تاپیک Xbox 360 داران آذربایجان

• Thread starter Thread starter FaRd!N
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
آقا کسی از قیمت kinect تو تبریز خبر داره؟

از آک بودن و کامل بودن و.. چی؟
راستی کسی از این سایت کینکت خریده ؟ میشه اطمینان کرد؟
ممنون

دوست عزیز دوربره 230 تومان هست

بله آکبند و تشکیلات همه چیز کامل هست اونجا...میتونی با اظمینان خرید کنی

سلام بر برادر مومن و اهل دین ...

برادر جان ، ببینم ، توی خیام ( شمالی یا جنوبی ) یه پاساژی هست که فقط آتاری و کومودور و ایخسی باخس 360 و ... میفروشن ... اونجا مطمئن ترین آدم روی زمین کیه ؟

میخوام یه روز کنسول ام رو بیارم اونجا برای تعویض لنز درایو ... :p
سلام
دوست عزیز پاساژ نگین توی خیام شمالی هست. داخل پاساژ که میری اولین مغازه بعد از پله ها ببر ( سمت راست) اسم مغازه متاسفانه یادم نیست...
اولین مغازه ی سمت چپ هم که یه آقای نسبتا چاقی هست اونم مطمینه . باز اسم مغازه یادم نیست ولی نمایندگی بازی های دارینوس را داره...
موفق باشید

عارف جان ماها ه امتحان نداریم چی کار کنیم؟ :دی

کلا بچه های تبریزی و این دورو برا زیاد خون گرم نیستن. به قول صمد :دی آدم هاش هم مثل شهرش سرد و خشک هستن :(

میتونستم دوستان قرار های جمعی بذارن یا مثلا مسابقات برگزار کنن اما حیف ....

سلام ماه ها از این حرف می گزره اما.......

فردین جون تو که خودت بد تر هستی پسر سرده سرد من گفتم وقتی گیمر تگت رو اد کردم دیگه حال می کنم اصلا نیستی اینوایت میدیدم نمیای قابل نمیدونی

اقا از دستم نارا حتی (خداییش اگر یک اشاره کوچک می کردی همه چیز حل بود نه تو نه امید ونه امیر هیچ کدوم حرفی نزدید بعدا شم روزی دست خدا است و خودش میرسونه دلم ازت شکسته=((=(()

خوب پسر تو که سر دسته گیمر ها هستی باید اینجا قرار بزاری تا ما هم هماهنگ کنیم با هم بازی کنیم خدا رو شکر لایو باز هم کم نیست

اقایون لطفا هرکس لایو بازی می کنه گیمر تگش رو اینجا بنویسه تا واسه بازی هایی هماهنگ کنیم خداییش بی حالی در نیارید (یکم از این بچه هایی که تو لایو هستن وفقط 10سال دارند یاد بگیرید )

به امید لایو زدن با برو بکس بازی سنتر خودشم فقط اذری زبان:x:x:x:x:d:d:d

من خیلی وقته فروشگاه امید نمیرم!
میترسم برم روم تبلیغات خال کوبی کنه!:دی
اخه رو همه چی تبلیغات میزنه! حتی روی دیسک بازی.

سلام میشه یکیش رو نشون بدی از تبلیغات رو

میزنه ولی نه اونجوری که شما نوشتید میزنه که موقع تعویض بدونه مال خودش است یا نه که الان دیگه هیچ مغازه ای تعویض نمی کنه

خودش هم تو همه ی با زی هاش نیست اگر دقت کرده باشی تو اساسین ونید فور بود به خاطر این که راحت تشخیص بده و روی کاور هم نمیزنه فقط روی دیسک)x)x)x

آقا شماره فروشگاه امید تو چهلستون کسی داره؟

سریع لطفا....:-s:-s

سلام اقا اگر دیرشده به بخش قبلا هم گذاشته بودن نمیدونم چرا الان پاک کردن تو تمام تاپیک های استان ها خود فروشگاه بیاد می گه کدوم بازی اومده وغیره تو تبریز میان پاک می کنن کار ما رو ببین با کیا افتادیم:)):))

نمونه اصفهان فروشگاه اگر اشتباه نکنم اسمش سرزمین بود

;););)

آخرین ویرایش:
سلام میشه یکیش رو نشون بدی از تبلیغات رو

میزنه ولی نه اونجوری که شما نوشتید میزنه که موقع تعویض بدونه مال خودش است یا نه که الان دیگه هیچ مغازه ای تعویض نمی کنه

خودش هم تو همه ی با زی هاش نیست اگر دقت کرده باشی تو اساسین ونید فور بود به خاطر این که راحت تشخیص بده و روی کاور هم نمیزنه فقط روی دیسک)x)x)x
اقا چرا بهت بر میخوره؟
من چندین باری که ازش بازی گرفتم تبلیغات داشتن.:p
پ.ن:مگه الان کسی بازی تعویض میکنه؟

اقا چرا بهت بر میخوره؟
من چندین باری که ازش بازی گرفتم تبلیغات داشتن.:p
پ.ن:مگه الان کسی بازی تعویض میکنه؟

نه دیگه اگر اشتباه نکنم از

27-25 بازی دیگه تعویض نمیشه همه ی فروشگاه های اصلی که کلا 3تا هستند این رو زدند

آخرین ویرایش:
سعی اله اصلن 40 ستون دا ساتمیا سان دستگاهی چوغ ارزان گوتورلر آپارسات کلوپ چیلارا \m/

خیلی خوشحال شدم که ترکی نوشتید منم ترکی می نویسم

جان قربان دستگاه هه فالکون دی کلوپ چیلارین الین دی 3چراغ اولار سن اپار شهرام آ یا غچی قیمته او گو تو ره ل:d:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or