تاپیک مشکلات سخت افزار و نرم افزار

اخه تازه سیستم بستم بعید میدونم قطعات مشکل داشته باشن ! چند وقت پیش هم اگه یادت باشه گفتم هاردم خرابه و میزنه میزان اطمنان صفر درصد ،رامین در جریان هست ! رفتم یه هارد دیگه گرفتم ! با مارک وسترن ! پاور هم که قربونش برم برای خودش قولی هست یه دو ماهی میشه که از اک بودن درومده !

اخه یه نفر بهم گفت سرعت هاردت بالاست ! ایا اصلا میشه سرعت هارد رو نرمال کرد ! یا نمیشه ؟

صابر جان من هم دقیقا همین مشکل رو با مادربرد asrcock داشتم اول فکر میکردم هاردم هست DVD رام در اوردم و عوضش کردم مشکل حل شد. شما یه بار سیستم رو بدم DVD رام بیار بالا ببین چی میشه.

صابر جان من هم دقیقا همین مشکل رو با مادربرد asrcock داشتم اول فکر میکردم هاردم هست DVD رام در اوردم و عوضش کردم مشکل حل شد. شما یه بار سیستم رو بدم DVD رام بیار بالا ببین چی میشه.

اره منم یه دوتا دی وی دی رام دارم ! یکیش قدیمیه ماله چند سال پیشه یعنی ممکنه از اون باشه !؟

اخه تازه سیستم بستم بعید میدونم قطعات مشکل داشته باشن ! چند وقت پیش هم اگه یادت باشه گفتم هاردم خرابه و میزنه میزان اطمنان صفر درصد ،رامین در جریان هست ! رفتم یه هارد دیگه گرفتم ! با مارک وسترن ! پاور هم که قربونش برم برای خودش قولی هست یه دو ماهی میشه که از اک بودن درومده !

اخه یه نفر بهم گفت سرعت هاردت بالاست ! ایا اصلا میشه سرعت هارد رو نرمال کرد ! یا نمیشه ؟

سرعت هارد بالاس یعنی چی؟! این حرفای خنده دار رو کسایی که اصلا از سخت افزار PC سر در نمیارن میزنن!
آک بودن یا جدید بودن پاور اصلا نمی تونه دلیل سالم بودن یا بدون ایراد بودنش باشه.
برای خودش غولی باشه خوبه، قولی فایده نداره!

اره منم یه دوتا دی وی دی رام دارم ! یکیش قدیمیه ماله چند سال پیشه یعنی ممکنه از اون باشه !؟

بله، امکانش هست.

سلام به دوستان
آقا یه سوال
کارت گرافیک مثلا ( 9500 gt GYGabyte ) رو میشه به مادر بورد مدل(AWRDACPI ) انداخت ؟
ممنون
خلاصه ببخشید غلط املایی داشتم :d
مدل مادربرد رو که اشتباه نوشتی، همچین مدلی نداریم، اون مدل بایوس هست، مدل مادربرد رو با برنامه ی CPU-Z بدست بیار
کارت 9500 رو میشه روی هر مادربردی که اسلات PCI-Ex داره نصب کرد.

فرشید جان من به خاطر همون مشکل درایور کارت گرافیک که هنگ میکنه، میخوام BIOSـه مادربورد رو آپدیت کنم، چون فلاپی درایو ندارم نمیتونم تحت DOS که امنیت بیشتری داره آپدیت کنم !
میخوام با برنامه ی Bios@ به صورت آنلاین آپدیتش کنم، چقدر این روش ریسک داره ؟ واسه امنیت بیشتر کارای خاصی هست که قبل از آپدیت انجام بدم ؟ چون تا حالا تجربه ـشو نداشتم

مدل مادربرد رو که اشتباه نوشتی، همچین مدلی نداریم، اون مدل بایوس هست، مدل مادربرد رو با برنامه ی CPU-Z بدست بیار
کارت 9500 رو میشه روی هر مادربردی که اسلات PCI-Ex داره نصب کرد.

سلام فرشید جان
این کل مادربورده :
اگه امکان هست جوابو بگو
بازم ممنون ;)

88bd1nq8o869rqwtroc4.jpg

فرشید جان من به خاطر همون مشکل درایور کارت گرافیک که هنگ میکنه، میخوام BIOSـه مادربورد رو آپدیت کنم، چون فلاپی درایو ندارم نمیتونم تحت DOS که امنیت بیشتری داره آپدیت کنم !
میخوام با برنامه ی Bios@ به صورت آنلاین آپدیتش کنم، چقدر این روش ریسک داره ؟ واسه امنیت بیشتر کارای خاصی هست که قبل از آپدیت انجام بدم ؟ چون تا حالا تجربه ـشو نداشتم

همون برنامه ی @bios آخرین نسخش رو از سایت گیگابایت دانلود نصب کن و بعد بایوست رو آپدیت کن، قبلا آپدیت ویندوزی یکم ریسک داشت اما الان دیگه مشکلی نداره.

سلام فرشید جان
این کل مادربورده :
اگه امکان هست جوابو بگو
بازم ممنون ;)

مادربردت گرافیک رو ساپورت می کنه، مشکلی نیست، اما هردوتاشون خیلی وقته منقرض شدن و بهتره بیخودی خرج نکنی اگه برای بازی می خوای، آفتابه خرج لحیم میشه، ارزش نداره.

اقا من یه مشکلی دارم ! وقتی سیستمم بوت میشه ( همون اوایل که اسم میم برد رو مینویسه ) گاهی اوقات هنگ میکنه و باید سیستم رو ریاستارت کنم ! گاهی ا.قات باید 3 بار ریاستارت کنم تا بره وارد لودینگ ویندوز بشه ! یکی از دوستان گفت ممکنه سرعت هاردت بالا باشه !؟
حالا دقیق نمیدونم چیه ! ؟

کسی میتونه کمک کنه ؟!
سرعت هارد بالا؟ Loooool طرف یا مزاح کرده یا معیوب بوده!!
اورکلاک نکردی؟
برای من هم همین مشکل رو داشت چون خودم Vcore رو زیادی پایین اورده بودم یه ذره بردم بالا درست شد. (زیادی بالا باشه می‌سوزه!)
ممگنه VCore ات کم باشه. با CPUZ تست بگیر ببین چنده.

فرشید جان من الان اکثر راههای ممکن رو در مورد این مشکل انجام دادم: http://forum.bazicenter.com/thread174/page50/#post1823695
آپدیت درایور گرافیک
آپدیت بایوس مادربورد
آپدیت DirectX
نصب ویندوز جدید بدون هیچ نرم افزار اضافه ای
الانم که XP نصب کردم بازم مشکل رو دارم

احتمالش هست که مشکل ویروس باشه ؟ اگه امکانش هست میخوام هارد رو یه بار کامل فرمت کنم

اشکال سخت افزاری چطور؟ البته بعید میدونم !!!

راستی مشکل نویز توی اسپیکرها رو هم اخیرا دارم، صداش هم جوریه که وقتی با صفحات مرورگر اینترنت و یا اکسپلورر خود محیط ویندوز کار میکنم هم نویز به تغییرات واکنش نشون میده و صداش عوض میشه

آخرین ویرایش:
سلام دوستان .من 1 مشکل با لپ تاپم دارم. hp dv6t quad eddition اکثر بازی ها رو اجرا نمیکنه مثلا call of duty black ops رو به زور اجرا میکنه وسطش هم گیر میکنه باید پاور رو نگه دارم خاموشش کنم . نمیفهمم لپ تاپ با کانفیگ گیمینگ چرا باید همچین بازی رو باز نکنه ؟ میشه راهنماییم کنید ؟

فرشید جان من الان اکثر راههای ممکن رو در مورد این مشکل انجام دادم: http://forum.bazicenter.com/thread174/page50/#post1823695
آپدیت درایور گرافیک
آپدیت بایوس مادربورد
آپدیت DirectX
نصب ویندوز جدید بدون هیچ نرم افزار اضافه ای
الانم که XP نصب کردم بازم مشکل رو دارم

احتمالش هست که مشکل ویروس باشه ؟ اگه امکانش هست میخوام هارد رو یه بار کامل فرمت کنم

اشکال سخت افزاری چطور؟ البته بعید میدونم !!!

راستی مشکل نویز توی اسپیکرها رو هم اخیرا دارم، صداش هم جوریه که وقتی با صفحات مرورگر اینترنت و یا اکسپلورر خود محیط ویندوز کار میکنم هم نویز به تغییرات واکنش نشون میده و صداش عوض میشه

شطرنجی شدن تصویر تنها دلیلش خرابی کارت گرافیک هست، بعید ندونی بهتره!
اون نویز هم برای کارت گرافیکه، ببر گارانتی ببین چیکارش می تونن بکنن.

سلام دوستان .من 1 مشکل با لپ تاپم دارم. hp dv6t quad eddition اکثر بازی ها رو اجرا نمیکنه مثلا call of duty black ops رو به زور اجرا میکنه وسطش هم گیر میکنه باید پاور رو نگه دارم خاموشش کنم . نمیفهمم لپ تاپ با کانفیگ گیمینگ چرا باید همچین بازی رو باز نکنه ؟ میشه راهنماییم کنید ؟

نمی دونم چرا فک می کنی این مدل HP که داری سری گیمینگ هست ولی این سری Option های مختلفی برای قطعات مختلف داره، بنابراین اول باید مشخصات دقیق دستگاه و کارت گرافیکش رو بگی تا بشه روی علت کندی در بازیها نظر داد.

سلام

یه سوال
میشه دوتا کارت گرافیک رو همزمان به مادر بورد وصل کرد؟

همزمان وصل کنیم که چی بشه؟؟

اگر برای بازی مدنظر داری بله، میشه، برای کارتای AMD رو بیشتر مادربردها میشه اما برای کارتای NVIDIA فقط روی مدلهای خاصی میشه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or