تاپیک مشکلات سخت افزار و نرم افزار

خب من الان خواستم آپدیت کنم یه گزینه اورده به نام فلش ................خوب دیگه هیچی حواسم نبود روش کلیک کردم باید ری استارت کنم.
فقط چند تا سوال:
1.من RAID 0 کردم وقتی آپدیت کنم به حالت اول بر میگرده و باید دوباره تنظیمات رو انجام بدم؟
2.همه تنظیماتی که تو بایوس مادربرد انجام دادم به حالت اول بر میگرده؟

خب من الان خواستم آپدیت کنم یه گزینه اورده به نام فلش ................خوب دیگه هیچی حواسم نبود روش کلیک کردم باید ری استارت کنم.
فقط چند تا سوال:
1.من RAID 0 کردم وقتی آپدیت کنم به حالت اول بر میگرده و باید دوباره تنظیمات رو انجام بدم؟
2.همه تنظیماتی که تو بایوس مادربرد انجام دادم به حالت اول بر میگرده؟
احتمالا ریست بشه
یه پروفایل بساز تنظیمات تو بایوس ذخیره کن معمولا تو بایوس هست بعد تنظیمات رو ریست کن تو بایوس اور نباشی
سعی کن به هیچ وجه از تو ویندوز اپدیت نکنی تو بایوس محلی برای اینکار احتمالا هست

می تونستی قبل از آپدیت تنظیمات بایوس رو توی خود بایوس و قسمت پروفایلها Save کنی که بعد از آپدیت دوباره یکجا برشون گردونی

ولی معمولا بایوس بعد از آپدیت به حالت پیش فرض نمیره، مگر اینکه هنگام آپدیت گزینه Clear User Data یا Clear CMOS رو زده باشی، در اینصورت باید تنظیمات رو بصورت دستی برگردونی

برای RAID هم فقط کافیه از بایوس Controller MODE رو روی RAID بزاری، در اینصورت مثل اول میشه و نیازی به تنظیم دوباره RAID نیست.

سلام
تاپیکی درباره مشکلات لب تاب ندیدم.
مدل لب تابمHP 4530 S .
دیشب خاموشش کردم حالا روشن نمیشه وقتی به برق وصلش میکنم چراغ کنار ش روشن میشه اما وقتی دکمه روشن شدنش رو میزنم روشن نمیشه.

سلام

من Sound card َم کریتیو مدل SB Audigy 7.1 هست ، الان چندوقته هنگام پخش صوت با نرم افزارهای مختلف یکم تیک یا خش خش دارم البته توی بازی ها همه چیز درست هست! مشکل از چیه؟ کدک و نرم افزارهای مختلفی رو امتحان کردم اما باز هم مشکل هست! در ضمن می خواستم ببینم درایور جدید برای این کارت برای سون 32 بیت هست؟
ممنون.

سلام من تصویر لپ تاپم موقع فیلم دیدن و بازی کردن خط خط میشه چیکار کنم؟؟؟

xps 1340
ایشالا تابستون میخرم تا بودجه تکمیل شه قیمتام از فضا بیاد زمین:دی

سلام

من Sound card َم کریتیو مدل SB Audigy 7.1 هست ، الان چندوقته هنگام پخش صوت با نرم افزارهای مختلف یکم تیک یا خش خش دارم البته توی بازی ها همه چیز درست هست! مشکل از چیه؟ کدک و نرم افزارهای مختلفی رو امتحان کردم اما باز هم مشکل هست! در ضمن می خواستم ببینم درایور جدید برای این کارت برای سون 32 بیت هست؟
ممنون.

فک نکنم مشکل از درایور باشه، ممکنه از نویزی باشه که یک قطعه ی دیگه داره روی کارت ایجاد می کنه
درایور جدید هم نداره، پشتیبانیش تموم شده

سلام من تصویر لپ تاپم موقع فیلم دیدن و بازی کردن خط خط میشه چیکار کنم؟؟؟

xps 1340
ایشالا تابستون میخرم تا بودجه تکمیل شه قیمتام از فضا بیاد زمین:دی

خط خط میشه یعنی چی؟؟!
درایور گرافیکت رو آپدیت کن و یکم واضحتر بگو اگه زحمتت نمیشه.

سلام

ممنون.

لطف میکنی مدل دقیقتر بگی..آخه منم کراتیو value دارم 1.7 هم داره .دریاوشو نصب کردم هم ویندوز سون 64 هم ویندوز8
مشکلی ندارم.اون صدای نویز هم با یکی از درایوهای قدیمیش داشتم.
مدل دقیق کارت صدات رو پیدا کردی اینجا بگرد....ولی تا 150% همین
viewer.php
[/URL][/IMG] هست:d

درود ،
مشخصات سیستمم اینه :
MB:ASUS P8P67
CPU:Intel 2500K
VGA:MSI 560Ti Hawk
Ram:2*2 GSkill 1600
Power:Green 635
Case:X-7 Green
------------------------
مشکلی که داشتم اینه که تو اجرای بازیهای سنگین ، دور فن GPU تا 4000 دور بر دقیقه هم میره. (با برنامه های GPU-z و Afterburner تست گرفتم).
و این باعث تولید صدای خیلی زیادی میشه. این عادیه ؟
و سوال بعدیم این هست که دمای GPU در حالت idle بین 29-31 و در حالت Load بین 50-56 هست.این دما برای این کارت زیاده یا مناسبه ؟
پیشاپیش تشکر از شما.

بله عادیه چون فعالیت GPU نزدیک به 80 درصد شده دور فن هم رفته رو 4000 تا دما رو تو یه رنج مشخصی ثابت نگه داره !
دمای کارت هم طبیعیه.

سلام

من پارسال یه کابل دو سر مادگی COM درست کردم که روی سیستم قبلیم وصل میشد ولی الان روی این سیستم جدیدم که مین Asus-P8H67 رو داره و روی این مین ورودی RS232 نری نیست به مشکل خوردم میخوام بدونم تبدیلی هست که بتونم این کابل رو به سیستم وصل کنم

من همچین پورتی روی سیستم قبلیم بود که روی Asus-P8H67 نیست تو عکس مشخص کردم
29232304625793739303.jpg
http://img4up.com/up2/29232304625793739303.jpg

این کابل منه
http://img4up.com/up2/65982131367572617548.jpg

آیا راهی هست که این پورت رو روی سیستمم داشته باشم یعنی به عنوان یک کارت توسعه
http://www.irblaster.info/asus_bracket.jpg

و آیا تبدیل مستقیم این کابل مثل تبدیل D-sub به DVI که روی همه مانیتورها هست تو بازار موجوده مثل کابل زیر ولی بدون سیم یه تیکه

http://www.e24h.ir/products_pictures/lg_e9c2c_rs232.gif
29232304625793739303.jpg

از این رابط میخوام http://dragonsystem-web.com/catalog/images/USBtoSerialConverter.jpg
مدیریت : سوالتون رو مرتبط به تاپیک خودش بپرسید ، تاپیک مشاوره واسه مشکلات نیست !

آخرین ویرایش:
P8H67 رو Back I/Oش پورت COM یا همون RS232 نداره ، باید از مبدل Internalش استفاده کنی تا قابل استفاده بشه یعنی یدونه از اینا بگیری :

217299826.jpg
اگر هم نخوای از این مبدل استفاده کنی باید از مدلای USB که عکس ازش گذاشتی بگیری که هزینه ش بالاتر از مبدل در میاد و توصیه هم نمیشه (مشکلات درایوری و تداخل داره) !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or