میدونم .. میزنم ولی میگه دوباره تکرار کن و مرحله رد نمیشه..!!!
رمز کشتن غول ها اینه که بتونی حالتFEVER را بخوبی حفظ کنی . اگه ریتم دفاع و عقب نشینی را هم بدست اوردی، ازشون استفاده کن.سلام
ميشه من رو توي مرحلهاي كه بايد با اژدها كه مرحله 4 يا 5 هستش رو راهنمايي كنين خيلي سخته
نتونسم برم
شما اگه هر ریتمی را 10 بار درست بزنی، اونوقت حالت Fever بهوجود میاد. توی این حالت شدت حمله پاتاپونها تقریبا 2ـ 3 برار میشه. تا وقتی که ریتم را درست بزنی این حالت حفظ میشه و میتونی راحت غولها رو بکشی. توی این مرحله ای هم که الان هستی فکر نمیکنم هنوز ریتم دفاع و عقب نشینی رو بدست اورده باشی. بعدا اونها رو که بدست بیاری کارت خیلی راحتتر میشه.آقا ميشه واضح تر بگي
دوست عزیز فکر کنم اگر بازی رو یکبار پاک کنی و دوباره بریزی درست بشه.معمولا موقعی از این گیرها پیش میاد که هنگام ریختن بازی رو psp با کامپیوتر خیلی ور بریمن این بازی رو تازه گرفتم بازی اجرا میشه صفحه Credit اول بازی میاد اونجایی که می نویسه Now Loading گیر میکنه !! PSP Phat CFW 3.52 M33-4
کسی میدونه اشکال از کجاست؟
دوست عزیز فکر کنم اگر بازی رو یکبار پاک کنی و دوباره بریزی درست بشه.معمولا موقعی از این گیرها پیش میاد که هنگام ریختن بازی رو psp با کامپیوتر خیلی ور بری
توی ماموریت شماره 17 که اسمش World Of Ooze هست باید اون پرنده طلایی را بکشی تا جادوی باد را بدست بیاری.یکی میشه بگه چه جوری میشه دعای باد را به دست اورد؟
توی ماموریت شماره 17 که اسمش World Of Ooze هست باید اون پرنده طلایی را بکشی تا جادوی باد را بدست بیاری.