این کار شما عملا بی فایده است ، چون دیسک هایی که داخل بازارن بصورت 97% رایت شدن و باعث به وجود امدن این حالات گشتندمن الان دی وی دی های FM4 رو دارم، BF3 رو هم همچنین، می تونم اطلاعاتی که با روش قبلی رو این دی وی دی ها رایت شده رو استخراج کنم و با روش جدید رایت شون کنم!؟ اگه امکانش هست ممنون می شم راهنمایی بفرمایین. (بدجوری تو کف موندم، خدا قسمت هیشکی نکنه!!) روش رایت جدید رو هم یه توضیح مختصری بدین دیگه شاهکار می شه! l-)
آقا من یه سوال دارم....
الان دستگاه من LT 2.0 هست و می خوام بازی های جدید رو اجرا کنم و می خوام لایو هم مشکلی نداشته باشم و دستگاهم فلگ نشه.... اما ظاهرا دیسک هایی که با این برنامه جدید C4eva رایت نشدن رو بزارین تو دستگاه فلگ می شین. که این چک جدید امنیتی روی بازی Forza4 هست که اگه با این برنامه جدید که تازه ریلیز شده رایت نشده باشه شما فلگ می شین. من می خوام بدونم بازی هایی که مثل FORZA 4 هستن و باید به صورت خاصی رایت بشن چه بازی هایی هستند؟! آیا همون بازی های XGD3 فقط این مشکل را دارند یا تمامی بازی هایی که بعد از FORZA4 بیرون اومدن هم این مشکل را دارند؟! چون مثلا الان بازی هایی مثل Tin Tin یا Dance Central 2 اومدن که XGD3 نیستن. می خوام بدونم این بازی ها هم اگه به صورت خاص رایت نشن باعث فلگ شدن می شن یا فقط و فقط همون بازی های XGD3 باید به صورت خاط رایت بشن؟! ممنون
آقا ما یه مدت نبودیم
دیروز بردیم دادیم LT2 ریختن واسم
الان قضیه چیه ؟؟؟ هنوز اگه Forza رو بزاریم تو دستگاه فلگ میشیم ؟؟؟
از طرف پرسیدم گفت نمیدونم فلگ میشی یا نه ولی گفت قبلا می پرید بیرون ، الان دیگه نمیپره و درسته
چیکار کنیم ؟؟ بازی کنیم یا نه ؟؟؟
بعد اینکه BF3 که این مشکل رو نداره ؟؟؟ اونو با خیال راحت بازی کنم ؟؟
(از کجا بفهمیم بازی با روش جدید و توست درایو های لایتون رایت شده )
آقا میشه از همین دیسکهای تو بازار ایمیج گرفت بعد به روش درست رایت کرد؟ یا باید یه نسخه دیگه دانلود بشه کلا؟ لطفا یکی لینک روش جدید رایت تو فروم رو میده؟ هر چی میگردم پیدا نمیکنممن این بازی رو با روش جدید رایت کردم . اجرا که کردم حتی انلاین اپدیت هم کردم(7 مگ) الان سه روزه و فلگ یا بن نشدم
تنها مشكل من با بازي اينه كه هر از چند گاهي ارور "ديسك كور..." نميدونم چي چي ميده و ميپره بيرون!
اگه پيله بشم برم تو بازي بازم همون پيام و ميپره بيرون!!
بايد دستگاه رو خاموش كنم و بعدآ كه بيام سراغ بازي درست ميشه!!!
يكي ميگفت وقتي دستگاه رو آپ جديد ميكنن، لنز جابجا ميشه يك همچين چيزي!!! واسه همين ميپره بيرون! واقعيت داره يا سي دي من ايراد داره؟!
نه نمی شه چون ایمیج هم %97 درعمل(چون هرچی توی دیسک هست میشه ایمیج از خودش اضافه که نمیکنه:d)یکم صبر کنی این روش فراگیر میشهآقا میشه از همین دیسکهای تو بازار ایمیج گرفت بعد به روش درست رایت کرد؟ یا باید یه نسخه دیگه دانلود بشه کلا؟ لطفا یکی لینک روش جدید رایت تو فروم رو میده؟ هر چی میگردم پیدا نمیکنم
خود سي دي فروش نامرد بهم گفت!به اونی که این حرف رو بهت زده فقط یه کلام بگو : دکتر