تاپیک مشکلات سخت افزار و نرم افزار

درود بر شما فرشید جان
در مورد سرعت کارت شبکه سوالی داشتم که اینجا از خدمتت میپرسم.
وقتی برای انتقال اطلاعات سیستمم رو با لپ تاپ شبکه میکنم ، سرعت جالبی نداره (حدودا 8MB/s). میخواستم بدونم راهی هست که این سرعت رو بیشتر کنم یا نه؟
مدل لپتاپ : Dell Inspiron 5110
با سپاس

خب این طبیعیه، به حد ماکزیمم انتقال اسمی شبکه ی کابلی 100 مگابیتی نزدیکه.
برای ارتقا به سرعت 1000 مگابیتی از طریق کابل باید از مودم با پورت گیگابیتی استفاده کنی و یا در حالت وایرلس از استاندارد سری N با سرعت 300 مگابیت استفاده کنی، اونم باید قابلیت مودمت باشه، چون بعضی مودم های سری N سرعتشون به 150 مگابیت محدوده و در عمل و با افت سیگنال سرعت ممکنه کمتر هم بشه.

خب این طبیعیه، به حد ماکزیمم انتقال اسمی شبکه ی کابلی 100 مگابیتی نزدیکه.
برای ارتقا به سرعت 1000 مگابیتی از طریق کابل باید از مودم با پورت گیگابیتی استفاده کنی و یا در حالت وایرلس از استاندارد سری N با سرعت 300 مگابیت استفاده کنی، اونم باید قابلیت مودمت باشه، چون بعضی مودم های سری N سرعتشون به 150 مگابیت محدوده و در عمل و با افت سیگنال سرعت ممکنه کمتر هم بشه.
ممنون از پاسخت.
فقط یک چیزی عزیز
سرعت من 8 مگابایته ها نه 80
چون شما گفتی به استاندارد 100 مگابایتی نزدیکه گفتم شاید اشتباه دیده باشی.

دوستان cpu اخرین دمایی که میتونه تحمل کنه چقدره؟؟
چه مدل CPUـیی !؟ در چه شرایطی ؟!
خیلی ساده بخوایم بگیم اون 100 در حالت بیت هستش (سرعت اسمی) نه بایت ، برای بدست آورن سرعت واقعی یا همون بایت باید تقسیمش کنی به 8 که میشه 12.5 ، منظور اینه !

دوستان cpu اخرین دمایی که میتونه تحمل کنه چقدره؟؟

بستگی به CPU داره، بیشتر مدلها به دمای 100 درجه که برسن اتوماتیک خاموش میشن.

ممنون از پاسخت.
فقط یک چیزی عزیز

ایندفه شما اشتباه دیدی، کجا گفتم 100 مگابایتی؟!
همونطور که رامین جان گفت منظور ما هم همون بود و درست گفتم، گفتم "نزدیک ظرفیت اسمی"، 8*8=64 مگابیت سرعت واقعی
تمام عرض باندهای کارت های شبکه بر حسب مگابیت هست،

آخرین ویرایش:
ایندفه شما اشتباه دیدی، کجا گفتم 100 مگابایتی؟!
همونطور که رامین جان گفت منظور ما هم همون بود و درست گفتم، گفتم "نزدیک ظرفیت اسمی"، 8*8=64 مگابیت سرعت واقعی
تمام عرض باندهای کارت های شبکه بر حسب مگابیت هست،
درست میگی عزیز:">.
من اشتباه دیدم و برای همین هم دچار اشتباه شدم.
شدیدا عذر می خوام.
از هر دو شما بزرگواران هم سپاسگذارم.

مثلا core i5 2500k؟؟؟

در حالت بیکار حدود 35 درجه
در حالت Full LOAD با فن استوک حدود 75 درجه
در حالت Full LOAD با فن خوب حدود 65 درجه
در حالت T max و دمای بحرانی هم تا 90 یا 95 بالا میره و بعد خاموش میشه

سلام دوستان من کامپیوترم یه مقدار قدیمی هستش
جدیدا یک مشکلی که پیش اومده برام اینه که کامپیوتر رو که روشن می کنم بعد از اینکه ویندوز بالا میاد و یه مدت کار می کنه به یه حالتی شبیه استند بای میره
یعنی نه خاموش میشه نه ری استارت میشه اما صفحه سیاه میشه و دیگه هیچی کار نمی کنه دقیق مثل حالت استند بای و دیگه هم از این حالت خارج نمیشه مگر اینکه به صورت دستی ری استارت کنم سیستم رو
اوایل مشکل کمتر بود مثلا در ماهی ممکن بود این مشکل یکی دوبار پیش بیاد ولی الان تقریبا هربار که کامپیوتر رو روشن می کنم این مشکل به وجود میاد
کسی می دونه دلیلش چی می تونه باشه؟

سلام دوستان من کامپیوترم یه مقدار قدیمی هستش
جدیدا یک مشکلی که پیش اومده برام اینه که کامپیوتر رو که روشن می کنم بعد از اینکه ویندوز بالا میاد و یه مدت کار می کنه به یه حالتی شبیه استند بای میره
یعنی نه خاموش میشه نه ری استارت میشه اما صفحه سیاه میشه و دیگه هیچی کار نمی کنه دقیق مثل حالت استند بای و دیگه هم از این حالت خارج نمیشه مگر اینکه به صورت دستی ری استارت کنم سیستم رو
اوایل مشکل کمتر بود مثلا در ماهی ممکن بود این مشکل یکی دوبار پیش بیاد ولی الان تقریبا هربار که کامپیوتر رو روشن می کنم این مشکل به وجود میاد
کسی می دونه دلیلش چی می تونه باشه؟

به نظر میاد پاور سیستم بخاطر فرسودگی رو به موت باشه، پاور رو عوض کن و با یه پاور اصلی جایگزین کن ببین درست میشه یا نه.

دوستان اول بالا اومدن سیستم میزنه warning ! now system is backup bios .... که قبلا هم که باتریه مینو در اورده بودم میزد ولی تو ستاپ که ور میرفتم درست میشد الان یادم رفته چی کار میکردم .... چیکارش باید کرد که نزنه ؟؟؟؟

سلام .سیستمم از دیروز یه مشکلی عجیبی پیدا کرده .روی stand by بود روشن کردم تصویری نداشت و مانیتور تصویری نمی داد power saving بود ریست کردم همونطور بود . 20 باری ریست کردم:d نشد ولی موس وکیبرد رو عوض کردم . روشن شد ولی هر دفعه که روشنش میکنم 2بار ریست میشه بعدشم بالا میاد ولی امروز دوباره صفحه سیاه بود موس اولی رو که استفاده کردم ابازم بعد 2یا 3 بار ریست شدن اتومات بالا اومد . 2ماه نیست ارتقا دادمش .موندم مشکل از کجاست(مشخصات سیستمم تو پروفایلم هست) :((. هم اکنون نیازمند کمک های شماهستیم:d

دوستان اول بالا اومدن سیستم میزنه warning ! now system is backup bios .... که قبلا هم که باتریه مینو در اورده بودم میزد ولی تو ستاپ که ور میرفتم درست میشد الان یادم رفته چی کار میکردم .... چیکارش باید کرد که نزنه ؟؟؟؟

نمی دونم قبلا چیکار می کردی، ولی می تونی تنظیمات بایوس رو Default کنی و ذخیره کنی، یا اینکه اصلا بایوس رو آپدیت کنی تا دیگه الکی ارور نده،

سلام .سیستمم از دیروز یه مشکلی عجیبی پیدا کرده .روی stand by بود روشن کردم تصویری نداشت و مانیتور تصویری نمی داد power saving بود ریست کردم همونطور بود . 20 باری ریست کردم:d نشد ولی موس وکیبرد رو عوض کردم . روشن شد ولی هر دفعه که روشنش میکنم 2بار ریست میشه بعدشم بالا میاد ولی امروز دوباره صفحه سیاه بود موس اولی رو که استفاده کردم ابازم بعد 2یا 3 بار ریست شدن اتومات بالا اومد . 2ماه نیست ارتقا دادمش .موندم مشکل از کجاست(مشخصات سیستمم تو پروفایلم هست) :((. هم اکنون نیازمند کمک های شماهستیم:d

ممکنه در درجه ی اول از پاورت باشه، البته نمی دونم Queen هست که برند متفرقه هست یا منظورت گرین بوده، بهرحال اول باید پاور رو عوض کنی و تست کنی، در درجه ی دوم هم ممکنه خود کارت گرافیکت خراب شده باشه.

کامپیوتر من چند ماهی هست یه مرضی گرفته ...
مثلا اسپیکر رو روشن و خاموش میکنم هنگ میکنه
یا مثلا چراغ مطالعه رو که به سه راهی کامپیوتر میزنم و روشن میکنم باز هنگ میکنه و همین طور به بقیه وسایل نزدیک حساس هست
شما فکر میکنید مشکل از کجاست ؟ آخه مادربورد رو یه سالی هست عوض کردم این مشکلات هم از همین جا شروع شد /:)

کامپیوتر من چند ماهی هست یه مرضی گرفته ...
مثلا اسپیکر رو روشن و خاموش میکنم هنگ میکنه
یا مثلا چراغ مطالعه رو که به سه راهی کامپیوتر میزنم و روشن میکنم باز هنگ میکنه و همین طور به بقیه وسایل نزدیک حساس هست
شما فکر میکنید مشکل از کجاست ؟ آخه مادربورد رو یه سالی هست عوض کردم این مشکلات هم از همین جا شروع شد /:)

از پاورت هست عزیز، احتمالا پاورت هم تقلبی هست، یه پاور معتبر بگیر روی سیستم نصب کن.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or