سلام دوستان
من یه کارت گرفیک 5870 خریدم وبعد از ۱۰-۱۵ دقیقه توی هر بازیی کرش میکنه. هرچی هم دوره فن رو بردم بالا بعد از ۲۰ دقیقه کرش میکنه. driveram۱۰.۲ هست.لطفا کمک کنید.
یه سوال دیگه هم دارم اینکه این کارت خودش به طور auto دوره فن رو بالا نمیبره؟
دوست عزیز اگه ATI هستش از همون CATALIS میتونی توی قسمت INFORMATION متوجه بش
بقیه کارتها هم همینجوریه
اساتید یک سوال
من یک 48 70 دارم بعلاوه فن خودش ریو در کیس 2 تا فن 12 ولت گذاشتم که خفن دارن کار میکنند ولی هر دفعه که با CATALIS ، OVER CLOCKESH میکنم بعد از چند دقیقه در بازی دستگاه هنگ میکنه و دما بشدت بالارفته
آیا اورکلاکم مشکل داره ؟
یا اشکال از کارت هستش.
من یه مشکل دارم اینه که توی بعضی ازبازیها crysis-dirt2وقتی anti alliasingروفعال میکنم بازی بعد ازچنددقیقه بازی کردن تصویر فریزمیشه به رنگ آبی یا بنفش وصدامیده وبعد تصویرآبی باچند نوشته میادکه نوشته memory dumpingکه 100%100که شد خودبه خود کامپیوتر ریست میشه مشخصات سیستمم اینه
cpu240
vga:4670
ram:2gig ddr3
main:giga770ud3
اورکلاک هم نکردم ویندوزمم 7 32بیتی هست تو xpهم امتحان نکردم چندتا بازی دیگه رو تموم کردم که مشکلی نداشت توبازیdirt2وقتی دوربین روبه داخل ماشین میارم ریست میشه توکرایسیس هم اگه antiغیرفعال باشه وبقیش روی highریست نمیشه توبازی streetfighterهم زمانی که antiفعال باشه بازی از 30فریم بیشتر نمیشه (ریست نمیشه)ولی وقتی antiغیر فعال باشه وبقیه روhighبراحتی 60فریم میده ممنون میشم مشکلمو برطرف کنید
دوست عزیز،کارت شما بدون AA و بدون AF و بدون هیچی هم اگر بتونه بازیها رو با تنظیمات متوسط به بالا اجرا کنه خیلی هنر کرده،AA هم پیشکش.من یه مشکل دارم اینه که توی بعضی ازبازیها crysis-dirt2وقتی anti alliasingروفعال میکنم بازی بعد ازچنددقیقه بازی کردن تصویر فریزمیشه به رنگ آبی یا بنفش وصدامیده وبعد تصویرآبی باچند نوشته میادکه نوشته memory dumpingکه 100%100که شد خودبه خود کامپیوتر ریست میشه مشخصات سیستمم اینه
cpu240
vga:4670
ram:2gig ddr3
main:giga770ud3
اورکلاک هم نکردم ویندوزمم 7 32بیتی هست تو xpهم امتحان نکردم چندتا بازی دیگه رو تموم کردم که مشکلی نداشت توبازیdirt2وقتی دوربین روبه داخل ماشین میارم ریست میشه توکرایسیس هم اگه antiغیرفعال باشه وبقیش روی highریست نمیشه توبازی streetfighterهم زمانی که antiفعال باشه بازی از 30فریم بیشتر نمیشه (ریست نمیشه)ولی وقتی antiغیر فعال باشه وبقیه روhighبراحتی 60فریم میده ممنون میشم مشکلمو برطرف کنید