DoF فیچر گرافیکی خاصی نیست که بگی نیازه حتما روی آخرین درجه بزارن، شاید Bokeh یا همون بلر شدن بکگراند رو دوس ندارن و واسه شارپنس بیشتر آفش میکنن.یه سوال deph of feild مگه ویژگی مثبتی نیست ؟ چرا ویدیوهای یوتیوب رو بازی ها رو آخرین تنظیمات off میکنند مثلا مافیا 1 رو کارت 4090
motion blur آف باشه بهتره یا آن ؟
دمای بین 70-80 کاملا اوکیه واسه اکثر کارتا، حالا بخواد چندین و چند ساعت کار کنه، بالا 80 که بره کم کم باید به فکر کولینگ بیوفتی.دمای کارت تا چه نقطه ای طبیعیه ؟ مثلا میتونه چند ساعت رو بالای 70 درجه تحمل کنه بدونه اینکه مشکلی برای کارت پیش بیاد و خراب بشه ؟
این سوالم در مورد پردازنده هم هست
من از سافت98 میگیرم همیشهدوستان کاذت گرافیک من 3060 ti برای اپدیت درایورش اخرین ورژن رو از کدوم سایت دانلود کنم !؟؟
Bandicamبهترین برنامه ریکورد کدومه ؟ OBS ؟
اگه برای گیمینگ میخوای باید بری سمت دست دوم چون آپشن های خیلی خیلی خیلی خوبی پیدا میشه با این بودجه ( RX 6700XT 12GB, RX 6800 16GB و RTX 3060, 3070 و...) یه مغازه یا فروشگاه اینترنتی ترو تمیز پیدا کن که گردن گیرشون ضعیف نباشه و مهلت تست بدن فقطسلام دوستان، بهترین کارت با بودجه حداکثر ۱۵ تومن چی هست؟ ممنونم
دست دوم یکم میترسم اگه جای خوبی میشناسید معرفی کنیداگه برای گیمینگ میخوای باید بری سمت دست دوم چون آپشن های خیلی خیلی خیلی خوبی پیدا میشه با این بودجه ( RX 6700XT 12GB, RX 6800 16GB و RTX 3060, 3070 و...) یه مغازه یا فروشگاه اینترنتی ترو تمیز پیدا کن که گردن گیرشون ضعیف نباشه و مهلت تست بدن فقط
آکبند چیز درست حسابی پیدا نمیشه مگر اینکه یه GTX 1650 4GB یی چیزی بگیری که یه دو سه سالی هست منسوخ به حساب میاد
داداش ترس نداره کهدست دوم یکم میترسم اگه جای خوبی میشناسید معرفی کنید
۶۶۰۰ چطوره؟ بنظر کارت خوبی میاد.
یه چیزی بگیر بیشتر از هشت گیگ vram داشته باشه من الان روی 1080p هم بیشتر گیمایی که بازی میکنم حدودا 9,10 گیگ اینا میخورهدست دوم یکم میترسم اگه جای خوبی میشناسید معرفی کنید
۶۶۰۰ چطوره؟ بنظر کارت خوبی میاد.
وقتی درایور نصب میکنی پیشنهاد میشه کلا بلا استثنا قبلش این برنامه رو نصب کنی و باهاش پاک کنی درایور قبلیو، بعضی وقتا موقع نصب درایور جدید چه clean install بزنی چه نزنی تاثیرات درایور قدیمی ممکنه بمونه ( یا اصلا باگ و مشکل پیش بیاد)دوستان سلام وقت بخیر
اخیرا من درایور کارت گرافیک رو به نسخه آخر Nvidia آپدیت کردم و متوجه شدم هر از گاهی یهو پروسس Nvidia Container چند درصد CPU رو درگیر میکنه که باعث لگ زدن سیستم میشه! دیشب فهمیدم درایور جدید داده اونم نصب کردم بازم همین مشکل هست. در صورتی که قبل از آپدیت این مشکل نبود!
یادم نیست دقیقا کدوم نسخه از درایور رو داشتم من... راهکاری براش هست به جز متوقف کردن پروسسش؟ چه نسخه از درایور های قبلی رو باید نصب کنم آیا!