kamivh1
کاربر سایت
بزارم رو سایلنت مود خوب میشه؟از کجا باید بفهمم من بلد نیستم
Attachments
آخرین ویرایش:
بزارم رو سایلنت مود خوب میشه؟از کجا باید بفهمم من بلد نیستم
بعد یه سوال دیگه من رم 3200mhz گرفتم پس چرا داره 2400 ران میشه؟ تو عکس بالا معلومه
صدای ویز میده یکی از فن های واتر کولر اعصابمو خورد کرده دو هفتست گرفتتمسلام
میخوای دست دوم بخری !؟
عجیبه این همه هزینه شده ولی این سیستم SSD نداره !
دیگه پایینترین سیستم هم بخوای بخری SSD روش نباشه سرعت لود برنامه ها و بازی ها و ویندوز روش خنده داره !
مشکل چیه ؟
ببین اگر فن ها مستقیم به پاور وصل شن روشون کنترلی نیست .
فن سی پی یو که همیشه به مادربرد وصل میشه .
اون سه فن دیگه کیس جاشون روی مادربرد هست ، اگر فن های سیستمت به اونا وصله ازینجا میتونی کنترل کنی کارکردش رو !
فکر کنم اگر بری روی chasis fan کلیک کنی و فنی بهش وصل نباشه ، نشون بده که چیزی بهش وصل نیست و نتونی کانفیگ کنی چیزی رو .
در کل .
دو حالت pwm و dc هست !
اگر سوکت فن 4پین باشه هر دو حالت پشتیبانی میشه . اگر سه پین باشه فقط dc .
الان این 1596 یعنی 3200؟ تو cpuz dram frequency و میزنه 1596از تو BIOS باید XMP روشن کنی تا 3200 ران بشه
نه طبیعی که نیست ! بخصوص وقتی میزنی تو سرش درست میشه !صدای ویز میده یکی از فن های واتر کولر اعصابمو خورد کرده دو هفتست گرفتتم
طبیعیه؟ وقتی میزنم رو سر فن صداش میخوابه
liquid master 240 pro
الان این 1596 یعنی 3200؟ تو cpuz dram frequency و میزنه 1596
این سیستم رو میشه 12700 قیمتگذاری کرد.
اصل کاری رو نگفتید، اونم اینه که SSD روی چه مادربرد و پردازندهای هست، موقع کپی کردن فایل داخلش از کجا به کجا کپی میکنید که سرعت مبدا براش گلوگاه نباشه؟!
توی تستی که گرفتید سرعت SSD برای یه مدل رده پایین NVMe طبیعی هست، مدلش رو هم که نگفتید.
مادربرد مدل بالاتری هست که خوبه
SSD رو ضعیفتر کردید که توصیه نمیشه
گرافیکم همونه
حالا این ده یا 12 تومن بالاتر نمیدونم چجوری محاسبه شده، چون فقط مادربرد، پاور و هارد گرونتر شدن.
SSD رو مادربرد ASUS TUF B360 Pro Gaming WIFI سوار شده، با پورت M2
پردازنده هم : I3 9100 F
اینم مدل SSD
ADATA XPG SX6000 Lite 128GB PCIe Gen3x4 M.2 NVMe 2280 SSD
از HDD به داخل SSD کپی میکنم سرعت نهایتا 70 مگابایت هستش
از SSD به داخل HDD کپی میکنم سرعت تا نصف یک گیگ هستش، بعد از نصف تا 300 مگابایت کاهش داره...
اینم بگم رو جعبه نوشته سرعت خواندن و نوشتن بین 3000 تا 2200، ولی تو اون تستی که گرفتم از اون چیزی که هست کم تره، یعنی SSD مشکلی نداره؟
تازه سی پی یو و مادربرد عوض کردمبله زیاده خمیر فن و تعویض کنین