تاپیک Xbox 360 داران آذربایجان

• Thread starter Thread starter FaRd!N
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
ميشه شماره تلفن فروشگاهايي كه تو چهل ستون بازي ميفروشنو پ خ كنيد ميخام تلفني بخرم و بگم پست كنن

sent from my iphone 5

من AC III , dishnord , nf:MW رو از همون لینکی که به شما هم دادم به صورت برنر مکس و با قاب خریدم با هزینه پست 25 شد ac III فقط دیسک 1 خریدم

شما که میخوای بگی پستی بفرستند چرا از همون لینک نمیخری ؟ خیلی به صرفه تر هست چهل ستون میکنن تو پاچه ادم 2 ماه پیش یه ps3 خریدم از چهل ستون فروختم به کسی طرف گفت دستگاه تعمیری بوده.

بگید کودوم فروشگاه ممنون میشم
این جوری تبلیغ میشه . پخ شد

من AC III , dishnord , nf:MW رو از همون لینکی که به شما هم دادم به صورت برنر مکس و با قاب خریدم با هزینه پست 25 شد ac III فقط دیسک 1 خریدم

شما که میخوای بگی پستی بفرستند چرا از همون لینک نمیخری ؟ خیلی به صرفه تر هست چهل ستون میکنن تو پاچه ادم 2 ماه پیش یه ps3 خریدم از چهل ستون فروختم به کسی طرف گفت دستگاه تعمیری بوده.

شما تازه خرید کردین من Dishonored رو تموم کردم الانم دارم NFS و AC رو بازی میکنم.

نبود؟

در ضمن به من هم نام یک فروشگاه رو هم توی چهل ستون و هم غیره پ.خ کنید.ممنون.

یه دونه دیسکه.

آخرین ویرایش:
بچه ها امروز رفته بودم چهلستون همه جمع شده بودن بيرن بعد مغازه دارا در ها رو قفل كرده بودن مونده بودن تو و درو باز نميكردن و سرباز بود جلو هر مغازه!
گرخيدم اومدم بيرون!!!
چيشده بود؟

sent from my iphone 5

بچه ها امروز رفته بودم چهلستون همه جمع شده بودن بيرن بعد مغازه دارا در ها رو قفل كرده بودن مونده بودن تو و درو باز نميكردن و سرباز بود جلو هر مغازه!
گرخيدم اومدم بيرون!!!
چيشده بود؟

sent from my iphone 5
اتفاقا منم اونجا بودم!
و فقط جلوبه یکی از مغاره ها سرباز بود.
بعد چند دقیقه همه برگشتن سر کارشون...
پرسیدم گفتن به خاطر قیمت ها گیر میدن(نزدن قیمت روی کالا و گرون فروشی)

اتفاقا منم اونجا بودم!
و فقط جلوبه یکی از مغاره ها سرباز بود.
بعد چند دقیقه همه برگشتن سر کارشون...
پرسیدم گفتن به خاطر قیمت ها گیر میدن(نزدن قیمت روی کالا و گرون فروشی)

سلا علیرضا جان گران فروشی نه دیگه نامردی نکن فقط طرح مضخرف شبنم مونده رو دی وی دی های شبنم بزنیم چون دی وی دی شاز خار اومده

ما شا الله که روی 1000 تا دستگاه فروخت همیشه می خوان طرح شبنم بزن خودش هم بگم اخه خدا اصلا معلوم ینست دارن چیکار می کنن بازار خوابیده به حد کافی اینطوری بد تر ش می کنند پی اس تو شده 300 خرده ای اقا کی میخره که بیان طرح شبنم بزنن

سلا علیرضا جان گران فروشی نه دیگه نامردی نکن فقط طرح مضخرف شبنم مونده رو دی وی دی های شبنم بزنیم چون دی وی دی شاز خار اومده

ما شا الله که روی 1000 تا دستگاه فروخت همیشه می خوان طرح شبنم بزن خودش هم بگم اخه خدا اصلا معلوم ینست دارن چیکار می کنن بازار خوابیده به حد کافی اینطوری بد تر ش می کنند پی اس تو شده 300 خرده ای اقا کی میخره که بیان طرح شبنم بزنن
من نقل قول کردم چیزی رو که شنیده بودم....! یکی از مغازه دار ها به یکی دیگه میگفت.
اما قبلول کن کسایی هستن که گرون فروشی که هیچ کارای دیگه هم میکنن بعضی وقتا!

الان يعني من بدبخت كه اكس باكس دارم برا خريد يه گيم بايد برم وسط اون همه لات تو چهلستون؟
اه

sent from my iphone 5

هرکه طاووس خواهد جور هندوستان کشد !!!

شما چرا اینترنتی نمیخری؟ من چود وقت ندارم برام چهل ستون سفارش میدم 24 ساعته هم میرسه یا اینکه بگو از 40 ستون با پیک بفرستن

چیزی رو که یه روزه میشه خرید چرا 24 ساعته بخریم.

به خاطر این که وقت نیست داداش من بنده سفارش میدم 2 دقیقه طول میکشه با خیال راحت به کارام میرسم بعد هم دم در خونه به دستم میرسه در ضمن بم بخوام برم 40 ستون با توجه به اینکه مسیر از ولیعصر به چهل ستون از ابرسان نمیشه چون یک طرفه شده مسیر رفت و برگشت طولانی هست و مشکل پیدا کردن جای پارک من به جای 2 ساعت وقت گذاشتن 2 دقیقه وقت میزارم برای خریدن بازی

و اینکه 40 ستون همچین میکنن تو پاچه ادم که ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or