OFW
کاربر سایت
عزیز دلِ برادر.
نفهم خودتی مواظبِ حرف زدنت باش. من مغازه ندارم. البته مغازه دارم کارم یه چیزه دیگه است. اینجا جایی شده برای تبلیغ برخی افرادی که توچهل ستون مغازه دارن. این آدم رو ناراحت میکنه.
همون پست قبلیم گفتم که حقیقت تلخه! چون شما همکار محمدی هستی الان داری میسوزی که محمدی مشتریش از تو بیشتره!(عین جمله خودت رو نوشتم)
تو هم که شدی همدستش.(توجیه کلاه برداری)
بله همینطوره :-*
شما بهتره مواظب خودت باشی !
تبلیغات هم اگه کسی میکنه به شما ربطی نداره . هر روز مثلا چقدر می خواد از اینجا برای 40 ستون مشتری بره که اینهمه شما رو به فکر انداخته .اگه کار کسی درست نباشه مشتری تو یکی دو بار خودش میفهمه و دیگه نمی ره ! شما چرا داری خودتو می کشی ؟
تو خوندن هم بلد نیستی ؟ یا اینکه زدی تو خط موش مردگی ! هر کس (
) هم هستی معلومه هم به خاطر من میسوزی هم به خاطر محمدی . خدا خودش بت کمک کنه . شب پیغام بده دعات می کنم !آخه اگه مثل تو داشتم می سوختم چرا تبلیغشو میکنم ( بیشتر افتخار هست ! دشمنت که نیست ؟ ایرانیه ! ) ، الان محمدی از همه (از همه) مشتریش بیشتره و به کوری چشم بعضیا انشا الله 100 برابر هم بشه !
هر کی میاد 40 ستون هر کی یه قیمت میده و یه کاری میکنه که مشتری فرار می کنه میره از پاساژ گلستان خرید میکنه ! شما بهتره از کار های نیک ـه پاساژ گلستان بگی گه لنگه نداره ! روشون بشه ps2 رو جای ps3 تقدیم میکنن )x
حالا شما تهران بودی چی کار می کردی ؟ خدا بهتر میدونه هر کسی رو کجا قرار بده ، بابا الان طرف میره تبلیغاتش رو میندازه رو اسمون همه میبینن . شما موندی به تبلیغات یه سایت ایرانی ؟
، نکنه شما اسپایدرمن یا سوپرمن هم هستی که می خوای جلوی اونم بگیری ! 
الان منم که تو گوگل سایت هامو تبلیغ می کنم - می خوای یه زنگ بزن به گوگل بگو اقا اون تبلیغای امید رو نشون ندید لطفا ... بله چشم اقا امر دیگه ای نیست ؟ اجازه میدید گوشی رو بزارم ؟ !
نیم ساعت بعد :
الو :hurted1: دفتر اقای اسپایدر من ؟
... بله عزیزم ...
سلام ، ببخشید اقای مشکوک یه نفر داره تو سایت تبلیغ میکنه ! چیکار کنیم ؟ الان یه نفر بیشتر میره مغازش !

ok نگران نباشید !
ای بابا
رقابت خیلی خوبه ولی نه به این شکل شما انجام میدی !
دو روز دنیاست چرا این کارار رو میکنید ! بعدا پشیمونی هیچچی نداره براتون ! زلزله هم خدا نشون داد فرقی نکرد براتون ! البته اصلی تو راه هست اون بیاد ، همه کوچه علی چپ زده ها اوکی مشن ایشالا !!!
شما اگه کارت درست بود . خودتو معرفی میکردی . نه اینکه بیای یه چند تا اکانت باز کنی مثل بچه ها پشتش قایم شی - سایت ندیده ! می خوای ادرس همه سایت ها مو برات پیغام خصوصی کنم بری توشون یکم بچرخی ببینی اونجا مشکلی نباشه !

(توجیه کلاه برداری)