راه حل ساده ای داره و مشکل تقریبا رایجیه و از اثر ویروسها و تروجانها حتی بعد از پاک شدنشون بوجود میادسلام
من یه فلش مموری 2 گیگ دارم که وقتی میزارم و لود میشه باز نمیشه و میگه بایس فرمت شه !
فرمت نمیشه و نمیدونم چیکارش کنم !
اگر یه بار مصرفه که هیچ .اگر نیست راهش رو بگید ممنون میشم...
من با برنامه UTORRENT ,تورنت دانلود می کنم.نرم افزارم هم اخرین ورژنه.
من یه مشکلی با این برنامه دارم و اینکه وقتی من فیلم سینمایی (مخصوصا جدید ها) رو برای دانلود می زارم بعد از چند ثانیه کامپیوتر رستارت می کنه و صفحه ابی میشه و میگه اشکالات نرم افزاری و فیزیکال ارور و همچین اروری میدهRIVER-IRQL-NOT-LESS-OR-EQUAL و BEGINING DUMP OF PHYSICAL MEMORY
ولی من فایل های تصویری دیگه مثل مستندهارو می زارم رستارت نمی کنه. ویندوزم هم تازه عوض کردم 2 هفته اول بعد از عوض کردن ویندوز رستارت نمی کرد ولی این چند روزه باز شروع شده.(قبل از عوض کردن ویندوز هم همین مشکل رو داشتم).
به چند نفر هم گفتم ولی نتیجه ای نداشت.شما میدونید مشکل چیه؟؟
ممنون.
سلام.
نمیدونم این مشکل برای چی هست ولی گفتم بپرسم شاید کسی دونست:
از امروز سیستم من اینجوری شد!!این ارور میاد:
بعد از یک دقیقه هم یه صفحه میاد و دیگه اجازه ی انجام هیچ کاری رو بهم نمیده و منم مجبور میشم ریست کنم.
راستی توی اون صفحه هم به یه زبونی غیر از اینگلیسی نوشته و تهش هم یه جا برای وارد کردن یه کد هست!!!
تورو خدا یکی راهنمایی کنه امروز 5 بار ریست کردم سیستم رو!!
نمیشه مطمئن بود که مشکل از کارت صداست،معمولا هم نیست،چون این مشکل از خرابی تمام قطعات سخت افزاری بروز میکنه و میتونه مشکل حرارتی هم باشه.
سلام من جدیدا ویندوز سون رو نصب کردم اما احساس میکنم این ویندوز به هارد من داره صدمه میزنه
یعنی گاهی اوقات از داخل کیس صداهایی میاد که مطمئنا از هارد هست
سوالم اینه که نکنه ویندوز موقعی که از سیستم استفاده نمیکنیم بعضی قعطات رو در حالت sleep قرار میده ؟
اینکه وین 7 به سیستم شما داره صدمه میزنه امکان نداره شما منظورت از صدا چیه هست ایا صدای تق تق میده و بعد سیستم هنگ میکنه یا نه ؟ در ضمن وقتی شما از سیستم کار نکشی وین شما به صورت اتومات STAND BY میشه که عمل هم به سیستم ضرری نداره
خب ویندوز هیچ ربطی به خراب شدن هارد یا صداهای قطعات نداره،مگر هنگامی که هاردهای Idle رو خاموش میکنه یا قطعات رو به مد Stand By میبره که موقع برگشت قطعات بعد از یه مکث کوچیک و یه صدای روشن شدن موتور درایو،آماده ی کار میشهخوب الان که دقت میکنم متوجه شدم که گاهی اوقات به طور خودکار درایو dvd رام برای وجود dvd هر از گاهی روشن و خاموش میشه و این صدا از اون بوده !!! (ولی برای چی)
در مورد sleep هم این بخش مربوط به screen saver میشه که من غیر فعالش کردم به هر حال من هنوز مشکلاتی دارم که مربوط به این بخش نمیشه تاپیک خاصی درباره ویندوز 7 وجود داره ؟؟؟
درود
1- میخوام پرینتر قدیمیم رو به سیستم جدیدم وصل کنم ولی متوجه شدم انگار دیگه پورتی برای پرینتر قدیمی من در پشت سیستم وجود نداره... تبدیلی وجود داره برای اینکه مشکلم حل بشه؟ مادربردم asus m4a78 هست و فیش پرینتر قدیمیم هم ازینا کهخیلی بزرگ بودن. تقریبا 2 برابر پهنای فیش مانیتور...
2- من 4 تا دسته ایکس باکس 1 دارم که بی استفاده مونده تصمیم دارم یجوری وصل کنم به کامپیوتر... آیا تبدیلی برای اینکار وجود داره؟ از کجا میشه خرید؟
درود
1- میخوام پرینتر قدیمیم رو به سیستم جدیدم وصل کنم ولی متوجه شدم انگار دیگه پورتی برای پرینتر قدیمی من در پشت سیستم وجود نداره... تبدیلی وجود داره برای اینکه مشکلم حل بشه؟ مادربردم asus m4a78 هست و فیش پرینتر قدیمیم هم ازینا کهخیلی بزرگ بودن. تقریبا 2 برابر پهنای فیش مانیتور...
2- من 4 تا دسته ایکس باکس 1 دارم که بی استفاده مونده تصمیم دارم یجوری وصل کنم به کامپیوتر... آیا تبدیلی برای اینکار وجود داره؟ از کجا میشه خرید؟