تاپیک Xbox 360 داران آذربایجان

• Thread starter Thread starter FaRd!N
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
یکیش نام 12 امام وچند روز دیگه مونده وقتش برسه اون یکی هم شبیه اسم یکی از مارک غذایی بازار

دیگه اینطوری نوشتم نگید تبلیغه مردیم از دست شما با این حرفاتون
اولی که حسینه! تابلوه! (حسین کیه؟ 40ستون کار میکنه؟)
دومی هم چند تا گزینه میگم بگو کدوم یکی!(لول)
بهرام؟ دلپذیر؟ بهروز؟ یک و یک؟ بهرنگ؟ اروم ادا:|؟ کوهنه؟ تیفانی؟ اچ پی؟ فرنچز؟ (:دی)

اولی که حسینه! تابلوه! (حسین کیه؟ 40ستون کار میکنه؟)
دومی هم چند تا گزینه میگم بگو کدوم یکی!(لول)
بهرام؟ دلپذیر؟ بهروز؟ یک و یک؟ بهرنگ؟ اروم ادا:|؟ کوهنه؟ تیفانی؟ اچ پی؟ فرنچز؟ (:دی)

بابا ایول مارک شناسی واسه خوت

حسینی اولیش بود

دومی شبیه اسم بهروز

دارین درباره چی صحبت میکنیین؟؟سس؟!!!

یکی جواب منو بده...اگه میدونید تو همین صفحه جوابمو بدید یا هم به صورت خصوصی برام بفرستید..مرسی

من الان میخوام آپدیت کنم دستگاهمو...میشه آپدیت کرد از طریق اینترنت؟دستگاهم کپی خوره...اگه بشه به صورت مختصر یه توضیحی بدین...ممنون

یکی جواب منو بده...اگه میدونید تو همین صفحه جوابمو بدید یا هم به صورت خصوصی برام بفرستید..مرسی

من الان میخوام آپدیت کنم دستگاهمو...میشه آپدیت کرد از طریق اینترنت؟دستگاهم کپی خوره...اگه بشه به صورت مختصر یه توضیحی بدین...ممنون
یکی از دوستان یه مسخره بازی راه انداخته نمیشه جمعش کرد !!!!

یکی از دوستان یه مسخره بازی راه انداخته نمیشه جمعش کرد !!!!

سلام

به لطف دوستان خوبی مثل شما اگر مسخره بازی راه نندازیم

بن می شویم .......

ممنون از نظرتون
نظر هرکس نشان گر شخصیت اوست

---------- نوشته در 08:55 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 08:52 PM ارسال شده بود ----------

اگر دستگاهتون ال تی 3 داره بزن بره اپدیت رو هیچ مشکلی نداره

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or