Morteza-1992
کاربر سایت
دوست من بی تعصب جان من بگید بهترین جا تو تبریز برای تهیه بازی کجاست؟سلام دیسک بازی تون 97 درصد است یا 100
بعد اگر 97 درصد بود رو هارد نصب کنید ببینید نصب میشه اگر نصب نشد وارور داد بله خرابه
اگر نصب شد از روی هارد دستگاه پاک کنید ببینید اجرا می کنه بازی رو یا نه اگر اجرا نکرد دیسک خرابه بله
به نظر من 100 درصد 8توما نی خیلی بهرت از 100 ترصد 6-7 تومانی های بی کیفیت است که تو چهل ستون می فروشن هرچی که معلوم نیست چطور میزنن و هیچ کیفیتی هم ندارند هیچ ادعا هم دارند تازگی ها میمر پاساژ حالم خراب میشه دقیقا مثل پاساژ امت شذه خیای وحشتانکه همه یک قیمتی میده مشتری ها هم که ما شالله 500 تومانا روزن ترو می خرن قشنگ حال می کنند بچه ها به نظر من نباید به کیفیت رو فدای کمیت کرد مطمین باشید بازی برنر مکس 8تومانی با 7 تومانی ها و 6تومانی ها هم از نظر ظاهری وهم از نظر کیفیت دیسک زمین تا اسمان فرق دارند
---------- نوشته در 01:19 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 01:16 AM ارسال شده بود ----------
شما لازمه کیفیت سایر همکاران رو هم ببینید بعد نظر بدید ممنون می شم وای نرو هم گفته باشم که بنده خودم یکی از دوست ها ی صمیم اقای محمدی هستم می شه گفت بسیار بسیار صمیمی
با تشکر و اروزی موفقیت برای شما