Farzan X360_PS3
کاربر سایت
سلام دوستان من چند وقته مشكل عجيبي دارم .سيستم بعد يه نيم ساعت كار كردن ريست ميشه وديگه بالا نمي ياد وميگه نميتونه ويندوز رو ژيدا كنه من چند بار هم ويندوز عوض كردم ولي درست نشد ممنون ميشم راهنماييم كنيد .
این مدل مشکل معمولا از ضعف پاور هست،یه پاور جدید روش امتحان کن ببین چی میشه.سلام دوستان من چند وقته مشكل عجيبي دارم .سيستم بعد يه نيم ساعت كار كردن ريست ميشه وديگه بالا نمي ياد وميگه نميتونه ويندوز رو ژيدا كنه من چند بار هم ويندوز عوض كردم ولي درست نشد ممنون ميشم راهنماييم كنيد .
AHCI یه واسط نرم افزاری برای درایوای SATA هست که اینتل ابداع کرددوستان عزیز منو تو این مسئله راهنمایی کنید...نمی دونم جای مناسبی هست برای پرسیدن یا نه......AHCI Driver و RAID Driver چی هستن.....یا همون RAID ARRAY
قرارم نیست که شما بتونید از اون دوتا مد ویندوز رو اجرا کنید!ممنون عزیز...میتونی راهنماییم کنی من به چه نحوی میتونم این و رو سیستم خودم راه اندازی کنم.....من وقتی این دو سیستم و از بایوس مین راه اندازی میکنم..سیستم ویندوز و اجرا نمی کنه....:confused:
خب جواب سوال شما هم مثل جواب دوست قبلی هست،ميخواستم بدونم اين قضيه تغيير مقدار در ابتداي بوت لپتاپ (setup) براي win xp و vista چي هست؟ راهي هست هي نخوام عوضش كنم؟ لپتاپ dell 1520 هست . يه مقداري هست كه ata , ahti (يا همچين چيزي! :d) هست! هي بايد تغييرش بدم . مثلا براي xp يكي و براي ويستا اون يكي مقدار كار ميكنه . اگه مقدار xp رو بزارم و بخوام vista رو بالا بيارم ارور صفحه آبي ميده . اين چي هست اصلا و آيا راهكاري وجود داره؟؟؟
بله،بیشتر وقتا با روغنکاری ،مشکل صدا حل میشهدوستان من این کارت رو حدودا 9 ماه قبل خریدم :
که الان دیگه صدای وحشتناک فنش اینقدر بلند شده که خانواده رو هم شاکی کرده
حتی تو اتاق های دیگه
کارت عالی کار میکنه و دماش هم تو windows حدودا 37 و تو بازی ها دوروبره 47 میشه
اما صدای فنش خیلی زیاده طوری که میتونم به جرات بگم به اندازه مجموع صدای 3 تا فن از 3 تا power از این متفرقه ها به تنهایی صدا میده :biggrin1:
و وقتی فنش رو قطع مینکم و سیستم رو روشن میکنم دیگه با خاموش فرق نداره
فنی که روشه قیمتش رو تو نت زده بود 20 دلار
میدونم یک راهش خریدن یک فنه گرون قیمته 60 تومانیه اما ...
گشتم تو نت و دیدم میگن ممکنه از صدای موتورش باشه که با باز کردن فن و روغن کاری ( روغن چرخ خیاطی ) کم میشه صداش ( اوایل اینطوری نبود و با گذشت زمان بیشتر و بیشتر شده )
میخواستم بدونم این کار رو انجام بدم ؟
به کجاش دقیقا باید روغن زد ؟
ممکنه فن از کار بیفته ؟
بد بختی اینه همون طور که تو عکس میبینید تحت هیچ شرایطی نتونستم fan رو از heatsink زیرش جدا کنم :confused:
مرسی فرشید جونبله،بیشتر وقتا با روغنکاری ،مشکل صدا حل میشه
فن رو هم اتفاقا راحت میتونی از Heatsink جدا کنی،بشرط اینکه زبونه های دو طرف رو دربیاری،جور دیگه ای که نمیشه باز کرد.
باید برچسب پشت محور موتور رو برداری و یه مقدار کم روغن بهش بزنی و صبر کنی تا داخل محفظه هم بره
نه عزیزم،فنهای روی سینک هیچ وقت پرس یا جوش نمیخورن،یا فنری جا میرن یا پیچ میشنمرسی فرشید جون
اخه قضیه اینه که هر کاری میکنم اون 2 تا زبونه اصلا جم نمیخورن
انگار پرس شدن یا جوش داده شده باشه
میترسم با فشار زیادی بهش بشکنه یهو
نه عزیزم،فنهای روی سینک هیچ وقت پرس یا جوش نمیخورن،یا فنری جا میرن یا پیچ میشن
از یکی از دوستات برای برداشتن فن کمک بگیر،اگر درست عمل کنی اصلا به فشار آوردن احتیاج نداره.
از اون حرفا بودا !:biggrin1:
فکر کنم منظورم رو از این icon بالایی فهمیدی
اقا میشه همون طوری که روی heatsink هست توش روغن بریزم ؟
یا خطر ناکه و ممکنه بریزه رو خود برد ؟
فرشید جان امروز هر طور بود fan رو از heatsink جدا کردم و حسابی خاک هاش رو هم پاک کردماز اون حرفا بودا !
محور موتور فن ورودیش دقیقا پشت فن هست،چطوری بدون باز کردن میشه روغنکاریش کرد آخه؟؟!
عین اینه که یه گلدون رو سر و ته گرفته باشی بخوای آب بدی!