كاري ميكنن ك ادم ميترسه سوال بپرسه.احتمالا از شكم مادرشون كارشناس اكس باكس دراومدن.
sent from my iphone
من تعجب میکنم.
شما چرا تو چهل ستون گیر کردی؟
آخه چهل ستون هم شد جا؟ عین بازار مکاره فیلم های هندی میمونه.
اونجا همه منتظرن تا کلاهتو وردارن و یدونه اندازه خودت بکشن سرت.
اینهمه تهران جای درست درمون هست. فقط میمونه یدونه هزینه پست یا تیپاکس که به نطر من همون هزینه رو شما میکنی تا برسی چهل ستون. کیفیت تهرانیها هم که دیگه با بنجل های اینجا غیر قابل مقایسه است.
در هر صورت حسین جان خود دانی. من حتی کنسول هام رو هم پستی از تهران میگیرم. خیلی وقته دور چهل ستون و چهل ستون جماعت رو خط کشیدم.
اینا رو هم اینجا گفتم چون میدونم بعضی از مغازه دارا اینجا هستن، شاید به خودشون بیان.
كينكت اسپورتس ٣ كي مياد؟
مياد يا نمياد؟
جاست دنس ٤ هست الان تبريز؟
دنس سنترال ٣ كي مياد؟
sent from my iphone
دوستان منم ایکس باکس دارم با کینکت ... تازه اینجا رو پیدا کردم تبریز ی هم هستم
الان نزدیکه 20 روزه دنبال یه گیتار واسه گیتار هیرو ایکس باکس می گردم ! ولی پیدا نمیشه از دوستانی که اینجا هستن کسی دست دومشو داره به ما بفروشه ؟ یا جایی بشناسه که فقط گیتارشو بفروشن ؟
اخه تهران با پک میفروشن که میکروفن و درام هم داره که به کار من نمی یاد قیمتش هم 300 هزاره من 100 تومان بیشتر ندارم
اگه کسی بود اینجا Private massege بزنه یا به این شماره sms بده ... 09380557050
ممنون میشم کسی کمکم کنه
سلام
بچه ها ما نميتونيم اكس باكس رو به يك ورژن پايين تر بياريم نه؟و اكس باكس پيام اپديت به اون ورژن وفتي فلش بهش وصل هست رو نمياره نه؟
sent from my iphone 5
سلام
خیر نمیشه ! فعلا که نمیشه هیچ ورژنی رو دانگرید کرد !
داشبرد جدید هر چی باشه باید بزنید مگه اینکه دیگه نخوای بازی های جدید رو اجرا کنی !
ايكس باكس من فلشامو نميشناسه.هر وقت فلشو ميزنم بش كانفيگر ميخواد بكنه.فرمت فت٣٢ هم ميكنم ولي نميشه ولي ميتونه از قسمت موزيك اهنگاي فلشو اجرا كنه
به نظر شما چيكار كنم؟
sent from my iphone 5