عارف الان تو گفتی ایشون هم فهمید رفت دانلود کرد و رایت کرد و بازی کرد بیخیال بابا. تجربه و زحمات و اعصاب خورد شدن های 5-6 ساله رو نمیشه در عرض چندین پست یاد گرفت برادر.سلام بر شما
اولا خرید بازی خیلی به صرفه تر از دانلود اون است
با این حال
شما میتونید بازی رو از
xbox360iso.com
Download Latest Xbox360 Games For Free! -XboxPirate
دانلود کنید
سپس بازی رو از حالت فشرده خارج کرده و با استفاده از برنامه ایمیج برن رایت خواهید کرد اگر با رایتر معنمولی راتر کنی باید گزینه تیرکیت یا همون به اصطلح خودمون 97 درصد رایت می کنه اگر رایتر فلش شده حال برنر ماکس داشته باشی می تونی فول رایت یا همون 100 در صد بزنی البه این خودش برای خودش یک مسءله دیگه است
شرمنده اگر اشتباه تایپی هم دارم از بچه ها چون عجله ای تایپ می کنم ببخشید به بزرگی خودتون
عارف الان تو گفتی ایشون هم فهمید رفت دانلود کرد و رایت کرد و بازی کرد بیخیال بابا. تجربه و زحمات و اعصاب خورد شدن های 5-6 ساله رو نمیشه در عرض چندین پست یاد گرفت برادر.
سلام فردین جان اقا نوب نوبم یا خوب خوب
دقیقا درسته اول هم گفتم خریدنش خیلی بصرفه تر است
در نظر دانلود ورایت بازی خیلیساده است ولی در عمل واسه خودش بیا برویی دارد
جواب میدهیم تا نگویند جواب نمی دهیم
در عمل اگر دوست خوبمان کمی بره تاپیک های دیگه اموزش های زیاد گذاشته شده
یا ل لوووووک میبینی چه زود دیر می شه ! دنیاست دیگه همینه که هست
نوشته شده توسط i$ahar:تاپيكاي ديگه چيزي نديدم.اگه هس لطفا اسم تاپيك رو بديد من برم ببينم چي هس
سلام داش فردین، خوبی ؟ .... این تو رو ببین به یاد قدیم >:d<
شما هم اگه بعد از اینهمه توضیح هنوز نتونستی - ولش کن .
دیگه اماده با لینک مثل هلو توضیح میدن که دوستان عزیز - در عوض شما یه زره احترام نمی زاری پست رو دقیق بخونی . عوضش هی پست میدی سوال تکراری میپرسی !
در ضمن
چرا فکر می کنی اگه خودت دانلود کنی بهتره ؟ یا ارزونتره ؟ مگه میخوای هزینه هر بازی کمش ، 3-4 برابر بیشتر بیوفته برات ؟ خب اگه پولت اضافه هست بفرست برای این زلزله زده های بیچاره !
بسیار راحت میتونید از قسمت جستجو استفاده کنید.
تو این فروم هر چیزی در مورد بازی بخوای میتونی پیدا کنی که البته هر یک موضوع نیازمندٍ چند روز مطالعه کردن و خوندن آنهاست که از حوصله ی شما خارجه!
سلام گارداشلار
من هم اهل اروميه هستم
شما همتون اذري هستين
خيلي هال كردم فردين جان و بيگ باس رو اينجا ديدم
ميشه اسم و ادرس ي چنتا فروشگاه بازي ايكس باكس و كينكت رو بم پ خ كنيد؟
ممنون ميشم.
sent from my iphone
كسي ني؟!
sent from my iphone