیره. بده بازی کنه اگه داری.
رزيدنت ايل 5 الان تو 40 سوتون هست ؟پلي باكس نميخوام هاا

نشناختم عزیزم شمااااا ؟ به کی چه ربطی داره من کجام ؟ و چیکار می کنم؟ اصلا چه ربطی داره به تبریز الکی دور برداشتی. این باز هزارو یکم من با اون فروشنده های اردمبیل چهل ستون مشکل دارم که مردم رو اسکول گیر آوردن.جناب FaRd!N که هی داری غر میزنی اگه ناراحتی پس چرا اومدی تبریز؟ برگرد به همون شهری که ازش اومدی

دوستان هم شهری و نزدیک شهریمیتونن برن از طبقه 2 مغازه آقای محمدی دیسک بازی های Pinata را با قیمت خیلی خوب 4 تومن تهیه کنند. جنس دیسک و کیفیت چاپ هم حرف نداره. در کل خیلی خوشحالم که یه چنین جایی هم اومد تبریز و ما رو از دست این PlayBox های خیلی خوووووووووووووب :laughing: خلاص کرد.
عزیز اشتباه متوجه شدی گیمر جماعت تو تبریز زیادهدوستان عزیز مسئله ی گیم تو تبریز تبدیل شده به یک گروه مافیا که چهلستون رو دربست گرفتن و با انداختن دیسک های PlayBox به قیمت 7000 به مردم حال می کنن .
مشکل بعدی اینه که گیم تو تبریز هنوز جا نیفتاده و همه فکر می کنن که 360 و پی اس 3 و .... فقط واسه کودکان زیر ده سال هستش و اگه به یکی بگی من اوقات فراغتم رو 360 بازی می کنم آدم رو مسخره می کنن و میگن مگه تو بچه ای ؟
من مسعود هستم 17.5 سالمه و تو تبریز می شینم هر کی از تبریز اهل گیم هست به من SMS بزنه
شماره : 09354285815
خیلیم زیاده. حتی 360 هم دارن. اگه پست های بالا رو هم بخونی می بینی که نمایندگی Pinata گیم توی چهل ستون با بهترین قیمت در خدمت گیمران عزیز میباشد از قیمت کنسول ها زیاد خبر ندارم. قدیما که Elite رو میدادن 500-600 تومن :laughing: الان دیگه نمیدونم.سلام قيمت xbox360 با مادر برد فالكون در پاساز چهل ستون چنه
60و120