تاپیک Xbox 360 داران آذربایجان

• Thread starter Thread starter FaRd!N
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سلام دیسک بازی تون 97 درصد است یا 100

بعد اگر 97 درصد بود رو هارد نصب کنید ببینید نصب میشه اگر نصب نشد وارور داد بله خرابه

اگر نصب شد از روی هارد دستگاه پاک کنید ببینید اجرا می کنه بازی رو یا نه اگر اجرا نکرد دیسک خرابه بله

به نظر من 100 درصد 8توما نی خیلی بهرت از 100 ترصد 6-7 تومانی های بی کیفیت است که تو چهل ستون می فروشن هرچی که معلوم نیست چطور میزنن و هیچ کیفیتی هم ندارند هیچ ادعا هم دارند تازگی ها میمر پاساژ حالم خراب میشه دقیقا مثل پاساژ امت شذه خیای وحشتانکه همه یک قیمتی میده مشتری ها هم که ما شالله 500 تومانا روزن ترو می خرن قشنگ حال می کنند بچه ها به نظر من نباید به کیفیت رو فدای کمیت کرد مطمین باشید بازی برنر مکس 8تومانی با 7 تومانی ها و 6تومانی ها هم از نظر ظاهری وهم از نظر کیفیت دیسک زمین تا اسمان فرق دارند

---------- نوشته در 01:19 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 01:16 AM ارسال شده بود ----------

شما لازمه کیفیت سایر همکاران رو هم ببینید بعد نظر بدید ممنون می شم وای نرو هم گفته باشم که بنده خودم یکی از دوست ها ی صمیم اقای محمدی هستم می شه گفت بسیار بسیار صمیمی

با تشکر و اروزی موفقیت برای شما
دوست من بی تعصب جان من بگید بهترین جا تو تبریز برای تهیه بازی کجاست؟

چطوري ميشه فهميد اكس باكس دست دوم هست يا نه؟

sent from my iphone 5

خیلی سخته هیچ راه مشخصی نداره و دکل ادم باید متوجه بشه

---------- نوشته در 12:31 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:22 AM ارسال شده بود ----------

دوست من بی تعصب جان من بگید بهترین جا تو تبریز برای تهیه بازی کجاست؟

خوب میشه گفت جاش مشخص نیست و مرکز فروش یکی از 12 امام است

عجب چیزی گفتم؟؟؟؟

عزیز کلا برنر مکس های دو نفر اونجا خوبند

یکیش نام 12 امام وچند روز دیگه مونده وقتش برسه اون یکی هم شبیه اسم یکی از مارک غذایی بازار

دیگه اینطوری نوشتم نگید تبلیغه مردیم از دست شما با این حرفاتون

خوب میشه گفت جاش مشخص نیست و مرکز فروش یکی از 12 امام است

عجب چیزی گفتم؟؟؟؟

عزیز کلا برنر مکس های دو نفر اونجا خوبند

یکیش نام 12 امام وچند روز دیگه مونده وقتش برسه اون یکی هم شبیه اسم یکی از مارک غذایی بازار

دیگه اینطوری نوشتم نگید تبلیغه مردیم از دست شما با این حرفاتون

دوست عزیز ترجمه بکن! /:)

من بازی brow رو میکنم داخل دستگاهم...یکم بازی میکنم و اواخر مرحله 1 یه در هست که باید ازش رد بشیم...ولی وقتی به در نزدیک میشم بازی می ایسته...هنگ میکنه...هر دگمه ای میزنم کار نمیکنه...حتی دگمه وسطیه دسته...
مجبور میشم از خود کنسول خاموشش کنم و بعد روشنش میکنم...بعد از روشن کردنش ارور play dvd واسه دیسک بازی brow میده...یه بار که خاموش روشن میکنم درست میشه و میشه بازی کرد...ولی بازم وقتی به اون در نزدیک میشم همین اتفاق میوفته...چن بار امتحان کردم ولی هر بار به در نزدیک میشم هنگ میکنه...ایراد از چیه؟؟/:)ممنون میشم جواب بدید..
سلام

شما دستگاه تو نرو هارد دارد بازید یسکش تمیز است با دیسکه دیگه ای امتحان کنید نه دستگاهم هارد نداره که نصب کنم...با سی دی دیگه هم همون بازی رو امتحان کردم...سی دی هم کاملا تمیزه...نمیدونم مشکلش چیه...اگه نصب کنم درست میشه فک کنم...یه سوال؟
میشه یه هارد خرید و به ایکس باکس وصل کرد؟؟و اینکه میشه بهم یاد بدید چطوری باید نصب کنم و مدت زمان نصب بازی چه قدره؟/:)مرسی

کسی جواب منو نمیده؟فقط یه سوال کردم ها!:((

کسی جواب منو نمیده؟فقط یه سوال کردم ها!:((

پستت كه پره سواله!
درباره اون هنگ كردن بايد بگم كه دي وي دي مشكل داره عوض كني درس ميشه.
اون يكي رو نميدونم ولي ميدونم اگه از هارداي مخصوص اكس باكس بخري ميشه مثلا برا ٤گيگ يه هارد ٢٥٠

sent from my iphone 5

پستت كه پره سواله!
درباره اون هنگ كردن بايد بگم كه دي وي دي مشكل داره عوض كني درس ميشه.

ببخشید زیاد سوال کردم!!!:d
دیسکشو هم عوض کردم بازم همونجوری میشه...اصلا دیگه دی وی دی بازی رو دادم به خود فروشنده...و یه سوال دیگه اگه میدونید خواهشا جواب بدید؟

دوستان یه سوال داشتم ازتون؟خیلی ممنون میشم جواب رو به صورت پیام خصوصی یا هم تو صفحه من بنویسید...من چن وقت پیش(حدودا 2 ماه)که ایکس باکسم آپدیتش جدید نبود یه بازی با آپدیت جدید داخل دستگاهم گذاشتم...بعد 2 تا گزینه داد:update now & no...منم گزینه آپدیت رو زدم و کنسول صفحه اش شد سیاه . یه اروری داد و چن تا شماره ه نوشته بود و هرچه قدر کنسولو روشن خاموشش کرد بازم اون صفحه موند...تا اینکه دادم بیرون درستش کردن...اول اینکه چرا این اتفاق افتاد و دوم اینکه اگه من الان بخوام از طریق اینترنت آپدیتش کنم بازم این مشکل رو میده یا راحت آپدیت میشه؟(راستی اینم بگم که تا حالا وارد اینترنت نشدم با ایکس باکسم)خیلی ممنون میشم جواب منو بدید...و اینکه بن شدن چطوری؟وقتی بن میشیم چه اتفاقی می افته؟و اینم بگم که دستگاهم کپی خوره و اینکه اگه به وسیله اینترنت آپدیت کنم کپی خور بودن میپره؟یا نه؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or