تاپیک جامع خرید و ادغام (Merger & Acquisition) در صنعت بازی

• Thread starter Thread starter Bax
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Bax

کاربر سایت
20220502_212900.jpg

با توجه به این که از چند مدت قبل تعداد زیادی خرید و ادغام در صنعت بازی شروع شده و هر ماه چندین خبر کوچک و بزرگ در این مورد اعلام میشه.
به همین جهت نیاز هست تاپیک جامعی برای اعلام خرید ها و ادغام ها وجود داشته باشه تا خرید های کوچک تر در تاپیک های متفرقه آورده نشه.

۱) بحث پیرامون اخبار ، در تاپیک مجاز هست.
۲) در مورد شایعات، حتما لفظ شایعه در خبر و سرس شایعه آورده بشه.
۳) در مورد اخبار رسمی، حتما لفظ خبر رسمی و لینک مربوطه آورده بشه.
4) در صورت وجود تاپیک مجزا برای خبر در انجمن، لینک تاپیک در پست آورده شود.

آخرین ویرایش:
Square این وسط دلقک تشریف داره ، تو Press Release شون اعلام کردن که با این پول قراره کسب و کارهای جدیدی رو لانچ کنن ، حالا تو چه بخش هایی؟؟ AI ، Cloud و Blockchain :|:|
Square Enix states the transaction will enables the launch of new businesses by moving forward with investments in fields including blockchain, AI, and the cloud

تو اسکوئر به نظرم بدون بخش غربی هم میتونن هنوز به صورت سالانه منظم یکی از بدترین بازی های سال رو بدن بیرون :دی
نیازی به بلاک چین نیست :دی

آخرین ویرایش:
یکی لیست ای پی هاش رو بذاره ببینیم چند چندیم
TOMB RAIDER, Deus Ex, Thief, and Legacy of Kain

این خبر اشتباه هست، لایسنس ip به ioi داده شده بود که ظاهرا زمانش تموم شده و خود اسکوئر هم یه هیتمن جدید معرفی کرد
منبع خبرتون رو بفرمایید ممنون میشم

آخرین ویرایش:
اسکوئر تو بخش غربیش واقعا گند زده بود و داشت پتانسیل اون IPها و استودیدها رو رسما حروم میکرد:|

باشد که با این اتفاق، اون استودیوها هم جونی بگیرن و بهتر عمل کنند! و یه سری IPها هم زنده بشن:-"

ولی خوب...این قیمت...دزدیه:-"
رسما هر چی براشون سود نداشته را دادن رفته.
نکته خوب قضیه اینه که تیف و دئوس اکس و میراث کین امکان زنده شدن را دارن. توم ریدر هم که دارن همینجور میسازن:دی
فقط سوال من اینجاست، الان اسکوئر میخواد با KH و FF ادامه حیات بده؟:|

نکته خوب قضیه اینه که تیف و دئوس اکس و میراث کین امکان زنده شدن را دارن. توم ریدر هم که دارن همینجور میسازن:D
من فکر میکنم یه مشتری برای بخش شرقیه اسکوئر هست!
و احتمالا خودشون هم شدیدا خواهان فروخته شدن هستن! برای همین اون بخش رو مجبور شدن رد کنند بره:-"

من فکر میکنم یه مشتری برای بخش شرقیه اسکوئر هست!
و احتمالا خودشون هم شدیدا خواهان فروخته شدن هستن! برای همین اون بخش رو مجبور شدن رد کنند بره:-"
منم تو همین فکرم.
و به نظرم سونی داره اینا را میخره.
محتمل ترین گزینه ممکنه به نظرم. به خصوص که رابطشون بسیار خوبه. و خب این نگه داشتن اوت رایدرز هم به درد سونی میخوره.
به خودی خود اوت رایدرز همچین چیز تاپی نیست. اما بخوان در اینده بسطش بدن، فوق العاده به کار سونی میاد.

نکته خوب قضیه اینه که تیف و دئوس اکس و میراث کین امکان زنده شدن را دارن. توم ریدر هم که دارن همینجور میسازن:D

و Dragon Quest...
Nier هم اوضاعش خوبه. هنوز مین استریم نشده ولی کماکان اوضاع تجاری اش خوبه

رسما کلاهبرداری شده
فقط در یه حالت این فروش منطقیه
سونی اسکوئر بخره
سونی به خاطر ترس از نهاد های نظارتی و قرارداد مسخره Perfect Dark با مایکرو , اسکوئر مجبور به فروش رایگان استودیو های غربی کرده
فقط Tomb Raider و Crystal Dynamics بیش از 500 میلیون دلار ارزش دارن

• Smile
Reactions: sajjad++
رسما کلاهبرداری شده
سونی اسکوئر بخره
سونی به خاطر ترس از نهاد های نظارتی و قرارداد مسخره Perfect Dark با مایکرو , اسکوئر مجبور به فروش رایگان استودیو های غربی کرده
قرارداد پرفکت دارک رو نمیتونم هضم کنم خوب می‌ذاشت بازی ساخته بشه رو پلتفرم رقیب بیاد تهش یه بخشی از فروش بازی می‌رفت تو جیب سونی

الان همین دثلوپ و گوست وایر مایکروسافت بتسدا خرید ولی انحصاری بودنشون رو کنسل نکرد اینجا هم سونی میتونست بذاره بازی رو بسازن منابع که از طرف مایکروسافت خرج میشد
بعدش هم بخاطر یه کریستال داینامیکس که داره انحصاری میسازع سونی باید دستور بده کل بخش غربی اسکوئر رو رد کنند بره؟

می‌تونستن بگن اصلا آقا فقط کریستال نمیشد؟ چرا میشد

و Dragon Quest...
Nier هم اوضاعش خوبه. هنوز مین استریم نشده ولی کماکان اوضاع تجاری اش خوبه
کماکان برای من قابل درک نیست:دی
و خب این مفت دادن اینا، یه قضیه ای داره. صد در صد بی دلیل نیست.
و خب رد کردن توم ریدر و ای پی های قوی اول شخصشون، منو به شخصه به فکر خریده شدنشون توسط سونی میندازه.

• Like
Reactions: Bax
منم تو همین فکرم.
و به نظرم سونی داره اینا را میخره.
محتمل ترین گزینه ممکنه به نظرم. به خصوص که رابطشون بسیار خوبه. و خب این نگه داشتن اوت رایدرز هم به درد سونی میخوره.
به خودی خود اوت رایدرز همچین چیز تاپی نیست. اما بخوان در اینده بسطش بدن، فوق العاده به کار سونی میاد.
محتمل ترین گزینه همینه!
یعنی اگر تنسنت بود که خوب اینا انگار اصلا پول براشون مهم نیست:-"
مایکرو اگر بود و خواهان بخش شرقی اسکوئر، تقریبا امکان نداشت حداقل بی خیال TR بشه! جدا از اینکه همین الانشم CD داره براشون پرفکت دارک میسازه

سونی گزینه محتملی هست! همین الانم تقریبا مهم ترین IPه اسکوئر، یعنی FF رو تو انحصار کنسولش نگه داشته (معنای انحصار این روزا... یعنی کنسول خودش و PC :-" )

نینتندو هم بهش نمیاد خریدهای اینجوری

ولی اگر قصد فروش نداشته باشن، واقعا حرکت عجیب غریبی بوده! :-"
---
معمولا ناشرای شرقی جز بازی، تو خط تجارت های دیگه هم هستن البته:-" یعنی کل زندگیشون اون 3~4تا IPشون نیست فقط:-"

رسما کلاهبرداری شده
سونی اسکوئر بخره
البته بزرگترین کلاه برداری ، خرید ابر استودیوی جهانی با 100 آیپی برتر تاریخ به قیمت 3.6 میلیارد دلار توسط سونی بود

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or