amin200200
کاربر سایت
دوست عزیز منظور شما این آپدیت 22.6.1 بودش ؟؟ یعنی بهترین همینه ؟؟آپدیت خوبس دمای گرافیک را میاره پایین باسه من که اینجوری بود
دوست عزیز منظور شما این آپدیت 22.6.1 بودش ؟؟ یعنی بهترین همینه ؟؟آپدیت خوبس دمای گرافیک را میاره پایین باسه من که اینجوری بود
والا باسه چه کارتی ؟ من 5700 اکس تی دارم ... دماش تا بالای 100 درجه هم میرفت . درایورهای جدید مثل 23.3.1 اف پی اس را تعدیل میکنه یه کم لگ میاره ولی دما به طرز محسوسی کاهش پیدا میکنهدوست عزیز منظور شما این آپدیت 22.6.1 بودش ؟؟ یعنی بهترین همینه ؟؟
گرافیک لپ تاپ من M320 هستش و گرافیک دیگه لپ تاپ هم AMD هستش که توی ورژن های جدید مشکل سوئیچ کردن داره .والا باسه چه کارتی ؟ من 5700 اکس تی دارم ... دماش تا بالای 100 درجه هم میرفت . درایورهای جدید مثل 23.3.1 اف پی اس را تعدیل میکنه یه کم لگ میاره ولی دما به طرز محسوسی کاهش پیدا میکنه
یه بار بعد از آپدیت تنظیمات کنترل پنل انویدیا رو ریست کن شاید درست شدسلام اساتید کسی هست کارت گرافیک gtx 2060 داشته باشه ؟ من جدید ترین درایور نویدیا رو امروز ریختم شماره 531.29 ولی بعد از نصب تو محیط ویندوز خیلی جاها که سفید هست به حالت زرد یا نارنجی کمرنگ در اومده منو ها و تولبار ها . مثلا کلیک راست ک میکنم زرد کمرنگ بجای اینکه سفید باشه . الان دوباره ورژن قبل نصب کردم مشکل بر طرف شد و مثل قبل همه چی سفید شد . میخواستم بدونم کسه دیگه هم این مشکل منو داره ؟ مانیتورم samsung G3 oddessey با freesync هست . ممنون میشم اگه کسی این مشکل داره اطلاع بده بدونم .
مشکل خرابی و بالارفتن دما پیش نمیاد چون هم حداکثر فرکانس کارت مشخصه و هم حد اکثر vram فقط باگ و گلیچ و استاتر و لود شدن تکسچر ها با مشکل مواجه میشه و اگر خیلی حاد باشه بازی کرش میکنهدوستان رم کارت گرافیک اگه ۸ باشه و تو یه بازی یا برنامه کامل پر بشه علاوه بر افت پرفورمنس میتونه باعث خرابی و بالا رفتن بیشتر دماش هم بشه ؟؟؟؟؟
و اینکه تو این حالت امکان نداره بجاش از حافظه رم بیشتر استفاده کنه ؟؟
نه تو مولتی پلیر که تاثیر بسزایی ندارهدوستانی من کارت amd دارم...سوالم در مورد فعال یا غیر فعال کردن anti lag درایور کارت گرافیکه...من وقتی فعالش میکنم احساس میکنم بازی نرم تر شده.میخواستم ببینم واقعا تو نرمیه بازی تاثیر داره؟؟؟و اگه اره فشاری رو Gpu و Cpu میاره یا نه؟
ناگفته نماند من انلاین بازی نمیکنم و فقط داستانی و تک نفره بازیهارو انجام میدم
بستگی به کارت گرافیکت داره و مشخصات سیستمت، یه برنامه بریز که بتونی fpsیی که میگیریو ببینی، طوری تنظیم کن که حداقل 60 فریم به بالا بگیریدوستان من با مانیتور 1080 بازی می کنم کدوم تنظیمات تو بازی ها واسه این رزولوشن مناسبه ؟