تاپیک مشکلات سخت افزار و نرم افزار

پیدا کردن سوال و جوابای 4 ماه پیش که سخته ، مشخصات سیستم شما چیه ؟!
همونطور که دوستان گفتن درصد این که مشکل از VGA باشه زیاده ولی واسه تست کارت گرافیکت رو ، رو یه سیستم (از نظر پاور مشکلی نباشه) دیگه ببند ببین چی میشه !
power : 785 green
vga : 560gtx ti
2*2 gig ram
p8p67 pro
2500k i5
تقریبا مطمئنم که مشکل از پاور نیست ... با کارت گرافیک 8600 رو این سیستم تست کردم مشکلی نبود .... فردا هم این کارت و تو یه سیستم دیگه تست میکنم .... ا

سلام آقا دیروز من کارت 9600GT رو که برای فیزیکس ازش استفاده میکنم اورکلاک کردم بعدش در حین اورکلاک در جریان برق منزل نوسان ایجاد شد(جوشکار مزاحم که من خبر نداشتم) و یکی از آی سی ترانزیستورهاش مدل DPACK ST D70N0-2L بود به فنا رفت بعد که خواستم آی سی رو از برد جدا کنم قسمتی از برد که پایه ی لحیم در اون هست دچار خوردگی شد برای همین اگه آی سی رو هم عوض کنم و جانشین آی سی سوخته قرار بدم جواب نمیده البته زیر برد موازی با جایگاه آی سی بالایی جایگاهی خالی برای قرار دادن آی سی وجود دارد من میخواستم ببینم اگه آی سی رو در قسمت زیر برد کار بزارم مشکلی ایجاد میشه. لطفا فقط دوستانی که در زمینه الکترونیک مدارها سررشته دارند توضیح بدهند چون ممکنه ریسک از بین رفتن GPU باشه تشکر.
شکل آی سی
2Q==
http://img03.taobaocdn.com/bao/uploaded/i3/T1UZF5XfVwXXcGnc.__075649.jpg_sum.jpg

آخرین ویرایش:
دوستان یک SSD Vertex2 دارم که وقتی به کامپیوتر وصل میکنم هنگام بوت سیستم 20 ثانیه هنگ میکنه و در آخر هم شناسایی نمیشه.
این مشکل وقتی پیش اومد که تو ویندوز کامپیوترو سخت افزاری ری استارت کردم.
جایی میشناسید تعمیرات تخصصی SSD باشه که بتونه اینو برام راه بندازه ؟

آخرین ویرایش:
دوستان یک SSD Vertex2 دارم که وقتی به کامپیوتر وصل میکنم هنگام بوت سیستم 20 ثانیه هنگ میکنه و در آخر هم شناسایی نمیشه.
این مشکل وقتی پیش اومد که تو ویندوز کامپیوترو سخت افزاری ری استارت کردم.
جایی میشناسید تعمیرات تخصصی SSD باشه که بتونه اینو برام راه بندازه ؟
شما SSD رو ، رو یه سیستم دیگه تست کردید ؟

آخرین ویرایش:
پس با توجه به توضیحات به نظر میاد که خراب شده ، تو ایران یا بهتر بگم تو تهران مرکز خاصی که در زمینه تعمیرات SSD باشه وجود نداره یا شاید من نمیدونم اینجور مشکلات معمولا از طرف کنترُلر و تعویضش هم هزینه بر هستش. (در صورتیکه این قطعه گیر بیاد)

پس با توجه به توضیحات به نظر میاد که خراب شده ، تو ایران یا بهتر بگم تو تهران مرکز خاصی که در زمینه تعمیرات SSD باشه وجود نداره یا شاید من نمیدونم اینجور مشکلات معمولا از طرف کنترُلر و تعویضش هم هزینه بر هستش. (در صورتیکه این قطعه گیر بیاد)

با تشکر
یه چند تا سایت بود که زده بودن تعمیرات تخصصی SSD ولی فک نمیکنم قابل اطمینان باشه.
قابش میکنم میزنم دیوار :d
تو فروم OCZ که میگشتم خیلی ها این مشکلو داشتن و وقتی کامپیوترو Sleep کردن اینجوری شده (مثل من ). یه جورایی SSD توی همون Sleep میمونه و از کار میفته و توصیه کرده بودن که اصلا SSD ها رو تو حالت Sleep یا Hibernate نزارید.
بعضی ها هم گفته بودن بعد از 1 ماه تا 45 روز بعد که تست کردن SSD شون درست شده. :-/

با تشکر
یه چند تا سایت بود که زده بودن تعمیرات تخصصی SSD ولی فک نمیکنم قابل اطمینان باشه.
قابش میکنم میزنم دیوار :d
تو فروم OCZ که میگشتم خیلی ها این مشکلو داشتن و وقتی کامپیوترو Sleep کردن اینجوری شده (مثل من ). یه جورایی SSD توی همون Sleep میمونه و از کار میفته و توصیه کرده بودن که اصلا SSD ها رو تو حالت Sleep یا Hibernate نزارید.
بعضی ها هم گفته بودن بعد از 1 ماه تا 45 روز بعد که تست کردن SSD شون درست شده. :-/

شما با OCZ ToolBox اول SSD رو Wipe کن و از اول پارتیشن کن ببین مشکل حل میشه یا نه، به احتمال زیاد نباید مشکلی داشته باشه.

3تا کارت صدا دستم اومده .درایور همشون با نرم افزار دانلود کردم همشون این ارور میدن...
vnha87p7x0bq1ex54hgz.png

دو حالت داره:
1-کارت خرابه که Detect نمیشه،
2-هیچ کدوم کریتیو نیستن و از این کارتای تقلبی هستن، بنابراین فقط با درایور توی دیسک همراهشون نصب میشن.

شما با OCZ ToolBox اول SSD رو Wipe کن و از اول پارتیشن کن ببین مشکل حل میشه یا نه، به احتمال زیاد نباید مشکلی داشته باشه.

مشکل اینجاست که اصلا بایوس دتکتش نمیکنه.
یه بار هم همینجوری گزاشتم رفتم تو ویندوز و OCZ ToolBox رو باز کردم گفتم شاید این بشناسه ولی درایو دتکت نکرد.

سلام .... دوستان من کارت گرافیکم و فرستادم برا گارانتی یه کارت آکبند دیگه برام فرستادن ... ولی بازم وقتی میندازم رو سیستم led vga m.b قرمزه ....
مشکل از چی هست ؟
vga : 560gtx ti
mb : p8p67 pro
power : 785 green
مرسی

آخرین ویرایش:
اون 2 تا کابل 6 پین پاور به کارت وصله ؟ اگه اینطوره و در صورتیکه کارت جدید واقعا آکبند باشه بهتره سیستم رو با یه پاور دیگه تست کنی اینجوری میشه به یه نتایجی رسید.

اون 2 تا کابل 6 پین پاور به کارت وصله ؟ اگه اینطوره و در صورتیکه کارت جدید واقعا آکبند باشه بهتره سیستم رو با یه پاور دیگه تست کنی اینجوری میشه به یه نتایجی رسید.
بله وصله ... کارت دومی هم آک بود خودم باز کردم ... باشه با یه پاور دیگه تست میکنم ... به نظر شما اگه bios مادربرد و آپدیت کنم مشکل حل میشه ؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or