تاپیک Xbox 360 داران آذربایجان

• Thread starter Thread starter FaRd!N
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
دوستان من تازه کارم. توی 40 ستون فروشگاهی بنام آرمان بهم معرفی کردن. چند بار رفتم بسته بود منتها چون تو اون پاساژ دوستام کم نیستن همشون این فروشگاه رو پیشنهاد دادن. اینجا هم که فروشگاه فردین رو پیشنهاد میدین . کدوم بهتره ؟ من از آرمان چند سال پیش psp گرفتم هم از خودش خوشم اومد هم کیفیت کاراش.

آقای عزیزی که میای اینجا فحش میدی و فرهنگ زیباتو نشون میدی. اولا من دسترسی به بخش X360 ندارم. دوما آقای محترم، پست هایی که پاک شدن تبلیغ مغازه خود بنده هم بود توشون. پس فکر نکن به خاطر خودم پاک شدن اینا. قانون قانونه و باید اجرا بشه و هر گونه تبلیغات فروشگاه باید پاک بشه. اگر میخواستم به نفع خودم تموم کنم به مدیرانی که دسترسی دارن میگفتم که تبلیغات اونیکی فروشگاه ها رو پاک کنن و فقط مال من بمونه. پس اول یه چیزی رو بدون بعد فرهنگ خودت رو نشون بده و فحش بده.

اقای محترم شما که اینقدر میگی تبلیغات نکن بس جطور میشه که همه شما رو اینقدر تبلیغات میکنن و باک نمیشن مثلا..
همین اقای سوباسا {که ظاهرا یا خود شمایین یا دوستانتان} میگه که دادم ابدیتش کرد
خوب این تبلیغات نمیشه
اصلا اون هیج اشکان رو جی میگی یا.........
در ضمن من تبلیغات نکردم که راستش رو گفتم
حالا نوشته هام رو حذف کن مال خودت رو بذار بمونه
در ضمن این دوستان جند روز بیش سوال کرده بودند جند هفته موند جواب نمی دادی
حالا به نوشته هام یک روزه جواب دادی

آخرین ویرایش:
اقای محترم شما که اینقدر میگی تبلیغات نکن بس جطور میشه که همه شما رو اینقدر تبلیغات میکنن و باک نمیشن مثلا..
خوب این تبلیغات نمیشه
چیرو باید جواب میدادم؟ طرف میپرسه کجا آپدیت میکنن من بیام بگم بیار مغازه من؟! من به اینطور پست ها جواب نمیدم چون همون بحث تبلیغات وسط میاد. در ضمن هر موقع من گذرم به این طرف بیوفته و ببینم تبلیغی شده و ناظمین مربوطه رسیدگی نکردن بهشون میگم که رسیدگی کنن.

باز هم میگم بخش X360 در بخش وظایف من نیست و من دسترسی ندارم به این قسمت و ناظمین و مدیران مربوطه رسیدگی میکنن. در مورد اونیکی یوزر ها هم اگر فکر میکنید مال من هستن باید بگم که خیلی کوته فکر هستید که چنین فکری میکنید.

اقای به ظاهر محترم من که قانع نشدم
در ضمن من نه مغازه تو جهل ستون شما دارم نه اینکه میخوام سنگ کسی رو به سینه بزنم
من فقط میخواستم ایکس باکس بخرم اومدم این تابیک سوال برسیدم بعضی دوستان هم لطف کردن جواب دادن حالا مشورت درباره ی اینکه کدوم مغازه بهتره یا بدتر دلیل بر تبلیغات نمیشه
من بعد اینکه خریدم اومدم اینجا و اسم مغازه رو مثل دوستان گفتم تو این تابیک بعضی از دوستان اسم مغازه های مختلف رو میدن واسه گیم خریدن و غیره دلیل بر تبلیغات نمیشه
و در اخر هم بگم که بنده قصد تبلیغ نداشتم

سلام اقا با با ول کنید دعوا دعوا واقعا این دفعه سر مربا

پسر و اقا فردین با با ول کنید اصلا هرکی دوست داره تیلیغ کنه به کسی ربطی نداره فکر نکم فردین پست ها رو پاک کنه ناظم های تاپیک اینجا شیش دانگی حواسشون جمع است (حالا یا بیکارند یا دایم کارشون ایجاب می کنه پشت پی س باشند) و همه تاپیک رو می خونند

به خوشی تموم کنید

آخرین ویرایش:
اقای به ظاهر محترم من که قانع نشدم
آقای عزیز قانع میخوای بشو نمیخوای نشو مشکل خودته. در ضمن کم این ادب زیباتون رو توی تاپیک به نمایش بذارید. به خاطر خودتون میگم.

اقای فردین تو بیام خصوصی شما نیز ادبتان را نشان دادی
حرف big boss واسه من سند ولی شما بیاید این تابیک محترمانه حرف بزنید همه بگن حق با شماست وتو بیام خصوصی ........
میدونی من اول جی گفتم که الان به اینجا کشید من گفتم تبلیغات نکردم ..........مشورت جرم نیست

آخرین ویرایش:
خوب این تبلیغات نمیشه

حرف زدنتون نشون میده که خود شما یکی از اهالی پاساژ باشین!؟ آقاجان کار اگه درست باشه تبلیغ میکنن براش. ما هممون مشتری هستیم و هر کی که کارش درست باشه تعریف میکنیم.

آخرین ویرایش:
اقای فردین تو بیام خصوصی شما نیز ادبتان را نشان دادی
حرف big boss واسه من سند ولی شما بیاید این تابیک محترمانه حرف بزنید همه بگن حق با شماست وتو بیام خصوصی ........
میدونی من اول جی گفتم که الان به اینجا کشید من گفتم تبلیغات نکردم ..........مشورت جرم نیست

دوست عزیز میخوای چی رو ثابت کنی؟
اینکه فردین میاد اینجا واسه خودش تبلیغات میکنه؟
عالم و آدم میدونند که این حرف دورغه... شما نمی‌تونی حتی یه پست پیدا کنی که فردین توش از مغازه‌اش تبلیغ کرده باشه!
یا اینکه میخوای بگی میاد و پست‌هایی که از مغازه‌های دیگه تعریف کردن رو پاک میکنه؟
میتونی چند صفحه قبل رو ببینی که خیلی‌ها اومدن از مغازه‌های دیگه تعریف کردن و پستشون هم پاک نشده!
فردین نه اختیار پاک کردن پست‌های این تاپیک رو داره نه نیازشو!
یا اینکه میخوای بگی فردین بی‌ادبه؟
اونم به قول معروف... ادب رو از بی‌ادبان آموخته!
اگه حرف دوستت برات سنده... لطفا تمومش کن!

باشه دوستان من قصد توهین نداشتم اگه هم به بعضی دوستان واسه اثبات حرفم جیزی گفتم ببخشید
فقط در اخر میگم که من از کسی دفاع نمیکنم فقط گفتم که این اقا فردین که اینقدر ازش تعریف میکنین تبلیغات محسوب نمیشه ولی من اومدم اسم مغازه ای رو که ایکس باکس خریدم رو گفتم اونوقت توسط {تحقیق کردم دیدم فردین نمیتونه باک بکنه}ناظم های تابیک باک شده من فقط به این معترضم که جرا باکش کردن

سلام به همگی
دوستان من یه ایکس باکس اسلیم دارم 250 لایتن هم هست و با اون سندها فکر کنم 0225 هست حالا میخوام هم هک کنم و هم lt2 بزنند
اگه کسی تو چهل ستون یا جای دیگه رو میشناسید برام معرفی کنید البته قیمت برام مهمه چون بعضی 70 80 میگن که هیجا همچین چیزی نیست
و حداکثر 40ت هست
ممنون میشم یه راهنمای بکنید
اگه تبلیغ میشه پ خ بزنید.
ممنون از همگی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or