تاپیک Xbox 360 داران آذربایجان

• Thread starter Thread starter FaRd!N
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
با سلامی دوباره. :rose:

نظر به اینکه چندی پیش اعلام کرده بودیم که قرار است فروشگاهی برای عرضه کنسول و لوازم جانبی برای هموطنان آذربایجانی دایر کنیم ، با پیگیری این مورد با مشکلات بسیاری مواجه شدیم که یکی از بزرگترین و مهمترین این مشکلات ، نبودن پشتیبانی مالی برای خرید (یا اجاره) مغازه ای در محلی مناسب بود . با توجه به اینکه در تبریز و شهرهای حومه ای آن ، کنسول ها و لوازم جانبی به قیمت بسیار بالاتری به نسبت قیمت فروش تهران به فروش می رسد و از طرفی خرید مستقیم از تهران مشکلاتی از قبیل عدم اطمینان از پشتیبانی کنسولی و مشکلات پست و ... را دارد ؛‌ من و Omid تصمیم گرفتیم هرطور شده این فروشگاه رو دایر بکنیم . تنها مشخصه این فروشگاه ما این است که این فروشگاه یک فروشگاه خانگی خواهد بود و لوازم و کنسول ها در منزل انبار شده و در صورت نیاز می تونید با هماهنگی تلفنی و یا اینترنتی جنس های مورد نیاز خودتون به قیمت مناسب و واقعی ! تکرار میکنم قیمت واقعی ! خریداری کنید .
این مورد رو بین خودمون مشورت کردیم و به توافق نظر رسیده ایم . اکنون میخواییم نظر شما دوستان آذربایجانی رو هم جویا بشیم چرا که قطعا بیشترین فروش رو برای شما دوستان خواهیم داشت و باید با همفکری همدیگر کارها رو جلو ببریم . پس از همفکری ها می توانیم سایت فروش کنسول برای آذربایجانی ها رو ایجاد بکنیم . :smile:

بنابراین اگر نظری دارید و یا با این پیشنهاد موافق هستید ما رو هم مطلع بکنید چرا که هم قصد داریم جنس های ارزانتری برای شما دوستان به فروش برسه و هم اینکه این عادت زشت بازار فروش کنسول تبریز رو از بین ببریم .

در صورت توافق و پشتیبانی شما عزیزان قیمت های بازی ها، کنسول ها، ... و طریقه تماس در اطلاعات بعدی ابلاغ خواهد شد. در ضمن تاکید کنم که نمایندگی ما از یکی از فروشگاه های بنام ایران خواهد بود و کیفیت کاری شما را نا امید نخواهد کرد.

(در مورد کیفیت کاری تا بحال دو تن از دوستان برای آپدیت درایو اقدام کردند که میتونن در صورت تمایل و راضی بودن از کار در اینجا اعلام کنن.)

منتظر شنیدن نظرات شما عزیزان هستیم.

آخرین ویرایش:
یاشاین ، یاشاین ، مین یاشاین
به نظر من که خیلی عالیه .
در صورت توافق و پشتیبانی شما عزیزان قیمت های بازی ها، کنسول ها، ... و طریقه تماس در اطلاعات بعدی ابلاغ خواهد شد.
شدیدا منتظرم.
در ضمن آقای Omid که گفتید تو همین سایت هستند؟

واسه من که مهم نیس مغازه باشه یا خونه.
فقط هر وقت جنسی رو خواستم با کیفیت خوب و قیمت قابل قبول به دستم برسه .

بازم از زحماتت ممنون فرید جان

pinata.ir

:welcome:
سلام و دروووووووود:biggrin1:
فقط اومدم اینجا که از همه دوستایی که از همون اول که فروشگاه تاسیس شد منو دلگرمی دادن و تا الان هم پشتم بودن تشکر کنم
آقای فردین گل:smile::love:
آقا امیر جون خودم:love:
و خصوصا آقای محمدی که خیلی خوش برخورد و گلن:love::biggrin1:
فروشگاه از 1387/11/20 شروع به فعالیت کرد و با پشتیبانی دوستای گلی که بالا گفتم و بقیه تا الان پیش اومدیم.منم به همراه دوستام سعی کردیم از هیچ چیزی کم نزاریم از جمله کیفیت چاپ کاور و دیسک و کیفیت قاب و از همه مهمتر dvd
بازم از همگی ممنون
بازم میام
:smile::flowers:

pinata.ir:www:

در ضمن آقای Omid که گفتید تو همین سایت هستند؟

بله نام کاربریشون هم همینه که گفتم.

واسه من که مهم نیس مغازه باشه یا خونه.
فقط هر وقت جنسی رو خواستم با کیفیت خوب و قیمت قابل قبول به دستم برسه .

بازم از زحماتت ممنون فرید جان

از نظر کیفیت و قیمت من بهتون قول 100% میدم .

در ضمن بنده فردین هستم :smile:

در مورد بازی ها هم احتمالا بتونیم پخش کننده باشیم ؛ این مورد هم بسیار مهم است برای دوستانی که میخواند بازی بخرند خرید از تهران باز مشکل پستی و .. خواهد داشت و اگر بدونیم خریدار به حد کافی داریم بازی ها رو هم پوشش می دیم . بازی هایی که در اون ، کیفیت چاپ و سرعت رایت و قاب سالم و ... و همه جوانب در نظر گرفته شده باشه .

منم به همراه دوستام سعی کردیم از هیچ چیزی کم نزاریم
والا من که یه لوح RE5 شما رو امتحان کردم خوب بود . ولی هفته پیش ۵ تا بازی خریدم هیچ کدوم رو باز نکرد . نمیدونم با ۴x رایت کردین یا چی که فرچ و فرچ صدا میده و Clean Disk و .. دفعه اخرمون بود ، ممنون :mad:.

والا من که یه لوح RE5 شما رو امتحان کردم خوب بود . ولی هفته پیش ۵ تا بازی خریدم هیچ کدوم رو باز نکرد . نمیدونم با ۴x رایت کردین یا چی که فرچ و فرچ صدا میده و Clean Disk و .. دفعه اخرمون بود ، ممنون :mad:.
[/QUOTE]
سلام
صبح بخیر
اگه این طور بود که شما می گی هیچ وقت آقای محمدی نمی تونست در مدت 3 ماه از ما حدود 4200 تا گیم بخره.
این طوری فکر بچه هارو خراب نکن فقط به صرف اینکه می خوای یه کار جدید راه بندازی و خودتم بشی همکار ما درست نیست.اگه امکان داره لیست اون 5 تا بازیو بهم بده من مجانی برات می فرستم هزینه تی پاکسشم با خودم.:love:

---------------------------------------------------------------------------------------------

قابل توجه ساکنین تبریز و حومه

با توجه به منتشر شدن نسخه Firmware 1.6 برای جلوگیری از موج سوم بن مایکروسافت (Wave 3) و همچنین قابلیت اجرای بازی هایی که جدیدا خواهند آمد بر آن شدیم که ما نیز دست به کار شویم و توانسته باشیم کمکی به هم زبانان خود بکنیم. (چون تو اونجایی که می دونم این ورا کسی از این کارا بلد نیست و حتی نمیدونن iXtreme یعنی چی.)

با توجه به این مسئله کسانی که دارای 360ـه با درایو های Ben-q و Lite-On هستند در صورت تمایل می توانند دستگاه خود را بعد از ظهر ها از ساعت 4 به بعد به نشانی زیر بیاورند.

-----------------------------------------------------------------------------------

پاساژ سهند- طبقه اول- پلاک 25- شرکت مهندسی آذر وب نگار

-----------------------------------------------------------------------------------

لازمه این رو هم بگم که این جا اون فروشگاهی که قبلا می گفتم نیست، هنوز تا زمان اجرای اون خیلی مشکلات رو پیش رو دارم.

در مورد هزینه هم با توجه به قول هایی که قبلا در مورد ارزانی داده بودم، 10 هزار تومان در نظر گرفته ام. هم اکنون در خود تهران هم این کار رو 15 الی 20 تومن انجام می دهند.

در صورت داشتن سوال هم اینجا میونید بپرسیدو هم میتونید به من پی ام بدید.

با آرزوی موفقیت هر چه بیشتر آذربایجان
بچه ها حتما به این نکته که فردین جان اشاره کردن توجه کنیین...
اگه توی بازیهای جدید Firmware 1.6 رو روی کنسول نصب نکرده باشین فقط موقع play کردن بازی آرم xbox360 ظاهر خواهد شد
بازم ممنون:love:

(در مورد کیفیت کاری تا بحال دو تن از دوستان برای آپدیت درایو اقدام کردند که میتونن در صورت تمایل و راضی بودن از کار در اینجا اعلام کنن.)

.
آقا فردین دستت درد نکنه.:smile:کارت خیلی درسته.واسه اجرای گیمهای جدید دیگه مشکلی ندارم.;):smile:

با سلامی دوباره. :rose:

نظر به اینکه چندی پیش اعلام کرده بودیم که قرار است فروشگاهی برای عرضه کنسول و لوازم جانبی برای هموطنان آذربایجانی دایر کنیم ، با پیگیری این مورد با مشکلات بسیاری مواجه شدیم که یکی از بزرگترین و مهمترین این مشکلات ، نبودن پشتیبانی مالی برای خرید (یا اجاره) مغازه ای در محلی مناسب بود . با توجه به اینکه در تبریز و شهرهای حومه ای آن ، کنسول ها و لوازم جانبی به قیمت بسیار بالاتری به نسبت قیمت فروش تهران به فروش می رسد و از طرفی خرید مستقیم از تهران مشکلاتی از قبیل عدم اطمینان از پشتیبانی کنسولی و مشکلات پست و ... را دارد ؛‌ من و Omid تصمیم گرفتیم هرطور شده این فروشگاه رو دایر بکنیم . تنها مشخصه این فروشگاه ما این است که این فروشگاه یک فروشگاه خانگی خواهد بود و لوازم و کنسول ها در منزل انبار شده و در صورت نیاز می تونید با هماهنگی تلفنی و یا اینترنتی جنس های مورد نیاز خودتون به قیمت مناسب و واقعی ! تکرار میکنم قیمت واقعی ! خریداری کنید .
این مورد رو بین خودمون مشورت کردیم و به توافق نظر رسیده ایم . اکنون میخواییم نظر شما دوستان آذربایجانی رو هم جویا بشیم چرا که قطعا بیشترین فروش رو برای شما دوستان خواهیم داشت و باید با همفکری همدیگر کارها رو جلو ببریم . پس از همفکری ها می توانیم سایت فروش کنسول برای آذربایجانی ها رو ایجاد بکنیم . :smile:

بنابراین اگر نظری دارید و یا با این پیشنهاد موافق هستید ما رو هم مطلع بکنید چرا که هم قصد داریم جنس های ارزانتری برای شما دوستان به فروش برسه و هم اینکه این عادت زشت بازار فروش کنسول تبریز رو از بین ببریم .

در صورت توافق و پشتیبانی شما عزیزان قیمت های بازی ها، کنسول ها، ... و طریقه تماس در اطلاعات بعدی ابلاغ خواهد شد. در ضمن تاکید کنم که نمایندگی ما از یکی از فروشگاه های بنام ایران خواهد بود و کیفیت کاری شما را نا امید نخواهد کرد.

منتظر شنیدن نظرات شما عزیزان هستیم.
سلام.کارتون عالیه ادامه بدید.من که صد درصد موافقم

%5BWALLCOO%5D_anime_wallpapers_One-Piece_172050.jpg
wall_luffy5_500.jpg
%5BWALLCOO%5D_anime_wallpapers_One-Piece_172050.jpg

----------------------------

آخرین ویرایش:
من خودم تا حالا حدود 30 تا گیم از محمدی یا همون Pinata خریدم که همشون سالم سالمن هیچ مشکلی هم ندارن. اگر هم مشکلی داشته باشن آقای محمدی تعویض میکنه:smile:
اگه 1000 تا بازی خریدین و مشکلی داشت در تبریز به فروشگاه آقای محمدی در پاساژ 40 ستون بالای همکف هستش مراجعه کنیین همشو براتون عوض میکنن:smile:
در 2 تا 3 ماه آینده شرکت pinata به فروشنده اول ایران در فروش بازیهای xbox360 تبدیل خواهد شد.
اینو گفتم تا اسم مارو یادتون نره....
می خوام همینجا یه چیزیو برای همه روشن کنم
چون مدتیه وارد این کار شدم و قبلن خیلی بازی می کردم حدود روزی 15 ساعت و با خریدن بازیها بی کیفیت حالا تازه تو تهران(فرمانیه) با قیمتهای بالا 5-6 هزار بالاخره تصمیمم جدی شد تا وارد بازار فروش بشم.
بازیهای play box برای فروشنده حدود 1900-2100 تموم میشه که به شما میدن5000-7000 تومان:eek:
بازیهای رایتی 3000 تومن تموم میشه(کیفیت این کجا و play box کجا)
اینو گفتم تا حواستونو جمع کنین حتی اگه بچه مایه هم هستین دلیل نمیشه به یه سری زیاده خواه پول مفت بدین;)
bye bye:cool:

سلام . ببینم کسی رو یا مغازه ای رو تو تبریز میشناسین که با قیمت ارزون بازی 360 بده ؟ البته به جز 40 ستون ! در ضمن اگه میشه قیمتش رو هم بگین ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or