انیمیشن که درسته و قبول دارم خیلی عالی بود. ولی مثلا polygon کاراکترها واقعا ریچ بالاتر بود. کیفیت بافت دشمن های ریچ واقعا بالا بود (کلا هم به نظر من کیفیت بافت و مدل دشمنای ریچ بزرگترین نقطه قوتش بود و مخصوصا نزدیکشون که میشدی میدیدی خیلی عالی طراحی شدند).
فیزیک به نظر من ریچ خیلی بهتره. تو ریچ بر خلاف خیلی FPS های دیگه وقتی دشمنا میمیرن، جنازشون هنوز هم فیزیک داره و به همه چی reaction نشون میده، یعنی حذف نمیشن از هیچ جا و کاملا پا برجا هستند، تیر هم بزنی بهشون خون میپاشه و میریزه زمین، یه مقدار هم جنازشون تکون میخوره! تو این مورد فکر نکنم RDR اصلا اینطوری باشه.
تعداد AI هم که خودت میدونی هم برای ریچ خیلی بیشتر بود، و هم کیفیت خود AI بالاتر و این یه چیز واضحیه. نورپردازی هم درسته مثلا به غروب خورشید RDR نگاه می کردی واقعا زیبا بود، ولی مثلا تعداد منابع نور ریچ رو نداشت اصلا، تک تک تیرهای کاوننت ها خودش یه منبع نور بود (عکس هاش رو صفحات قبلی گذاشتیم). این دیگه دقیقا بر می گرده به مسائل هنری و بصری که ریچ زیاد خوب نبود.
تعداد Event هم خداییش برای ریچ بیشتره

کلی وسایل نقلیه با فیزیک منحصر به فرد هست، هوش مصنوعی متنوع دشمنان و چیزای دیگه.
یه چیزی یادمه محسن گفته بود، این که بانجی سعی نکرده تکنیک های گرافیکی رو خیلی
نشون بده یا به رخ گیمر بکشه. مثلا همین عکس انفجاری که صفحه قبلی گذاشتم Particle Effect فوق العاده ای داشت، در حد کرایسیس 2 یا شایدم بالاتر! ولی این جور صحنه ها رو ما زیاد یادمون نمیاد، چون خیلی سریع اتفاق میفتاد تموم می شد، مثل کرایسیس چند ثانیه طول نمی کشید. کلا گرافیک بازی زیاد داره از این جور موارد که خیلی عالی هستند ولی خودشون رو نشون نمیدن، که یه سریش بر میگرده به طراحی هنری، و یه سریش هم برای اینه که گرافیک تو هیلو در اولویت نیست. اگه مثلا قرار بود انفجارها و ریزش Particle Effect ها خیلی طول بکشه تو مالتی پلیر مشکل ساز میشد!
به خاطر اینه که میگم انجین ریچ خیلی عالی بود، ولی گرافیکش اندازه انجینش عالی نبود.
انجین KZ3 اختصاصی هست و از نظر فنی مقدار خیلی کمی از KZ2 بهتره که دو سال قبل ساخته شده و یه سازنده نابغه بعد از دو سال اومده با یه انجین 3rd party گرافیکی در حد و به عقیده خیلیا بهتر از KZ3 و KZ2 ارائه داده ولی کدوم 1st party روی 360 هست که یه بازی نزدیک به C2 ساخته باشه اونم دو سال قبل!؟
من نگفتم 1st Party های مایکرو بیشتر از سونی اند

اصلا کلا بحث من سر مقایسه 1st party ها نیست. بحث من فقط و فقط سر انجین هیلو بود

تو گفتی فقط T10 انجینش در حد عالیه، من میگم انجین T10
و انجین Reach.
wut ?!! natural motions , انمی انیمشن ـش فوق العاده بود در این زمینه یا شاید هم بینظیر .
ها؟
من کاری با انیمیشن ندارم! گفتم وقتی کاوننت ها میمیرن، جنازشون هنوز هم فیزیک و تاثیر پذیری داره. مال RDR رو یادم نیست وقتی میمردن بازم تکون میخوردن یا نه، ولی در هر صورت تعدادشون هم در حد ریچ نیست.