سایت NVIDIA بدلیل تحریم توی ایران بستس که بچه ها درایوراش رو میزارن، سایت AMD که بازه می تونی خودت دانلود کنی اگر زحمتی نیست.میشه 1نفرم بیاد اخرین درایور ati رو هم بذاره.
سایت NVIDIA بدلیل تحریم توی ایران بستس که بچه ها درایوراش رو میزارن، سایت AMD که بازه می تونی خودت دانلود کنی اگر زحمتی نیست.میشه 1نفرم بیاد اخرین درایور ati رو هم بذاره.
درایورای لپ تاپی مثل درایورای PC نیستن که بشه از سایت سازنده ی GPU دانلود و نصب کرددوستان من یه لپ تاپ اچ پی مدل HP G62-b53SE خریدم.اینم ادرس مشخصاتش:
http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/...4078&cc=us&dlc=en&lc=en&jumpid=reg_R1002_USEN
مدل کارت گرافیکش اینه:
ATI Mobility Radeon HD 5470 Graphics
درایور 32 بیتش را دارم و نصب هم که می کنم درسته ولی درایور 64 بیت برای ویندوز 7 را که از روی سایت ATI دانلود می کنم کار نمی ده.
ممنون میشم ادرس لینک درست درایور را برام بزارید.
عزیزم چرا عصبی میشی حالاسایت NVIDIA بدلیل تحریم توی ایران بست س که بچه ها درایوراش رو میزارن، سایت AMD که بازه می تونی خودت دانلود کنی اگر زحمتی نیست.
سلام دوستان یه سوال داشتم.
من تازه یه گرافیک دسته دو ati 4670 512ddr3 گرفتم.که سپهیر هستش.
من همه چی رو نصب کردم و با برنامه خودش catalyst contorol center دمای gpu رو نیگاه میکردم اما وقتی درایور جدید رو نصب میکردم این گزینه از این برنامه حذف شد و مجبور شدم دوباره درایو قدیمی رو نصب کنم.
سوال بعدی این کارت چقدر قدرت داره 0نظر خودم مابین 9500 و 9600 جی تی)چون اطلاعاتی که زده خوبه مثلا 873 فرکانس مموری و 750 برای gpu هستش.اما تو بازی های مثل فارکرای 2 و اسپلینتل سل که تمام تنظیمات رو رو hig قرار میدم پرش دارم.
ممکنه از cpu باشه؟چون تک هسته ای و دو هسته مجازی هستش و 3 گیگاهرتز هستش.
ممنون میشم کمک کنید.>:d<
حدود 9600gs هست یکم کمتر بعضی جاها بیشترم هست
اون به خاطر این بوده که خود شرکت سازننده اون گزینه رو براتون قرار داده درایور اصلیش نداره می تونید gpu-z دانلود کنید دما هم توش ببینید
اصلا cpu خستس برای بازی یه 5200 بگیر حله ارزونم هست
سلام
دمای کارت من خیلی بالا هستش وقتی که کارای عادی انجام میدم دما بین 50 تا 70 هست تو بازی هم تا 100 میرسه
کارتم zotac gtx 460 1gb هستش یه جستجویی کردم دیدم این دما برای کارت من خیلی بالا هستش
مشکل از چیه؟
نه بتا نیست 270.61 هستسلام
درایورت که بتا نیست؟
از اول همینجوری بود یا یهو اینجوری شد؟
نرم افزار burnafter رو نصب کن و دور فن رو ببر روی 80 درصد ببین چجوریاس
اگه بازم دما به 100 رسید بایت هیت سنک رو باز کرد -تمیز کرد و یه خمیر سلیکون مرغوب بمالی روش و دوباره بزاری سر جاس
البته کار خیلی اسونی نیست
عزیزم چرا عصبی میشی حالا
این تاپیک مخصوص درخواست درایور دیگه مخصوص انویدیا نیست که منم جدیدترین که مخصوص همه کارت ati هست رو میخواستم بعدم دقیقا از همون سایتی که برای انویدیا گذاشته بودن تونستم هاتفیکسش رو بگرم.فکر نمیکنم هات فیکسش داخل سایت ای ام دی باشه.
شما نسخه ای رو دانلود کردی که کم حجم تر هست و کنترل پانل CCC رو نداره، باید نسخه ی کاملش رو که شامل CCC هم هست دانلود کنیدسلام دوستان یه سوال داشتم.
من تازه یه گرافیک دسته دو ati 4670 512ddr3 گرفتم.که سپهیر هستش.
من همه چی رو نصب کردم و با برنامه خودش catalyst contorol center دمای gpu رو نیگاه میکردم اما وقتی درایور جدید رو نصب میکردم این گزینه از این برنامه حذف شد و مجبور شدم دوباره درایو قدیمی رو نصب کنم.
سوال بعدی این کارت چقدر قدرت داره 0نظر خودم مابین 9500 و 9600 جی تی)چون اطلاعاتی که زده خوبه مثلا 873 فرکانس مموری و 750 برای gpu هستش.اما تو بازی های مثل فارکرای 2 و اسپلینتل سل که تمام تنظیمات رو رو hig قرار میدم پرش دارم.
ممکنه از cpu باشه؟چون تک هسته ای و دو هسته مجازی هستش و 3 گیگاهرتز هستش.
ممنون میشم کمک کنید.>:d<
ممنونم.پس کارت مشکلی نداره؟راستی وقتی دماش بین 40 تا 50 هست خنک نشون میده .شنیده بودم کارت های ati معمولا دمای بیشتری دارن پس تا 60 -80 درجه استاندارده؟
دوستان کارت رو با کابل hdmi وصل کردم .مانیتورمم فول hd هستش.وقتی فیلم بلوری فول hd پخش کرم حرکت آهسته بود؟
مشکل از کجاست؟
cpu من تک هسته ای و دو هسته مجازیه 3.1 ll;ki زحع باشه یا کارت؟
برای کارت شما این دما عادیه،کارتای قویتر هستن که دمای بیشتری دارن.
پردازنده ی شما که برای پخش BlueRay خیلی ضعیفه، کارتتون هم نگفتید چیه، وگرنه شاید میشد به قدرت کارت امیدوار بود.
در این صورت کارت شما هم خیلی برای BD دیدن قابل اتکا نیست
البته قبلش برای پخش BD بهتره از نسخه های جدید VLC و POWER DVD استفاده کنی که از شتابدهنده ی سخت افزاری کارت گرافیک برای پخش استفاده می کنن ببینی تاثیری داره یا نه.