تاپیک موقت مشکلات Forza Motorsport 4

چرا تو بازی ferrari f430 اسکودریا نیست

یکی از راه های به دست آوردن این ماشین این بود که شما VIP Pass رو در Forza 3 میخریدی بعد این ماشین رو هم میخریدی بعد توی شماره 4 برات آزاد میشد
البته شاید تو این شماره هم به عنوان DLC بیاد در آینده

دوستان من Forza4 رو ریختم رو هارد هر 2 دیسکم نصب هست الان! بدون مشکل بازی می کنم (آفلاین فقط) اما همین بازی رو خونه ی دوستم گذاشتیم تو قسمت split screen کینکت یهو بازی هنگ می کنه! این از چی میتونه باشه؟ به نظر خودم شاید چون رو هارد ریخته نشده اینطور میشه

من وقتی بازی را گرفته بودم روی هارد نریخته بودم از روی سی دی بازی میکردم دقیقا بعد از هر مسابقه ای بازی قفل میکرد بعد که بازی را روی usb ریختم تا الان که lv 10 هستم یکبار هم گیر نکرده :d

اقا ما که نفهمیدیم بازی رو بگیریم یا نه؟من اگه با یک فایلی که تا به حال به لایو وصل نشده برم بازی کنم بعد از بازی بیام بیرون بازی رو از داخل دستگاه وردارم برم توی فایل لایوم بعد با یک بازی که میشه تو لایو بازی کرد بازی کنم ایا بن میشم؟با کلا فرقی نداره اگه من با فایل دیگه که تا به حال به لایو وصل نشده بازی کنم ممکنه که وقتی به لایو وصل بشم با یک بازی دیگه وصلشم بن بشم؟
خدا کنه منظورمو گرفته باشید(یه سوال دیگه همی الان برام پیش اومدمنظور رو درست نوشتم)؟؟؟؟
چقدر حرف زدمl-)
لطفا جواب مارو بدید

من وقتی بازی را گرفته بودم روی هارد نریخته بودم از روی سی دی بازی میکردم دقیقا بعد از هر مسابقه ای بازی قفل میکرد بعد که بازی را روی usb ریختم تا الان که lv 10 هستم یکبار هم گیر نکرده :d
پس معلوم شد این مشکل با ریختن بازی رو هارد یا فلش ok میشه

تا اخر هفته صبرکنید تا برنامه مخصوصا رایت و فریمور رایتر (البته دیویدی رام مارک لایتون و6 مدل ازش فقط میشه)این فرمت جدید بیاد با این روش %100 دیسک رایت و بازی بدون مشکل حتی لایو میشه کرد
[2011-10-17 08:27PM UTC] #c4e <c4eva> iXtreme Burner Max firmware will be released this weekend!

دوستان میشه بگین که ایا این ارور در مورد ارکام سیتی هم صادقه یا نه؟
یعنی اونم اگه بازی کنی همینجوری ارور میگیری و فلگ میشی؟
و اینکه احیانا هنوز خبری از این نرم افزار نشده؟

دوستان بد به دلتون راه ندین . این کاملا به شانس شما بستگی داره که فلگ بشین یا نه . خود من همش توی لایوم ولی حتی یکبار از بازی بیرون نیوفتادم ( بازیهام همه کپی هستند ) . اگر کسی شانس نداشته باشه ( به قول یه کسی قسمت نباشه :دی ) همون اول بره آفلاینم بازی کنه یه 5 دقیقه بره تو لایو بن میشه مثل دوستم . من خدا رو شکر تا حالا بن نشدم . بازی هم بیرون نمیندازه تا حالا که ننداخته . ( بازی روی هارده ) . در ضمن من LT +2.0 دارم

پس معلوم شد این مشکل با ریختن بازی رو هارد یا فلش ok میشه

نه ، برا منم رو هارد بود بازیم ، ولی این آخرا هر 10 دیقه یک بار ارور میداد ...

ولی از زمانی که یکی از دویتان تو اون یکی تاپیک گفت ویو بازی رو از روی فلش مموری لود کنید ، دیگه ارور نداده ...

نه ، برا منم رو هارد بود بازیم ، ولی این آخرا هر 10 دیقه یک بار ارور میداد ...

ولی از زمانی که یکی از دویتان تو اون یکی تاپیک گفت ویو بازی رو از روی فلش مموری لود کنید ، دیگه ارور نداده ...
عجیبه.فکر کنم رایت بازی درست انجام نمیشه که این مشکلات به وجود میاد.اما واسه من خدارو شکر رو هارد خوب جواب داده تا اینجا اما اگه پاکش کنم از رو خود دیسک اجرا شه احتملا به همون Error های پی در پی برخورد کنم!

قا ما که نفهمیدیم بازی رو بگیریم یا نه؟من اگه با یک فایلی که تا به حال به لایو وصل نشده برم بازی کنم بعد از بازی بیام بیرون بازی رو از داخل دستگاه وردارم برم توی فایل لایوم بعد با یک بازی که میشه تو لایو بازی کرد بازی کنم ایا بن میشم؟با کلا فرقی نداره اگه من با فایل دیگه که تا به حال به لایو وصل نشده بازی کنم ممکنه که وقتی به لایو وصل بشم با یک بازی دیگه وصلشم بن بشم؟
خدا کنه منظورمو گرفته باشید(یه سوال دیگه همی الان برام پیش اومدمنظور رو درست نوشتم)؟؟؟؟
چقدر حرف زدمl-)
لطفا جواب مارو بدی

این مشکل فقط برا fortza هست یا مثلا بتمن هم مشکل داره؟ راستی‌ من gears ۳ رو اولین بار تو دستگاه گذاشتم وسط loading ارور داد نصب که کردم دیگه ارور ندیدم. اصلا یک سوال کلی‌ تر موقعی که وسط لودینگ‌ها گیر میکنه flag میشیم یا اینکه کلا بذاری تو دستگاه فلگی؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or