تاپیک Xbox 360 داران آذربایجان

• Thread starter Thread starter FaRd!N
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
آخه من هارد رو برا این میخوام چون مثلا وقتی میخوای برای فیفا 11 یه play list درست کنی باید هارد داشته باشی. (برای کارهایی که باید هارد داشت.) برای این میخوام.
خوب با فلش هم تمام كارايي كه هارد مي كنه مي شه انجام داد .
فقط محدوديتش اينه كه اگه فلشت 32 يا بالاتر هم باشه فقط از 16 گيگش استفاده مي كنه.

خوب با فلش هم تمام كارايي كه هارد مي كنه مي شه انجام داد .
فقط محدوديتش اينه كه اگه فلشت 32 يا بالاتر هم باشه فقط از 16 گيگش استفاده مي كنه.
من الان خودم فلش دارم ولی نمیشه playlist درست کرد. (برای فیفا میگم)

سلام.
دوستان دیروز پروفایل برادرم رو پاک کردم (دو تا پروفایل تو سیو ها بود یکیش رو پاک کردم اون یکی هم خراب شد) الان فقط سیوهاش مونده. میخوام بدونم راهی داره سیو های یه پروفایل رو به دیگری انتقال بدیم. من با modio هر چقدر امتحان کردم کار نکرد. حالا کلا این راهی داره؟
راستش نمیدونستم این سوال رو کجا بپرسم. برای همین اینجا پرسیدم.

سلام بروبکس.
آقا فردین آخره مرام آخره انسانیت و... واقعا انسان شریفی هستش. بیچاره چشاش درومد ولی واسه ما Lt+ رو حل کرد. واقعا تشکر می کنم. به دوستان هم ایشونو توصیه می کنم.

سلام بروبکس.
آقا فردین آخره مرام آخره انسانیت و... واقعا انسان شریفی هستش. بیچاره چشاش درومد ولی واسه ما Lt+ رو حل کرد. واقعا تشکر می کنم. به دوستان هم ایشونو توصیه می کنم.

سلام

در کل تو چهل ستون قفط اقای فردین وامید و محمدی کارشون خوب است وهمه اپدیت ها رو اونجا می دند

آخرین ویرایش:
سلام بروبکس.

آره واقعا راست میگه من هرچی بخوام اول میرم پیشه ایشون. واقعا فروشگاه خوبه چهل ستون, فروشگاه مهره.

آره واقعا راست میگه من هرچی بخوام اول میرم پیشه ایشون. واقعا فروشگاه خوبه چهل ستون, فروشگاه مهره.

کلا چهلستون رو جمع کنی 3 تا فروشگاه است

محمدی

امید

مهر

بقیه باید برن جلو بوق بزنن

هر مورد در کاری استادند ونیمشه کسی رو با کسی مقایسه کرد

سلام به شما من از ارومیه هستم در خدمتیم.

سلام بر برادر مومن و اهل دین ...

برادر جان ، ببینم ، توی خیام ( شمالی یا جنوبی ) یه پاساژی هست که فقط آتاری و کومودور و ایخسی باخس 360 و ... میفروشن ... اونجا مطمئن ترین آدم روی زمین کیه ؟

میخوام یه روز کنسول ام رو بیارم اونجا برای تعویض لنز درایو ... :p

سلام بر برادر مومن و اهل دین ...

برادر جان ، ببینم ، توی خیام ( شمالی یا جنوبی ) یه پاساژی هست که فقط آتاری و کومودور و ایخسی باخس 360 و ... میفروشن ... اونجا مطمئن ترین آدم روی زمین کیه ؟

میخوام یه روز کنسول ام رو بیارم اونجا برای تعویض لنز درایو ... :p
سلام منم از ارومیه
دوست عزیز من لنز کنسولمو اونجا پاساژ نگین عوض کردم 20 دقیقه کار داره ببر پیش آقای سلیمان مرادی پور مرد خوبیه

اقا من کاری ندارم خودت میدونی

اگر منظورت اون فروشگاه نبشی باشه وای به حال کنسول وجیبت

می خوای راحت باشی با قیمت خوب

ببر چهل ستون که اهل فن هستند

فروشگاه محمدی

فروشگاه امید

فروشگاه مهر

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or