تاپیک Xbox 360 داران آذربایجان

• Thread starter Thread starter FaRd!N
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
خوب اگه داری بده دوستمون بازی کنه دیگه :-" چون مال منو تازه فردا می فرستن. پسفردا میاد دستم. حداقل 1 هفته میکشه خودم بازی کنم. بد بخت از اندر کفی میمیره. بده بازی کنه اگه داری.
نوكرتم آقا فردين . تو كف نيستم هر وقت باشه بازي ميكنميم ديگه

جناب FaRd!N که هی داری غر میزنی اگه ناراحتی پس چرا اومدی تبریز؟ برگرد به همون شهری که ازش اومدی
نشناختم عزیزم شمااااا ؟ به کی چه ربطی داره من کجام ؟ و چیکار می کنم؟ اصلا چه ربطی داره به تبریز الکی دور برداشتی. این باز هزارو یکم من با اون فروشنده های اردمبیل چهل ستون مشکل دارم که مردم رو اسکول گیر آوردن.

شما همون حقتونه که برین 110 تومن به KZ2 و 10 تومن بدین به Play Box . :laughing:

یه ذره اگه از اون غیرت ترکی که تو رگمون هست سر اینطور مسائل هم استفاده می کردیم الان هیچ کس جرات نمیکرد به اون قیمت سر مردم کلاه بذاره.
حالا خودت بورو به قول همین مثل ترکی "پاپاقیوی گور گاباقیوا" ببین جریان چیه؟

پ.ن: امیدوارم با اومدن نمایندگی Pinata خیلی از مشکلات حل بشه و ما هم بتونم مثل دیگرون با همون 3 تومن بازی های خوب بگیریم.

بابا مشکل این نیست که فروختمش به امیر:((
دوستان راست مبگن اا
تو چهل ستون از هرجا که میوفته میپرونن!فکر میکنن بیسواد یا احمقیم
من به شخصه از اونجا خرید نمیکنم دیگه همه واسه چپاول اونجان
رضا یا بقیه مهم نیست!همشون
قدیما تو پاساژ گلستان هم این چیزا بود الان اما ....
بهتره بقیه دوستان هم درست فکر کنن!مگه پول مفت گیر اوردین بدین بخورا!
حالا پیناتام میخواد کارو کاسبس کنه!جرم نمیکنه که!حداقلش واسه ما ارزونتر تموم میشه!
;)

دوستان هم شهری و نزدیک شهری :دی میتونن برن از طبقه 2 مغازه آقای محمدی دیسک بازی های Pinata را با قیمت خیلی خوب 4 تومن تهیه کنند. جنس دیسک و کیفیت چاپ هم حرف نداره. در کل خیلی خوشحالم که یه چنین جایی هم اومد تبریز و ما رو از دست این PlayBox های خیلی خوووووووووووووب :laughing: خلاص کرد.

دوستان هم شهری و نزدیک شهری :دی میتونن برن از طبقه 2 مغازه آقای محمدی دیسک بازی های Pinata را با قیمت خیلی خوب 4 تومن تهیه کنند. جنس دیسک و کیفیت چاپ هم حرف نداره. در کل خیلی خوشحالم که یه چنین جایی هم اومد تبریز و ما رو از دست این PlayBox های خیلی خوووووووووووووب :laughing: خلاص کرد.

البته با تلاش های شبانه روزی یک نفر این کار عملی شد.:biggrin1:

سلام دوستان یه مورد فوری واسم پیش اومده میخواستم بدونم کدوم یکی از شما همشهریها بازی cod 4 یا fable 2 داره که play box نباشه و به من بده یا بفروشه یا ...... .
لطفا زوووود جواب بدین خیلی کارم مهمه

دوستان عزیز مسئله ی گیم تو تبریز تبدیل شده به یک گروه مافیا که چهلستون رو دربست گرفتن و با انداختن دیسک های PlayBox به قیمت 7000 به مردم حال می کنن .
مشکل بعدی اینه که گیم تو تبریز هنوز جا نیفتاده و همه فکر می کنن که 360 و پی اس 3 و .... فقط واسه کودکان زیر ده سال هستش و اگه به یکی بگی من اوقات فراغتم رو 360 بازی می کنم آدم رو مسخره می کنن و میگن مگه تو بچه ای ؟

آخرین ویرایش:
دوستان عزیز مسئله ی گیم تو تبریز تبدیل شده به یک گروه مافیا که چهلستون رو دربست گرفتن و با انداختن دیسک های PlayBox به قیمت 7000 به مردم حال می کنن .
مشکل بعدی اینه که گیم تو تبریز هنوز جا نیفتاده و همه فکر می کنن که 360 و پی اس 3 و .... فقط واسه کودکان زیر ده سال هستش و اگه به یکی بگی من اوقات فراغتم رو 360 بازی می کنم آدم رو مسخره می کنن و میگن مگه تو بچه ای ؟
من مسعود هستم 17.5 سالمه و تو تبریز می شینم هر کی از تبریز اهل گیم هست به من SMS بزنه
شماره : 09354285815
عزیز اشتباه متوجه شدی گیمر جماعت تو تبریز زیاده ;) خیلیم زیاده. حتی 360 هم دارن. اگه پست های بالا رو هم بخونی می بینی که نمایندگی Pinata گیم توی چهل ستون با بهترین قیمت در خدمت گیمران عزیز میباشد :دی

اگه امکانش هست شماره تلفونتون رو پاک کنین چون اینجا جاش نیست و شاید اختار بگیرین به خاطر این کار.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or