تاپیک Xbox 360 داران آذربایجان

• Thread starter Thread starter FaRd!N
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
u6ahe9u9.jpg

sent from my iphone 5

اولین فروشگاهی که فردا صبح بازی COD Black Ops 2 رو میاره . اسمش فروشگاه بهزاد هستش . گفت صبح برا فروش آماده است. ساعت 11:30 به بعد. :d

اره کلا تو چهل ستون دو تا فروشنده ی حرفه ای بازی ایکس باکس هست که یکیش این بهزاد ه یکیشم فروشگاه حسینی (عارف) (تو این صفحه حضور دارند) البته بهزاد 1000 تومن گرون تر میده و بدون کاور میده و اندازه کاور بازی هاش بزرگه و مال حسینی کوچک تره .
تو پاساژ عالی قاپو هم که بغل ه 40ستون هست یه فروشگاه هست به اسم امید

سلام بچه های زلزله رو چظور فهمیدید من تا صبح بیدارم بودم بازی میزدم بیدار بودم 7خوابیدم تو خواب شیرین بودم که زلزله اومد زهر مار شد ............

دوست من واقعا نمیدونم چطوری این حرفو میزنید که بهزاد زود میاره
خود امیر محمدی از همه زودتر میاره بازی رو قیمتشم از همه مناسبتره کاور و چاپ هم داره
عجیبه !!!!!

خود امیر محمدی از همه زودتر میاره بازی رو قیمتشم از همه مناسبتره کاور و چاپ هم داره
عجیبه !!!!!

عزیز دل برادر! الان دیگه مغازه های زیادی هستند که بازی ها رو زودتر از محمدی میارن. دیگه امیر محمدی رفت قاطی باقالی ها.
خیلی راحت میتونی امتحان کنی. الان بازی هیتمن چند روز دیگه لیک میشه. به محض اینکه لیک شد چند ساعت بعد یا فرداش شما برو چهل ستون حداقل 2-3 تا مغازه هستند که بازی رو آوردن ولی هنوز محمدی نیاورده! :)
عجیبه !!!!!
واقعاً عجیبه!!!!! ;)

آخرین ویرایش:
زلزله رو فهمیدین؟
مدرسه ما کلا به هم خورد!
منم به مامان زنگ زدم :)]و الان خیلی رلکس cod black ops 2 میزنم
کاش از این زلزله ها زیاد بیاد !وقت جور میشه برا بازی:punk:

خونه ما کلا یه جوریه اصن توش زلزله احساس نمیشه !

---------- نوشته در 04:47 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 04:42 PM ارسال شده بود ----------

عجیبه !!!!!

من اینو نمیشناسم فروشگاهش کجاس ؟

سلام دوستان
من ایکسم رو دادم بیرون LT+3 کردن الان گفتم وصل بشم به لایو ببینم چیه که دیدم وقتی وصل کردم آپدیت ازم خواست؟
میخواستم بدونم آپدیت کنم کپی خور دستگاهم میپره؟؟؟
یه سوال دیگه من pes 2013 رو خریدم و بازی شرکتی هم نیست میخواستم بدونم اگه یه وقت به لایو وصل شدم میتونم با pes2013 free بازی کنم؟

دستگاهم play dvd شده بود دادم بیرون آپدیت کرد گفتش LT+3 زدم باز اگه بخوام مطمن شم که LT+3 هست یا نه از کجا میتونم متوجه بشم
یه سوال دیگه عزیز abgx360 لینکشو میدی و بعد از کجا باید بفهمم که بازیم درست هست یا نه؟
ممنون میشم
ببخشید اینقدر سوال میپرسم مبتدی هستیم دیگه

سلام دوستان
من ایکسم رو دادم بیرون LT+3 کردن الان گفتم وصل بشم به لایو ببینم چیه که دیدم وقتی وصل کردم آپدیت ازم خواست؟
میخواستم بدونم آپدیت کنم کپی خور دستگاهم میپره؟؟؟
یه سوال دیگه من pes 2013 رو خریدم و بازی شرکتی هم نیست میخواستم بدونم اگه یه وقت به لایو وصل شدم میتونم با pes2013 free بازی کنم؟

دستگاهم play dvd شده بود دادم بیرون آپدیت کرد گفتش LT+3 زدم باز اگه بخوام مطمن شم که LT+3 هست یا نه از کجا میتونم متوجه بشم
یه سوال دیگه عزیز abgx360 لینکشو میدی و بعد از کجا باید بفهمم که بازیم درست هست یا نه؟
ممنون میشم
ببخشید اینقدر سوال میپرسم مبتدی هستیم دیگه

سلام

شما ایا میتونید پی اس 2013 ذرو بازی کنید

بله دستگاه شما ال تی 3 است

خیر دستگاه شما ال تی 3نیست

اپدیت بزنید اگر ال تی 3اس هیچ مشکلی ندارد (البته ظاهرا)

توصیه من خرید از جای مطمین است تا چک کردن ولی بخوایید چک کندی
دی وی دی بازی داخل دی وی دی رم گزینه اول انتخاب روی پایین روی لانچ کلیک وصبر حتما هم به نت وصل باشید با اون سیستم

---------- نوشته در 01:10 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 01:08 AM ارسال شده بود ----------

abgx360

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or