تاپیک مشکلات سخت افزار و نرم افزار

سلام ، یه هارد 500 - hd502hi سامسونگ دارم . در یکی از درایو هام مشکل دارم (از یه حدی بیشتر پر بشه دیگه چیزی توش نمی ریزه !!)با برنامه HD Tune Pro هم تست کردم یه مشکلاتی داره - تو برنامه تب Error Scan نشون میده فقط یه مربع قرمز هست ولی این یه مربع باعث شده حدود 20 - 30 گیگ از آخر یه درایوم خالی بمونه - . آیا میشه این مشکل رو حل کرد ؟ و با وسیله این برنامه میشه مشکل دقیقش رو پیدا کرد ؟

آخرین ویرایش:
سلام ، یه هارد 500 - hd502hi سامسونگ دارم . در یکی از درایو هام مشکل دارم (از یه حدی بیشتر پر بشه دیگه چیزی توش نمی ریزه !!)با برنامه HD Tune Pro هم تست کردم یه مشکلاتی داره - تو برنامه تب Error Scan نشون میده فقط یه مربع قرمز هست ولی این یه مربع باعث شده حدود 20 - 30 گیگ از آخر یه درایوم خالی بمونه - . آیا میشه این مشکل رو حل کرد ؟ و با وسیله این برنامه میشه مشکل دقیقش رو پیدا کرد ؟

اگه ویندوز 7 داری با برنامه ی Check Disk خود ویندوز یه Scan کامل از درایوت بکن ،ممکنه طول بکشه ولی بدسکتورها رو کامل مشخص می کنه..قبلش حتما از اطلاعاتت پشتیبان بگیر.
وقتی بدسکتور داره یعنی به احتمال زیاد کار دیگش نمیشه کرد و خرابی فیزیکی داره، تازه اگر بدتر نشه و کل اطلاعاتت بعدش در معرض خطر نباشه!

آخرین ویرایش:
من تو اجرا بعضی از بازی های جدید مثل اسکایریم و اساسین revelation مشکل دارم و مشکلم اینه که وسط بازی درایور کارت گرافیکم stoped worked میشه و از بازی میاد بیرون
آخرین نسخه درایور را هم نصب کردم ولی مشکل حل نشد
باید چه کار کنم ؟

من تو اجرا بعضی از بازی های جدید مثل اسکایریم و اساسین revelation مشکل دارم و مشکلم اینه که وسط بازی درایور کارت گرافیکم stoped worked میشه و از بازی میاد بیرون
آخرین نسخه درایور را هم نصب کردم ولی مشکل حل نشد
باید چه کار کنم ؟

مشخصات دقیق قطعات سیستم و مدل گرافیک رو بده تا بشه نظر داد.

سلام دوستان
يه مشكلي دارم كه خيلي مشكل نيست بيشتر رفته رو اعصابم
.قتي pc رو روشن ميكنم و باهاش كار ميكنم خيلي معمولي صدا ميده ولي وقتي هنگ ميكنه يا هر بازي كه اجرا ميكنم انگار ليفتراك روشن كردم- زوزه ميكشه عجيب!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ولي بازي به راحتي اجرا ميشه (مثل بازي driver sf يا need for speed )
ميخواستم ببينم چه طور ميشه كاري كرد كه صداش كم شه
راستي نرم افزار براي تست كردن سيستم براي مناسب بودن براي نصب بازي هست؟؟؟واسه همون بازي هاي بالا؟؟

سلام دوستان
يه مشكلي دارم كه خيلي مشكل نيست بيشتر رفته رو اعصابم
.قتي pc رو روشن ميكنم و باهاش كار ميكنم خيلي معمولي صدا ميده ولي وقتي هنگ ميكنه يا هر بازي كه اجرا ميكنم انگار ليفتراك روشن كردم- زوزه ميكشه عجيب!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ولي بازي به راحتي اجرا ميشه (مثل بازي driver sf يا need for speed )
ميخواستم ببينم چه طور ميشه كاري كرد كه صداش كم شه
راستي نرم افزار براي تست كردن سيستم براي مناسب بودن براي نصب بازي هست؟؟؟واسه همون بازي هاي بالا؟؟

برای رفع صدا میتونی تمامی فن های سیستم رو تمیز کنی و یکم روغن چرخ خیاطی بزنی صدا ها کم تر میشه . صدا هاطبیعی هم هست حالا اگه مثل من حساسی این کار رو انجام بدی بهتر میشه
نه من که نرم افزاری ندیدم و نمیشناسم ولی پشت بازی مشخصات سیستم مورد نیاز برای اجرای بازی هست میتونی بررسی کنی ببینی مطابقت میکنه با سیستمت یا نه

CPU:INTEL CORE 2 QUAD Q8200
VGA:SPARKLE GEFORCE GTS 250
MAIN:GIGABAYT EP31-DS3L
RAM:4 GB DDR2

نشد دیگه ، مدل پاورت رو نگفتی، این مشکلی که شما داری هم از خرابی نرم افزاری می تونه باشه، هم از خرابی خود کارت گرافیک و هم از خرابی پاور
حالا باید دونه دونه اینا رو تست و جایگزین کرد تا مشخص بشه مشکل از کدومه.

برای رفع صدا میتونی تمامی فن های سیستم رو تمیز کنی و یکم روغن چرخ خیاطی بزنی صدا ها کم تر میشه . صدا هاطبیعی هم هست حالا اگه مثل من حساسی این کار رو انجام بدی بهتر میشه
نه من که نرم افزاری ندیدم و نمیشناسم ولی پشت بازی مشخصات سیستم مورد نیاز برای اجرای بازی هست میتونی بررسی کنی ببینی مطابقت میکنه با سیستمت یا نه
ممنون حتما امتحان ميكنم
بازي driver sf جعبه نداره شما اطلاعاتو نميدونيد
راه ديگه براي كم كردن صدا نيست؟؟؟

ممنون حتما امتحان ميكنم
بازي driver sf جعبه نداره شما اطلاعاتو نميدونيد
راه ديگه براي كم كردن صدا نيست؟؟؟

گوگل کنید دوست عزیز، همه چیز اونجاس!
واسه بازی مثلا بزنید:

driver san francisco pc requirements

سلام بچه مثلا وقتی میگن کارت گرفیک 256 1568up to یعنی چی؟

یعنی رم اصلی گرافیکش 256 مگابایت هست ولی می تونه تا 1568 مگابایت هم از حافظه ی اصلی سیستم استفاده کنه که عدد دومی خیلی مهم نیست.

سلام
من درایومو ابدیت کرم الان وقتی بازی ها رو با رزولیشن زیر ۱۲۸۰.۸۰۰ اجرا کنم بقل یا زیر صفحه سیاه میشه یا به عبارت دیگر صفحه کوچیک میشه چیکار کنم ؟؟؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or