قابليت VPU Recover به مقدار قابل توجهي از تعداد دفعات کرش شدن سيستم كه به دليل هنگ سختافزار گرافيكي رخ ميدهد کم ميکند. در صورتي که درايور صفحه نمايش هرگونه احتمالي را مبني بر هنگشدن پردازندهي گرافيكي تشخيص دهد، VPU Recover، پردازندهي گرافيكي را به حالت اوليه برميگرداند و به اين ترتيب، ديگر به راهاندازي مجدد سيستم نيازي نخواهد بود. اين قابليت اجازه ميدهد تا كاربران كامپيوتر بتوانند بدون وقفهاي به کار خود ادامه دهند.
احتمالا دمای کارت بالا میره.شما سرعت فن رو یکم زیاد کن:enable manual fan control
[]![]()
من مدتی هست که وقتی درایور های جدید کارت گرافیکم روی ویستا نصب میکنم دیگه کنترل پنل کارت گرافیکم باز نمیشه و در واقع به شکل صحیح باز نمیشه و من نمیتونم تنظیمات رو انجام بدم و گزینه کنترل پنل کارت گرافیک هم وقتی تو desktop راست کلیک میکنم ناپدید میشه . ولی روی ویندوز xp که نصب میکنم هیچ مشکلی ندارم . من ویندوز ویستام 64 bit هست و آخرین درایور ها رو هم درست برای vista 64 bit دانلود و نصب میکنم ( از خود سایت nvidia ) . این مشکل من روی ویندوز ویستا از سری 160 به بعد شروع شد و تا الان که 196.21 اومده باز هم این مشکل رو روی ویستا دارم . لطفا راهنماییم کنید تا این مشکل رو بر طرف کنم . ممنون
البته هم از crossfirex استفاده می کنم ولی برای سیستم دوستم هم که از یک کارت 5770 بهره می بره درایور رو install کردم و باز هم نتیجه خیره کننده 42 تا 45 فریم رو من از بازی گرفتم که نسبت به درایور قبلیش 12 تا 15 فریم افزایش فریم داشتیم:cheesygri