تاپیک Xbox 360 داران آذربایجان

• Thread starter Thread starter FaRd!N
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
ميشه فايل هاي دي وي دي مثلا فيلم رو اكس باكس ذخيره كرد؟
:-p

اسليم ٢٥٠ هست.
Sent from my iphone 5 using tapatalk

من بابک هستم .
ولی نگفتی میشه ماوس و کسبورد وصل کرد یا نه!

سلام

بله اگر دستگاهت جیتگ باشه میتونی ذخیره کنی که مال شما میدونم جیتگ نیست وفعلا جیتگ نمیشه چون اساسین رو بازی کردی وداشبوردت نسخه جدید است

سلام بر بابک بام ایران

اقا ببین شما میتونی عادت کنی به دسته 360 مطمن باش ولی عاری می شود کیبورد وموس وصل کرد ولی هزینه بر کمش 60 تومان توصیه من اینه که مثل ما اونقدر عدت کنی که دیگه با موس نمیتونیم نشانه بگیرم من خودم به شخص

راستي دوستان ديشب فلشم رو از كنسول جدا كردم و صبح كه وصلش كردم سيو هام پريده بود حالا بايد چه گلي بر سرم بگيرم؟!؟!

Last edited by a moderator:
دوستان چند وخ بود که بازی باحال نکرده بودم...تا اینکه رفتم مغازه بازی فروشی و گفتم بازی میخوام....اونم همه بازی های جدیدو گذاشت جلوم...ولی به خاطر اینکه دستگاهم تو اجرای بازی های جدید اشکال داره میخوام که بازی های جدید رو بعدا انجام بدم...تو تعطیلات و زمان آرامش ذهنی...تا اینکه چشمم به مکس پین 3 خورد...به شخصه از سری بازی های مکس پین 1 و 2 متنفرم...ولی فروشنده گفت که 3 خیلی خوبه و گرافیک عالی هم داره و... منم که دیدم 2 تا دی وی دیه گفتم که حتما همینطوره(2 تا دی وی دی برای ایکس باکس) ولی چون از شماره 1 و 2 خوشم نمیود گفتم نه دوسش ندارم...تا اینکه گفتم اگه تخفیف بدی میخرم...اونم هر دی وی دیو بازی ایکس باکس رو 5 تومن میداد...ولی من گفتم که این بازی قدیمیه و... ولی گفت که فروش خوبی داره و هر سری تو خرید مکس پین 3 زو هم میخره...پس خریدش تازه بود و به قیمت بعد از گرون شدن دی وی دی میداد....ولی من گفتم که نه!من مشتریم و فلان تا اینکه به زور 2 تا دی وی دی رو به قیمت 5 تومن خریدم!آوردم خونه که بازیش کنم...وقتی فیلم اولیه بازی رو دیدم گفتم که غلط کردم این بازی آشغالو خریدم..ولی وقتی رسیدم به گیم پلی!واقعا عالیه!من شخصا خیلی به بازی مکس پین توهین کردم!ولی الان میگم که عالیه!حرف نداره!حرف دوران قبل رو پس میگیرم!

آخرین ویرایش:
بچه ها پلي اند چارج كيت رو ارزش داره بخريم؟
يا باتري خوب كافيه؟
كسايي كه از هماراسيستم برا انلاين بازي كردن استفاده ميكنن پ خ بدنن لطفا

Sent from my iphone 5 using tapatalk

آخرین ویرایش:
بچه ها پلي اند چارج كيت رو ارزش داره بخريم؟
يا باتري خوب كافيه؟
كسايي كه از هماراسيستم برا انلاين بازي كردن استفاده ميكنن پ خ بدنن لطفا

اگه منظورت از پلی اند چارج کیت همون باتری های دسته که شارژ میشن هستش باید بگم که کاملا ارزش خرید داره...من که از این باتری های مخصوص دسته ایکس باکس که شارژ میشن استفاده میکنم و خیلی هم راضیم...ولی اگه منظورت چیز دیگه اس خووب نظری ندارم...

بابا من هر چه قدر اینجا نظر میدم میگه نظر شما ارسال شد ولی بعد از یه مدت دوباره میام سر میزنم این تاپیک و میبینم که نظزم نیس!
چرا عکس آواتارتو عوض کردی؟قبلی که بهتر بود؟
به دلیل اینکه پستت اسپم به حساب میاد !
پروفایل رو برای همچین مواردی گذاشتن !

آقا دستگاه من اسلیم هستش با هارد 250 ، ال تی 3 هم دادم زدن روش ، میخوام بدونم آیا دستگاهم رو بیرون میتونن جیتگ بکنن چون میخوام بازیها رو کپی کنم رو هارد و از اونجا بازی کنم . و یه سئوال دیگه!! تازگیها داشبورد رو آپدیت کردم ولی دیگه نمیتونم بازیها رو رویه هارد نصب کنم ، قبلاً اگه اشتباه نکنم با زدن دکمه زرد بازی رو هارد نصب میشد ولی الان نمیشه ! حالا کودوم ورژن داشبورد رو نصب بکنم که هم بشه بازیها رو رو هارد نصب کرد و هم برای بازیهای جدید ارور نده.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or