تاپیک Xbox 360 داران آذربایجان

• Thread starter Thread starter FaRd!N
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
یکی از دوستان یه مسخره بازی راه انداخته نمیشه جمعش کرد !!!!

چی میگی واسه خودت آخه؟دارم از هم استانی هام سوال میکنم...اگه دوس نداری سوالامو ببینی از این تاپتیک برو بیرون...

---------- نوشته در 04:04 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 04:02 PM ارسال شده بود ----------

عرفان بده بيرون برات اپديت كنن ديگه
ريسك نكن
بده بيرون اپديت كنن تمام

من همیشه بیرون میدم آپدیت میکنن..حالا یه سوال؟هر چن وقت یه بار نیاز به آپدیت میشه؟و اینکه بدم تهران آپدیت کنن(من همیشه میدم تهران آپدیت میکنن)یا اینکه تو استانای آذربایجانه شرقی و غربی تعمیرکار خوب واسه آپدیت پیدا میشه؟و اینکه اگه از هزینه آپدیت خبر دارید بگید...ممنون!:)

من همیشه بیرون میدم آپدیت میکنن..حالا یه سوال؟هر چن وقت یه بار نیاز به آپدیت میشه؟و اینکه بدم تهران آپدیت کنن(من همیشه میدم تهران آپدیت میکنن)یا اینکه تو استانای آذربایجانه شرقی و غربی تعمیرکار خوب واسه آپدیت پیدا میشه؟و اینکه اگه از هزینه آپدیت خبر دارید بگید...ممنون!:)

منظور شما از آپدیت، آپدیت داشبورده یا آپدیت به LT3.0 اِ؟

ميخوام فردا يه گيم بگيرم چي بگيرم؟
جي تي اي دارم اسليپينگ داگز دارم كال اف جديد رو دارم واساسينس ٣ رو دارم و چنتا ديگه
چيبگيرم؟

Sent from my iphone

ميخوام فردا يه گيم بگيرم چي بگيرم؟
جي تي اي دارم اسليپينگ داگز دارم كال اف جديد رو دارم واساسينس ٣ رو دارم و چنتا ديگه
چيبگيرم؟

با بازی های جدید اصلا حال نمیکنم...همشونو گذاشتم کنار...کال آف 9 و اسسین 3 و مدال افتخار دارم ولی اصلا خوشم نمیاد...یه جوری تکراری شدن!؟
چسبیدم prototype 2 , lego harry poter!...واقعا بازی های خوبین!narnia هم تازه خریدم ... هنوز بازی نکردمش...!
اگه بازی های بچه گانه دوس داری به نظرم یه بازی از بازی های lego بگیر!خیلی جالن...ولی اگه از این جور بازی ها خوشت نمیاد به نظرم prototype 2 مهشره!

---------- نوشته در 07:39 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 07:14 PM ارسال شده بود ----------

دوستان یه سوال دارم ازتون..خواهش میکنم اگه میدونید جواب بدید..
ایکس باکسم بعضی از بازی ها رو وا نمیکنه...بازی های حدید همشونو وا میکنه ولی بعضی از بازی های نسبتا قدیمی رو باز نمیکنه...مثل این بازی ها:lord of rings war in the north,rage
مشکل از چیه؟نمیشه یه کاریش کرد باز بشه؟این ارور رو میده:
not support البته این اتفاق به جز من برا چن تا از دوستامم افتاده...

با بازی های جدید اصلا حال نمیکنم...همشونو گذاشتم کنار...کال آف 9 و اسسین 3 و مدال افتخار دارم ولی اصلا خوشم نمیاد...یه جوری تکراری شدن!؟
چسبیدم prototype 2 , lego harry poter!...واقعا بازی های خوبین!narnia هم تازه خریدم ... هنوز بازی نکردمش...!
اگه بازی های بچه گانه دوس داری به نظرم یه بازی از بازی های lego بگیر!خیلی جالن...ولی اگه از این جور بازی ها خوشت نمیاد به نظرم prototype 2 مهشره!

---------- نوشته در 07:39 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 07:14 PM ارسال شده بود ----------

دوستان یه سوال دارم ازتون..خواهش میکنم اگه میدونید جواب بدید..
ایکس باکسم بعضی از بازی ها رو وا نمیکنه...بازی های حدید همشونو وا میکنه ولی بعضی از بازی های نسبتا قدیمی رو باز نمیکنه...مثل این بازی ها:lord of rings war in the north,rage
مشکل از چیه؟نمیشه یه کاریش کرد باز بشه؟این ارور رو میده:
not support البته این اتفاق به جز من برا چن تا از دوستامم افتاده...

این بازی هایی که گفتی احتمالاً LT 2.0 هستند.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or