تاپیک Xbox 360 داران آذربایجان

• Thread starter Thread starter FaRd!N
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
گیمری اینجا هست تو دبیرستان مطهری (بالا حمام :d) درس بخونه؟ اونابی که مثلا گیمرن اینجا: یعنی در این حد هستن!

مطهري رو خوب بگردي استخون هاي من رو ميتوني پيدا كني.5 سال پيش از اونجا فارغ التحصيل شدم.:))

استخونای منم ممکنه پیدا بشه. البته احتمالا قاطی بقایای طالقانی شدن. :d

يا ابرفض. شما هم مگه اهل تبريز بودي؟

رسما تحريره رو به انحصار در آورديم.:))

منم اول دبيرستانم.
اينجا هيچ دختري جز من نيس؟!
نسلمون منقرض شده!������

Sent from my iphone5

كاش من جاي شما بودم.:((

منم اول دبيرستانم.
نسلمون منقرض شده!��
این تاپیک که نه. ولی تو کل سایت نیلوفر هست. هنگامه هم یه زمانایی بود که گذاشت رفت. :| چند تا دیگه هم هستن که یادم رفته یوزرشون چی بود. :d

ما كه اينجا پوكيديم:dداشتم به PS3 دارا حسوديم ميشد كه سوني سال 2013 رو ميتركونه منم رفتم پلي 3 گرفتم دليل اصليش هم اين بود كه ديسك برنر مكس شده بود 12ت اونم بدون قاب و چاپ ديسك كه احساس كردم پول زور دارم ميدم به يارو ولي الان دارم هر ديسك رو ميگيرم 800ت كه خيلي به صرفه ست:d

منم اول دبيرستانم.
نسلمون منقرض شده!
مگه تو دختر بودی من نمیدونستم؟:-oماشاالله!من نمیدونستم دخترا هم از گیم خوششون میاد!
راستی چی بازی میکنید این روزا؟

عرفان فعلا منم هنگیدم خداییش ما چرا به اسم توجه نکرده بودیم تا حالا.....

عارف برو بخواب >:d< از xboxlive اخراجت میکنم ها . :| - چرا هنگ میکنی اینهمه خانم تشریف دارن تو لایو اونا پس چی هستن ؟

تا الان
Dead Space 3
میزدیم با دوست خارجیم . فعلا که (..... code of c ) نشدیم به امید خدا

مگه دخترا نبايد گيم بزنن؟!
البته نسل دختراي گيمر متاسفانه رو به انقراضه :(
گيم هرچيزي ميزنم ولي از بازي هايي كه تر سبك هيلو و كال اف هس خوشك نمياد.
اسليپينگ داگز،هيتمن ابسولوشن رو تو ١ هفته تموم كردم!ولي الان متاسفانه به خاطر درس ١ ماه سراغه اكس باكس نرفتم
خدا لعنت كنه مدرسه رو.

امید فعلا به امید خدا اخراج نشدیم ولی ادوستامون خیلی اخراج شدند خدا به خیر کنه..... سحر خانم نترس تو باید با دختر عموی من اشنا شی اونم گیمر هست خودش دقیق اسبک بازیه ای پسرانه رو دوست داره...بعداش یک خانومی است بدجوری سایلنت هیل باز حرفه ای و اکشن باز میاد پاساژ اومد می گم بیاد سایت ثبت نام کنه تو هم تنها نباشی...با هم تاپیکی بزراید به نام دختران گیمر اذربایجان شرقی

سلام ر دوستان عزیز من دوتا کد دارم یکی برای بازی گیرز 3 است ویکی هم بازی کامل استار وارز لگو است کد هارو می خوام بدم به هرکی که خواست البته هرکی که زود تر پست بده مال اونه توجه کنید که حتما باید به لایو وصل باشید تا به دردتو نبخوره...... دوستان عزیز توجه داشته باشید رایگانه منظور پولی در کار نیست همین طور عشقی میدمپ....

Last edited by a moderator:
مگه دخترا نبايد گيم بزنن؟!
البته نسل دختراي گيمر متاسفانه رو به انقراضه :(
گيم هرچيزي ميزنم ولي از بازي هايي كه تر سبك هيلو و كال اف هس خوشك نمياد.
اسليپينگ داگز،هيتمن ابسولوشن رو تو ١ هفته تموم كردم!ولي الان متاسفانه به خاطر درس ١ ماه سراغه اكس باكس نرفتم
خدا لعنت كنه مدرسه رو.

• که اینطور!میشه بگید چن سالتونه!؟من که اول دبیرستان و از درسامم خیلی خیلی زیادن ولی با این حال باز هم میکنم.

اينجا همه دانشگاهي هستن؟
بابا چهطور وقت ميكنين گيم بزنين؟؟
من با موبايلم جي تي اي وايز سيتي ميزنم!

Sent from my iphone5

داداش اینطور هم نیست
من هم سر کار میرم
هم دانشگاه میرم
هم متاهل هستم
هم بچه دارم
هر روز هم بازی میکنم الان DmC رو دارم برای سومین بار بازی میکنم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟