.Evanescence.
کاربر سایت
اگر آفلاین بازی میکنید که هیچ، درغیر این صورت و اتصال ب لایو; بهتره از بازی های کپی با فرمت XGD3 استفاده نکنید.آقا خواهشا یکی بگه بازیه Ace Combat : Assault Horizon هم مثل فورزا 4 باعثه بن شدن میشه ؟
برا من هنگ میکنه وبعضی موقعها خطای خوندن دیسک میده .این اروری که میده چیه؟
یغنی چی مینویسه؟
این مشکل فقط برا fortza هست یا مثلا بتمن هم مشکل داره؟ راستی من gears ۳ رو اولین بار تو دستگاه گذاشتم وسط loading ارور داد نصب که کردم دیگه ارور ندیدم. اصلا یک سوال کلی تر موقعی که وسط لودینگها گیر میکنه flag میشیم یا اینکه کلا بذاری تو دستگاه فلگی؟
دوستان میشه بگین که ایا این ارور در مورد ارکام سیتی هم صادقه یا نه؟
یعنی اونم اگه بازی کنی همینجوری ارور میگیری و فلگ میشی؟
و اینکه احیانا هنوز خبری از این نرم افزار نشده؟
مثل این ارور فروزا4 نیست ولی به شانست بستگی داره واسه من تا حالا سه دفعه ارور dlc داده وپریده بیرون .رایتشم کاملا سالمه والان دارم میرم جلو پس خواهشا ایراد بد رایت زدن بازی رو نگیرید که تو کتم نمیره..اقا خدا رو خوش میاد؟ سوالم غیر منطقی و پیش پا افتاده ست که جواب نمیدین؟ یا چون زیاد پست ندارم ؟!
بابا ای جماعت گیمر یه کلام لطف بفرمایید بگید این ارور روی ارکام هم هست یا نه؟
عین ادم و بدون گرفتن این ارور وسط بتمن میشه تمومش کرد یا نه؟
ممنون.
هیچ کس اینجا نیست جواب مارو بده
---------- نوشته در 10:36 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:34 AM ارسال شده بود ----------
قا ما که نفهمیدیم بازی رو بگیریم یا نه؟من اگه با یک فایلی که تا به حال به لایو وصل نشده برم بازی کنم بعد از بازی بیام بیرون بازی رو از داخل دستگاه وردارم برم توی فایل لایوم بعد با یک بازی که میشه تو لایو بازی کرد بازی کنم ایا بن میشم؟با کلا فرقی نداره اگه من با فایل دیگه که تا به حال به لایو وصل نشده بازی کنم ممکنه که وقتی به لایو وصل بشم با یک بازی دیگه وصلشم بن بشم؟
خدا کنه منظورمو گرفته باشید(یه سوال دیگه همی الان برام پیش اومدمنظور رو درست نوشتم)؟؟؟؟
چقدر حرف زدمl-)
لطفا جواب مارو بدید
اگه بازی اصل بخریم که دیگه اینجوری نیست که ؟؟؟