تاپیک Xbox 360 داران آذربایجان

• Thread starter Thread starter FaRd!N
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
اگه منظورت از پلی اند چارج کیت همون باتری های دسته که شارژ میشن هستش باید بگم که کاملا ارزش خرید داره...من که از این باتری های مخصوص دسته ایکس باکس که شارژ میشن استفاده میکنم و خیلی هم راضیم...ولی اگه منظورت چیز دیگه اس خووب نظری ندارم...
نه منظورش اون سیم شارژ دسته بیسیمه

جز جي تي اي ٥ چه بازي هايي قرار بياد؟!
هر بازي خوب بود اومد!
كاش اساسينس ٤ بياد! :-p
  • bio shok...tomb rider...devil may cry...dead spac &...
    و assasins 4 هم موند برا نسل بعد که فک نکنم برا ما ایرانی ها قسمت بشه...تا حک کردن کنسولای نسل بعد assassins 6 میاد!

دوستان بازم این تاپیک خوابید!؟:-/
خب بزارید یه سوال دیگه مطرح کنم...از کدوم بازی سال پیش ( 2012 ) بیشتر از همه خوشتون اومد؟من که شخصا از mass effect 3 بیشتر از همه خوشم اومد...بعد هم از dead space 2 (که فک کنم مال 2012 نباشه؟!؟)

Last edited by a moderator:
این تاپیک به خوای عمیق رفته...بیاید بیدارش کنیم...قبلا من وقتی 1 روز نبودم میومدم تو این تاپیک و میدیدم که 1000 تا پست داده شده!
دوستان یه سوال؟بازی sleeping dogs رو بازی کردید؟اگ تموم کردید میتونید بگید چه قدر وقت میخواد تا تموم بشه؟من 3-4 مرحله بعد از مرحله ی عروسی دوستمون هستم الان...چن تا بازی دیگه هم خریدم میخوام بدونم کی تموم میشه تا شروع کنم بازی های دیگمو.
دوستان بازی هایی که خریدم fear 3 و tou 2 و trun است (که شاید اسم بازی trun رو با غلط املایی نوشته باشم.) این بازی ه چطور بازی ان؟من که بعد از خرید fear 3 فهمیدم بازی بدیه...بازش کردید؟چجور بازیه؟

من از زماني كه مدرسه شروع شده گيم زياد نزدم
اسليپينگ داگز يه بازي عالي هس من تو ١ هفته تموم كردم
كلا اين روزا بازي سنتر سوت و كوره.

Sent from my iphone5

1ماه كه اكس باكس رو روشن نكردم ٤ تا گيم تازه ام دارم كه كلا از قابشون درنياوردم!هيلو ٤ فقط باز كردم ببينم كار ميكنه يا نه!
خدا مدرسه هارولعنت كنه.
:-(

Sent from my iphone5

Last edited by a moderator:
من یه لایو 3 ماه خریده بودم قبلا از این که وارد کنم ایکس باکسم خراب شد حالا مونده رو دستم می شه راهنمایی کنید چی کارش کنم؟ زیر قیمت می دم

میخوای xbox ات رو بفروشی؟مگه نمیگی خرابه؟کی آخه xbox خراب میخره؟بده بیروون نگا کنن حتما مشکل و خرابیشو حل میکنن.

داداشای و آبجیای گلم نمیشه ساکن تهران بود عشق آذربایجان رو داشت. یاشاسین آذربایجان گیمر لری به به به به وای که عاشق قورابیه هستم به به :x:x:x

داداشای و آبجیای گلم نمیشه ساکن تهران بود عشق آذربایجان رو داشت. یاشاسین آذربایجان گیمر لری به به به به وای که عاشق قورابیه هستم به به :x:x:x

چرا نشه؟میشه!به گروه ما خوش اومدی!:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or