خوب دیروز یه ویندوز خوب 64 بیتی ریختم و تمام درایو ها رو دوباره نصب کردم ! مشکلی دیده نشد!!!!!!! حدود 5 سعت روی اسلت دومی که X4 هست بود ! مشکلی دیده نشد ! بعد از اون روی اسلت بالایی X16 از دیروز ظهر تا به امروز حدود 24 ساعت مشکلی مشاهده نشد ! نمی دونم این چه نوع داستانی هست ! اگر کارت مشکل داشته باشه یا مادربرد چرا دیشب و امروز که مرتب HD می دیدم مشکی ایجاد نمی شه ؟؟؟؟؟؟ خیلی عجیبه !!!!!!! هنوز مشکلی ایجاد نشده و همه چیز میزونه !!! حالا تست کنم ببیتم چی میشه ! اگر در آینده به مشکل خوردم کارتو میزارم روی اسلت دوم X4 مجبورم !چون روی اون اسلت فکر نمی کنم مشکلی باشه ! شاید هم از درایو DVB بوده باشه ! به هر حال هنوز چیزی برام مشخص نیست !و گیچ گیچم !!!!
در خصوص اسلتها هم از آوراژنگ پرسیدم که این دو اسلت با هم چه فرقی می کنن ! گفت :
اسلات شماره یک PCI Express x16 Slot (PCIEX16 جهت کرس فایر کردن هست و معمولا کارتهایی که از درگاهای سریعتر X16 پشتیبانی می کنن رو ساپورت می کنه ! حتی گفت اگر کارتت سرعتش X16 باشه اگر روی پاینی بزاری که X4 هست سرعت کارتت خیلی پایین میاد !
اسلت شماره 2 PCI Express x16 Slot (PCIEX4 هست برای کارتهایی هست که سرعتشون X4 هست و X16 رو ساپورت نمی کنن ! نوع کارت من هم X16 رو ساپورت می کنه و گفت حتما باید بالا بزاری !
در کل نمی دونم چرت گفته یا جدی اما دقیقا روی اسلتها نوشته X16 اولی و X4 دومی !!!!!!!!!!!!