تاپیک درخواست و مشکلات درایور کارت گرافیک (VGA)

یه سوال deph of feild مگه ویژگی مثبتی نیست ؟ چرا ویدیوهای یوتیوب رو بازی ها رو آخرین تنظیمات off میکنند مثلا مافیا 1 رو کارت 4090
motion blur آف باشه بهتره یا آن ؟

• Like
Reactions: Taha75
یه سوال deph of feild مگه ویژگی مثبتی نیست ؟ چرا ویدیوهای یوتیوب رو بازی ها رو آخرین تنظیمات off میکنند مثلا مافیا 1 رو کارت 4090
motion blur آف باشه بهتره یا آن ؟
DoF فیچر گرافیکی خاصی نیست که بگی نیازه حتما روی آخرین درجه بزارن، شاید Bokeh یا همون بلر شدن بکگراند رو دوس ندارن و واسه شارپنس بیشتر آفش میکنن.
Motion Blur هم معمولا واسه بازیایی که با فریم پایین تر پلی میشن (مخصوصا کنسولا که 30 فریمه خیلی از بازیاشون) موشن بلر میزارن تا یکم تجربه نرم تری ارائه بده ولی واسه بازیای 60 فریم به بالا مخصوصا رو مانیتورای 144هرتز به بالا معمولا خاموشش میکنن.
دمای کارت تا چه نقطه ای طبیعیه ؟ مثلا میتونه چند ساعت رو بالای 70 درجه تحمل کنه بدونه اینکه مشکلی برای کارت پیش بیاد و خراب بشه ؟
این سوالم در مورد پردازنده هم هست
دمای بین 70-80 کاملا اوکیه واسه اکثر کارتا، حالا بخواد چندین و چند ساعت کار کنه، بالا 80 که بره کم کم باید به فکر کولینگ بیوفتی.
در مورد پردازنده هم معمولا کولرا تا حد خیلی خوبی میتونن دمارو بیارن پایین ولی بازم دمای 70 اصلا دمای بالایی نیست.

آقا کارت هایه انویدیا با کدوم میانبر 15 دقیقه اخیر رو رکورد میکنه ؟
ALT+F10 میزنم هیچ اتفاقی نمیفته
اصلا کجا ذخیر میشه ؟ هر چی میگردم نیست
بهترین برنامه ریکورد کدومه ؟ OBS ؟

• Like
سلام دوستان، بهترین کارت با بودجه حداکثر ۱۵ تومن چی هست؟ ممنونم
اگه برای گیمینگ میخوای باید بری سمت دست دوم چون آپشن های خیلی خیلی خیلی خوبی پیدا میشه با این بودجه ( RX 6700XT 12GB, RX 6800 16GB و RTX 3060, 3070 و...) یه مغازه یا فروشگاه اینترنتی ترو تمیز پیدا کن که گردن گیرشون ضعیف نباشه و مهلت تست بدن فقط :D

آکبند چیز درست حسابی پیدا نمیشه مگر اینکه یه GTX 1650 4GB یی چیزی بگیری که یه دو سه سالی هست منسوخ به حساب میاد

اگه برای گیمینگ میخوای باید بری سمت دست دوم چون آپشن های خیلی خیلی خیلی خوبی پیدا میشه با این بودجه ( RX 6700XT 12GB, RX 6800 16GB و RTX 3060, 3070 و...) یه مغازه یا فروشگاه اینترنتی ترو تمیز پیدا کن که گردن گیرشون ضعیف نباشه و مهلت تست بدن فقط :D

آکبند چیز درست حسابی پیدا نمیشه مگر اینکه یه GTX 1650 4GB یی چیزی بگیری که یه دو سه سالی هست منسوخ به حساب میاد
دست دوم یکم میترسم 🥲 اگه جای خوبی میشناسید معرفی کنید 🙁

۶۶۰۰ چطوره؟ بنظر کارت خوبی میاد.

• Like

داداش ترس نداره که
یکیو ببر که آشنایی داره
ببین اگه کارت پلمپه برچسب پلمپ داره بعدشم بشین دو ساعتی تو مغازش با سنگین ترین بازیها تست کن ببین دمای کارت بالای 70 درجه میره اگه بره ببین از بازی بیرون نمیپره ریست نمیشهرنگا قاطی نمیشن
خیلی هم سخت نیست
الان من خیلی وقته دیگه کارت آکبند نمیخرم اولا شدیدا افت قیمت زیاده موقع فروش داره بعدشم خیلی گرونه الان 6800xt بین 17 الی 20 تومنه برات پرفورمنس کارت 4070 رو میده که قیمتش بالای 40 تومنه
الان من خودم میخواستم قبلا 4070 بخرم همین کارتو خریدم با اختلاف قیمتش هم یدونه گوشی s23 fe خریدم
کارت آکبند بخری بنطر من باید کارت زیر 20 میلیون بخری که افت زیادی نکنی
الان یارو میره 4090 میخره بالای 100 تومن والا ازش بیرون 50 تومنم نمیخرن

• Like
Reactions: Taha75 and hooman28

یه چیزی بگیر بیشتر از هشت گیگ vram داشته باشه من الان روی 1080p هم بیشتر گیمایی که بازی میکنم حدودا 9,10 گیگ اینا میخوره

با یکی دوتا استرس تست و چک کردن بوست کلاک و چک کردن دمای کارت شانس اینکه خراب بشه با کارت آکبند یکیه واقعا
مخصوصا این ترس اینکه گرافیک برای ماینینگ استفاده شده باشه یه ترس الکی انداخته شده تو ذهن مردم، ولی تو واقعیت اینجور کارتا اکثرا هم خیلی تمیز ترن هم ارزون ترن تا چیزی که دست گیمر بوده :D

مثلا برای 6700XT با استرس تست furmark زیر 75c باشه دما و امتیاز حدودا 13500-14000 بگیره تو تست 60 ثانیه ای 1080p اوکیه تقریبا
یا 6800 حدود همون دما و حدود 18k تو همون تست

معمولا دو روز تا یه هفته مهلت تست میدن میتونی ببری خونه و کامل تست کنی
ریسکش خیلی پایین تر از چیزیه که فکر میکنی و واقعا می ارزه به ریواردش چون با 15 تومن آکبند کارت پایین رده میگیری و همین الانم بعضی از گیمارو نمیکشه درست حسابی ولی بری همون پولو خرج دست دوم کنی و بالا رده بخری یه چند سال بتونی گیمای جدیدو پلی کنی رو High preset
در رابطه با فروشگاه هم تو ترب هرکدومو سرچ میکنی چندتای اول کارکرده میاره فقط تو تلگرامم یه کاناله هست اگه خواستی بگو دایرکت بفرستم

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Taha75 and hooman28
دوستان سلام وقت بخیر

اخیرا من درایور کارت گرافیک رو به نسخه آخر Nvidia آپدیت کردم و متوجه شدم هر از گاهی یهو پروسس Nvidia Container چند درصد CPU رو درگیر میکنه که باعث لگ زدن سیستم میشه! دیشب فهمیدم درایور جدید داده اونم نصب کردم بازم همین مشکل هست. در صورتی که قبل از آپدیت این مشکل نبود!

یادم نیست دقیقا کدوم نسخه از درایور رو داشتم من... راهکاری براش هست به جز متوقف کردن پروسسش؟ چه نسخه از درایور های قبلی رو باید نصب کنم آیا!

• Like
دوستان سلام وقت بخیر

اخیرا من درایور کارت گرافیک رو به نسخه آخر Nvidia آپدیت کردم و متوجه شدم هر از گاهی یهو پروسس Nvidia Container چند درصد CPU رو درگیر میکنه که باعث لگ زدن سیستم میشه! دیشب فهمیدم درایور جدید داده اونم نصب کردم بازم همین مشکل هست. در صورتی که قبل از آپدیت این مشکل نبود!

یادم نیست دقیقا کدوم نسخه از درایور رو داشتم من... راهکاری براش هست به جز متوقف کردن پروسسش؟ چه نسخه از درایور های قبلی رو باید نصب کنم آیا!
وقتی درایور نصب میکنی پیشنهاد میشه کلا بلا استثنا قبلش این برنامه رو نصب کنی و باهاش پاک کنی درایور قبلیو، بعضی وقتا موقع نصب درایور جدید چه clean install بزنی چه نزنی تاثیرات درایور قدیمی ممکنه بمونه ( یا اصلا باگ و مشکل پیش بیاد)
پیشنهاد من اینه که یه دور با این Clean and restart بعد نصب کن ببین چطور میشه.
اگه بازم بد بود به نظرت ورژن 531.79 بگیر من هر موقع حس میکنم درایورم stable نیست میرم این ورژن برای مطمئن شدن :D

دوستان من تازه یه کارت گرافیک گرفتم ، سی پی یوم i5 12400f بعد با گرافیک قبلی مشکل لود ۱۰۰ درصد سی پی یو نداشتم هیچوقت ، ولی بعد نصب کارت گرافیک توی بعضی از بازی ها مشکل لود ۱۰۰ درصد دارم نمی‌دونم مشکل از بازی هاس که فایلشون خراب شده یا اینکه درایو کارت گرافیک و باید آپدیت کنم یا مشکل چیه
توی هیتمن ۳ مشکل لود ۱۰۰ درصد ندارم توی فال اوت ۴ ندارم ولی توی سایبر پانک ، گوست آف توشیما ، لست آف آس و چنتا بازی دیگه این مشکل هست ولی اکثر بازی هام اوکین
ممنون میشم راهنمایی کنید

• Like

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or