Little John
کاربر سایت
nVIDIA GeForce Driver 461.40 WHQL دانلود درایور کارت گرافیک انویدیا (soft98.ir)با geforce experience اومدم درایور کارت گرافیک رو آپدیت کنم , همیشه dns میزدم و راحت دانلود میشد . اینبار وارد صفحه لودینگ نمیشه و ارور secure connection میده !
dns دیگه هست بشه زد ؟
من این رو میزدم
178.22.122.100
185.51.200.2
اقایون، من 5700xt دارم! چند روز هست دیگه نرم افزار Radion باز نمیشه! اپدیت کردم هم نشد! هرچی میزنم روش نمیاد هیچی که هیچی!
کسی میدونه چرا؟
برای بازی ها خیلی لازمه سرعت فن رو توش تنظیم میکردم وقتی از یک دما بره بالاتر سرعتش بره بالا اینطوری کارت تا دمای 90 هم میره فن رو دور پائین کار میکنه
ورژن قدیمی تر بود به Non-WHQL-Radeon-Software-Adrenalin-2020-21.3.1-Win10-64Bit-Mar18 اپدیت کردم ولی بازم هست ...احتمالا ورژن خیلی قدیمی ندارین ؟ من ورژن خیلی قدیمی داشتم اینطوری میشد همیشه ! یکی مونده به آخرین ورژن رو بگیرین من هیچ مشکلی باهاش نداشتم ، 21.3.1
خوب اگه بخاطر سرعت فن میخای با msi after burner هم براحتی کار شما راه میفتهاقایون، من 5700xt دارم! چند روز هست دیگه نرم افزار Radion باز نمیشه! اپدیت کردم هم نشد! هرچی میزنم روش نمیاد هیچی که هیچی!
کسی میدونه چرا؟
برای بازی ها خیلی لازمه سرعت فن رو توش تنظیم میکردم وقتی از یک دما بره بالاتر سرعتش بره بالا اینطوری کارت تا دمای 90 هم میره فن رو دور پائین کار میکنه
این MSI AB تو خیلی از بازی ها به خصوص کرکی ها مشکل داره. مثلا همین COD MW 2019 رو که بازی میکردم با این برنامه مشکل داشتم وگاهی کرش میکرد! تو نت هم نگاه کردم دقیقا نوشتن نباید باز باشه.خوب اگه بخاطر سرعت فن میخای با msi after burner هم براحتی کار شما راه میفته
خوب شما درایورو از اول آنیستال و اینستال کردی بازم برنامه رادئون بالا نمیاد؟
low 1% فریم ریتی ـه که ۹۹٪ مواقع فریم ریت بالای اون بودهدوستان یک سوال داشتم
اون فریم 1% low و 0.1% low که تو بنجمارک بازی ها نشون میده دقیقا چین ؟؟