تاپیک Xbox 360 داران آذربایجان

• Thread starter Thread starter FaRd!N
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
یعنی شما نمیتونید کانفیگ بکنید ؟ یا فلش کانفیگ نمیشه ؟

البته اگه بخواهید تو فلش سیو و یا بازی نصب بکنید باید یکبار کانفیگ بکنید بزارید بمونه !

كانفينگ ميكنم ولي باز كانفينگ ميخاد.برا سيو بازي نميخوام برا ديدن ويديو يا...
ولي كانفينگ ميخاد و نميشه

sent from my iphone 5

آخرین ویرایش:
كانفينگ ميكنم ولي باز كانفينگ ميخاد.برا سيو بازي نميخوام برا ديدن ويديو يا...
ولي كانفينگ ميخاد و نميشه

sent from my iphone 5

برای دیدن فیلم نیاز نیست کانفیگ کنید . فقط بهتره روی کامپیوتر یک بار FAT 32 بکنی !
و اینکه یعنی تا شما فلش رو وصل میکنید کانفیگ میاد ؟ نباید خودش اتومات بیاد !

قيمتا چطورن؟
چند خريديد؟

sent from my iphone 5
دوست من با اجازتون 1 تومان
باورم نمیشد که این قیمت باشه ولی دیدم هر روز داره میره بالا مجبور شدم این قیمت بخرم

---------- نوشته در 10:41 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:39 AM ارسال شده بود ----------

مبارکتون باشه :)
ممنونم دوست عزیز
خدا به خیر کنه بازی 8 تومان ..
فکر کنم ورشکست خواهم شد ..

دوست من با اجازتون 1 تومان
باورم نمیشد که این قیمت باشه ولی دیدم هر روز داره میره بالا مجبور شدم این قیمت بخرم

گرون نخریدی!؟ چون الان دقیقاً یک روزه که گرون شده تا دو روز فبل 820 تومن قیمت تهران بود و تبریز هم 850 تومن بودش.

ممنونم دوست عزیز
خدا به خیر کنه بازی 8 تومان ..
فکر کنم ورشکست خواهم شد ..

8 تومن دیسک 100% و 5 تومن دیسک های معمولی.گرون نخر.

گرون نخریدی!؟چون الان دقیقاً یک روزه که گرون شده تا دو روز فبل 820 تومن قیمت تهران بود و تبریز هم 850 تومن بودش.

8 تومن دیسک 100% و 5 تومن دیسک های معمولی.گرون نخر.

من آخرش هم نفهمیدم این 100 چه فرقی داره با معمولی ممنون میشم توضیح بدید
من دیروز خریدم دیگه دیروز قیمت 1 تومان بود

100% بگیرید بهتره ، ارور نمیده ، از بازی بیرون نمیپره و.... کلا بهتره 100% بگیرید .

در ضمن فعلا برنرمکس با قاب 7000 تومان و معمولی با قاب 5000 تومان هست ( قاب بلند سبز ، حدودا 700 تومان هست خودش ! ) . و بهتره 2 هزار تومان بیشتر بدید و بازی رو بدون ارور اجرا کنید تا لذتش از بین نره !

به نظر من اگه معمولی بخری بهتره. چون این فروشنده ها دیسک های معمولی رو به جای 100% به آدم قالب میکنن. چون الان کنسول شما 4G هست نمیتونید تست کنید ببینید که واقعاً 100% هست یا نه. اگر 100% باشه شما میتونید تو هارد کنسول نصب کرده و بدون مشکل بازی کنید. ولی دیسک های معمولی اگه بر روی دیسک با کیفیت باشه و درست رایت شده باشه بدون هیچ مشکلی کار میکنه. به غیر از چند تا بازی که باید 100% اش رو بگیری چون معمولی از بازی میپره بیرون مثل FIFA 13 یا Borderland بقیه بازی ها با دیسک معمولی کار میکنند پول اضافی نده.

اگه فلش یا هارد اکسترنال هم داشته باشید میتونید نصب و تست کنید . که البته 16 گیگ بیشتر حجم بر نمیداره ! و در صورتی که نصب کنید خیلی بهتر هست ، کنسول کمتر داغ میکنه ، به لرزه نمیوفته ، صدای درایو اذیت نمیکنه و ...

اگه یکی دو تا گیم معمولی و 100% استفاده کنید خودتون فرقشون رو بهتر میبینید !

ولی کاش با هارد میگرفتی . 100 هزار فرق میکرد ولی یه هارد اورجینال 250 گیگ بود . الان بری بگیری 200 هزارم نمیده بهتون اورجینالش رو !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or