B!G BOSS
کاربر سایت
آخرین ویرایش:
تاپیک Xbox 360 داران آذربایجان
مدیران به اسم تاپیک دقت کردن؟ اینجا هم نمیتونیم به زبون آذری پست بدیم؟ واقعا بی احترامی محض هست که پست آخر من رو پاک کردین....
آذربایجان وار اولسون ایستمین کور اولسون
زبان نوشتاری سایت با توجه به زبان رسمی ایران، فارسی است و تمامی کاربران موظفند فقط به زبان و با فونت فارسی نوشته های خود را ارسال نمایند. نوشتن مطالب به صورت فینگلیش و یا سایر زبان های رایج در چت و ... در سایت ممنوع است. اما استفاده کردن از لغات انگلیسی و ذکر متن یا جملات انگلیسی جهت توضیح و یا درک بهتر مطلب (البته با نگارش صحیح) ایرادی ندارد. چنانچه کاربر از اعضا جدید باشد ابتدا تذکری در رابطه با رعایت قوانین نوشتاری دریافت می کند. در صورت تکرار این عمل اخطار دریافت کرده و عدم توجه به اخطار منجر به قطع دسترسی وی به مدت 2 هفته خواهد شد.
دوستان قیمت ps40 gig تو چهل ستون چنده؟من چند روز دیگه از تبریز می رم برای همین می خوام ببین چقدر میارزه به جای دست دوم یه دونه نو بگیرم
به جز پاساژ ... جایی دیگه ای نیست واسه فروش البته خیام یک چندتایی بعضی جاها دارن !دوستان تو ارومیه جای مطمئنی برای خرید x360 هستش؟؟
اتفاقا رفتم اونجا چه پسریه آقا فردین گل دمش گرم تازه اونجا میگم بهش رفتین سایت bazicenter میگه نه :dجواب شما مشخصه: چهل ستون -طبقه بالای همکف -فروشگاه مهر - آ فردین :d