من ميخوام از دوستم يه چنتا بازي بگيرم و رايت كنم برگردونم بش.
خود گيماي اون ٩٧٪ هستن.من رايت كنم بازي ميشه كرد با اونا؟(از رو دي وي دي رايت شده)
sent from my iphone 5
يك سوال ديگه
اساسينس ٣ رو كه ميخوام بازي كنم كنسول فريز ميشه چيكار كنم؟
سلام...فریز میشه یعنی چطوری میشه؟؟یکم توضیح بده منم بفهمم...از اسمای این ایرادات ایکس باکس هیچی نمیدوونم!!
راستی من وقتی assassins creed III رو داخل دستگاهم میکنم میگه که disk mixed!!!این یعنی چی؟تا حالا این اتفاق براتون افتاده؟
هرچند بانه ای هستم ولی جوابتو میدم این یعنی اون دیسک بازی با سرعت بالا از 2.4 رایت شده به همین دلیل بازی ات با سرعتی بالا رایت شده بازی ات اصلا کاری نمیشه کرد
سلام محمودی عزیز
اقا نه هیج ربطی نداره شما چرا می گید این حرف رو من برای شما با سرعت 8 بزنم بیا ببر کار نکرد مال من
باز های 360 رو با 4می زنن اصلا دیوی رایتر ها از 4کمتر نمیدن باید فریم ویر بریزی که اونم میشه بزنر ماکس و اصلن هم لازم نیست با 2.4 بزنی خود برن رو با 4ه ممی شه زد بدون مشکل
دی سک بازی شما خرابه همین که یک مورد کاملا طبیعی است
يني ماله منم خرابه؟
sent from my iphone 5
دوست من واقعا نمیدونم چطوری این حرفو میزنید که بهزاد زود میاره
خود امیر محمدی از همه زودتر میاره بازی رو قیمتشم از همه مناسبتره کاور و چاپ هم داره
عجیبه !!!!!
.٩٧٪ هست ديسك من
و رو هارد نصب نميشه و ارور ميده و كلا بدون نصب شدن هم كار نميكنه
ولي يك روز قبلش كاملا كار ميكرد ؛-(
sent from my iphone 5
من بازی brow رو میکنم داخل دستگاهم...یکم بازی میکنم و اواخر مرحله 1 یه در هست که باید ازش رد بشیم...ولی وقتی به در نزدیک میشم بازی می ایسته...هنگ میکنه...هر دگمه ای میزنم کار نمیکنه...حتی دگمه وسطیه دسته...
مجبور میشم از خود کنسول خاموشش کنم و بعد روشنش میکنم...بعد از روشن کردنش ارور play dvd واسه دیسک بازی brow میده...یه بار که خاموش روشن میکنم درست میشه و میشه بازی کرد...ولی بازم وقتی به اون در نزدیک میشم همین اتفاق میوفته...چن بار امتحان کردم ولی هر بار به در نزدیک میشم هنگ میکنه...ایراد از چیه؟؟ممنون میشم جواب بدید..
من بازی brow رو میکنم داخل دستگاهم...یکم بازی میکنم و اواخر مرحله 1 یه در هست که باید ازش رد بشیم...ولی وقتی به در نزدیک میشم بازی می ایسته...هنگ میکنه...هر دگمه ای میزنم کار نمیکنه...حتی دگمه وسطیه دسته...
مجبور میشم از خود کنسول خاموشش کنم و بعد روشنش میکنم...بعد از روشن کردنش ارور play dvd واسه دیسک بازی brow میده...یه بار که خاموش روشن میکنم درست میشه و میشه بازی کرد...ولی بازم وقتی به اون در نزدیک میشم همین اتفاق میوفته...چن بار امتحان کردم ولی هر بار به در نزدیک میشم هنگ میکنه...ایراد از چیه؟؟ممنون میشم جواب بدید..
سلام
شما دستگاه تو نرو هارد دارد بازید یسکش تمیز است با دیسکه دیگه ای امتحان کنید