من یه هارد 320 قبلا دادشتم که مرخص شدو روفتم یکی دیگه گرفتم ولی الان هاردهام پر شدن با این وضع قیمت اصلا ارزش نداره که یه جدید بگیرم !
امروز هاردم رو وصل کردم و با iolo یه وضعیت درایو گرفتم که نتیجه شد این : وضعیت هارد
گارانتی شرکت امتداد سازگار هست ولی مدتش تموم شده !
کسی اطلاعایی داره که هم تعمیر می شه یا نه و هم هزینش حدود چقدر می شه !
هارد رو استفاده نمی کنم فرمتشم کردم پس با این وضع باید انداختش بیرون پس !خیر، هارد شما بدسکتور فیزیکی داره و قسمت معیوب رو داره با سکتورهای سالم جایگزین می کنه خود هارد، بنابراین بهتره از اطلاعاتت پشتیبان بگیری، چون اگه خرابی پیشرفت کنه اطلاعاتت هم خراب یا غیر قابل خوندن میشن.
سلام
توی مشخصات رم PCـیم، که دو تا Apacer pc2-5300 هستن نوشته باس رم ها 667ـه، ولی توی برنامه ی CPU-Z نوشته 333 !
باس Mainboardـم 667ـه، سوالم اینه که آیا مادربورد به مقدار سرعت باس خودش از رم ها کارایی میگیره یا نه ؟
یعنی چون دو تا رم 1GB گذاشتم، از هر کدوم 333 تا میگیره ؟
اگه بخوام دو تا رم 1GB دیگه بهش اضافه کنم از هر کدوم 1/4ـمه 667 تا رو میگیره؟
در واقع میخوام بدونم میتونم دو تا رم 1GB دیگه با باس ـه 667 اضافه کنم یا نه ؟
ببخشید مانیتور دوم من VGA هست فقط مجبورم با تبدیل وصلش کنم به کارت گرافیک و این باعث میشه که همه چی به هم بریزه و PnP مانیتور از بین بره. در عین حال گرافیک آنبورد خروجی VGA داره. ممکنه که مانیتور دوم رو وصل کنم بهش؟
این سیستمم:
سلام ...
اخیرا وقتی تو گیمم یا حتی تو دسکتاپ و ... یه دفعه تصویر شطرنجی ( پیکسل های سبز رنگ + فریز تصویر ) میشه بعدش هم تصویر سیاه میشه ... بعد از 5 6 ثانیه تصویر برمیگرده . پیام زیر رو میده ...بعضی وقتا هم کلا تصویر برنمیگرده و باید reset کنم سیستم و ..... کارت گرافیک هم evga 560gtx ti هستش .... این مشکل 2 3 روزه پیش اومده و هر 1 ساعت یه بار اتفاق میوفته .... ولی از همون اول رو مادربرد چراغ vga قرمزه ...( این
مشکل و هم 3 4 ماه پیش مطرح کردم ولی به نتیجه ای نرسیدم ) ممنون میشم راهنماییم کنید ...
درایور کارت گرافیک رو هم آپدیت کردم باز هم نشد ... پاک کردم 285.62 رو نصب کردم بازهم مشکل پا بر جاست ...