تاپیک Xbox 360 داران آذربایجان

• Thread starter Thread starter FaRd!N
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
yes

benevis

ببین اونجایی که گفتی چندین چیز نوشته.
consol serial number,consol id
و تو پایین صفحه هم چندین خط شماره نوشته.این خط اولیه:
D:2.0.14719.0.k:2.0.14719.0(Bk:2.0.1888.0) ok

البته اون بالا ok رو ننوشته بود.

دوستان راهنماییم کنید.چند وقتی میشه که بازی های جدید نخریدم.فردا اگه خدا بخواد یکی میخوام بخرم.کدوم بازی رو بگیرم؟medal of honor قبلی که خوب بود فقط یکم کیفیتش کم بود.medal of honor جدید چطوره؟call of duty Black Ops II چطوره؟نسخه قبلی که خوب بود ولی خیلی کوتاه بود.یه روزه تموم کردم.اینم کوتاهه؟assassins creed III چطور؟من که فقط از نسخه 1 خوشم اومد.این نسخه شبیه کدوم نسخه اس؟از hitman هم از اول خوشم نمیومد پس ولش...halo 4 هم یه جور ضد حاله!کسی لگوی lord of rings رو بازی کرده؟dishonored هم بدک نیس.resident evil 6 اگه شبیه نسخه 5 باشه عالیه ولی operation racon city آشغاله...far cry 3 هم مرحله هاش تکیه یا گروهی؟اگه تکی باشه پس ولش...
دوستان کدومو بخرم؟راهنمایی کنید؟با کدوم بیشتر حال کردید؟!نظرتونو بگید ممنون!

دوستان راهنماییم کنید.چند وقتی میشه که بازی های جدید نخریدم.فردا اگه خدا بخواد یکی میخوام بخرم.کدوم بازی رو بگیرم؟medal of honor قبلی که خوب بود فقط یکم کیفیتش کم بود.medal of honor جدید چطوره؟call of duty Black Ops II چطوره؟نسخه قبلی که خوب بود ولی خیلی کوتاه بود.یه روزه تموم کردم.اینم کوتاهه؟assassins creed III چطور؟من که فقط از نسخه 1 خوشم اومد.این نسخه شبیه کدوم نسخه اس؟از hitman هم از اول خوشم نمیومد پس ولش...halo 4 هم یه جور ضد حاله!کسی لگوی lord of rings رو بازی کرده؟dishonored هم بدک نیس.resident evil 6 اگه شبیه نسخه 5 باشه عالیه ولی operation racon city آشغاله...far cry 3 هم مرحله هاش تکیه یا گروهی؟اگه تکی باشه پس ولش...
دوستان کدومو بخرم؟راهنمایی کنید؟با کدوم بیشتر حال کردید؟!نظرتونو بگید ممنون!

ممنون که اینقدر خوب راهنماییم کردید...assassins creed III رو گرفتم...ولی میخوام یه بازی دیگه هم بگیرم...چی خوبه به نظرتون.؟

ممنون که اینقدر خوب راهنماییم کردید...assassins creed III رو گرفتم...ولی میخوام یه بازی دیگه هم بگیرم...چی خوبه به نظرتون.؟

Hitman
عزيزم يه لطفي كن صفحات قبل رو بخون.
اونجا من اين سوالارو پرسيدم جوابمم دادن ميتوني از پست هاي قبلي استفاده كني

Sent from my iphone 4 using tapatalk

Hitman
عزيزم يه لطفي كن صفحات قبل رو بخون.
اونجا من اين سوالارو پرسيدم جوابمم دادن ميتوني از پست هاي قبلي استفاده كني

اوکی...ولی زیاد از هیتمن خوشم نمیاد...چطور بازیه؟راحت میشه رفت یا مثل چند شماره قبلی باید عین کاری که میگه رو بکنی؟

اوکی...ولی زیاد از هیتمن خوشم نمیاد...چطور بازیه؟راحت میشه رفت یا مثل چند شماره قبلی باید عین کاری که میگه رو بکنی؟

راحته.خوبه.
خيلي خوبه.
Rayman هم خوبه
بعد...
Forza horizon .most wanted 2012
هم خوبه.
كلا برو هر گيمي ميخاي بخر قديمي يا جديد بودنو ول كن
مهم اينه ازش لذت ببري.

راحته.خوبه.
خيلي خوبه.
Rayman هم خوبه
بعد...
Forza horizon .most wanted 2012
هم خوبه.
كلا برو هر گيمي ميخاي بخر قديمي يا جديد بودنو ول كن
مهم اينه ازش لذت ببري.

آره...منم با تو موافقم...قدیمی باشه یا جدید چه فرقی میکنه؟!بازی بازیه!
از بازی های ماشین خوشم نمیاد اصلا...
ریمن هم بازی کردم...جدیدش نیومده؟

دوستان بهههترين بازي هاي اكس باكس چه قديمي چه جديد چيا هستن؟

تو اسسينس كريد ٣ سكانس ٦ بايد چيكار كنيم؟
هيچ ماموريتي نيس كه!

دوستان بهههترين بازي هاي اكس باكس چه قديمي چه جديد چيا هستن؟

تو اسسينس كريد ٣ سكانس ٦ بايد چيكار كنيم؟
هيچ ماموريتي نيس كه!

هنوز به اون مرحله که میگی نرسیدم...کم بازی میکنمش...کارم شده arcania !...بهترین بازی هایی که من تو ایکس باکس بازی کردم mass effect 3 , dead space 2 بوده تا به الان...هر دو برا ایکس باکس 2 تا دی وی دین...برا پی سی 4 تا دی وی دی....!

سلام
دوستان خسته نباشيد.
من يه سئوال دارم خواهشن بهم نخندين ! من اصلاً بازيهايي مثال كال آف ديوتي رو با دسته هاي خود ايكس باكس نميتونم بازي كنم ، اصلاً نميتونم نشونه گيري بكنم ميخوام بدونم راهكاري برام پيشنهاد ندارين ؟ آيا ميتونم ماوس يا كيبورد به دستگاه وصل بكنم؟

سلام
دوستان خسته نباشيد.
من يه سئوال دارم خواهشن بهم نخندين ! من اصلاً بازيهايي مثال كال آف ديوتي رو با دسته هاي خود ايكس باكس نميتونم بازي كنم ، اصلاً نميتونم نشونه گيري بكنم ميخوام بدونم راهكاري برام پيشنهاد ندارين ؟ آيا ميتونم ماوس يا كيبورد به دستگاه وصل بكنم؟

• بابا تو دیگه کی هستی!
    منم اول نمیتونستم با دسته ایکس باکس بازیش کنم ولی بعد از یکی دو مرجله عادت کردم...تو هم عادت میکنی...یکم تمرین کن

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or