تاسیس Microsoft Studios Victoria

Timeless One

Gemina Martia Victrix
Loyal Member
درود
Microsoft Studios امروز به طور رسمی اعلام کرد که مشغول تاسیس یک استودیو جدید در British Coloumbia کانادا (دانشگاه) با نام Victoria میباشد. استودیو کار خود را از ژانویه 2012 زیر نظر آقایان Chris Robertson و Edo De Martin شروع خواهد کرد. در آگهی استخدام ذکر شده:
Victoria محلی است برای با استعداد ترین و تحصیل کرده ترین افراد در بهترین دانشگاه های دنیا. افراد باید با تکنولوژی های جدید آشنایی و دارای آموزش های سطح بالا و مدرک تحصیلی معتبر در حد دانشگاه های اول دنیا داشته باشند. Microsoft Studios Victoria در نظر دارد برای سال اول کاری خود، 50 تا 60 نفر را به استخدام در بیاورد.

49302720759119915380.png

Source

آخرین ویرایش:
پستهای زیادی رو خوندم.بحث جالبی بود.اما خب دیدم بعضی از دوستان همینجوری گیر الکی به بعضی انحصاریهای 360 میدن.اگر قرار به ایراد گرفتن هست،آنچارتد 3 هم که فعلا بهترین گرافیک نسل هست،کم ایراد نداشت.
1-هوش مصنوعی در حد گلابی.
2-چیزی به نام تخریب پذیری تقریبا وجود نداشت و در این زمینه گیرز بسیار بهتر عمل کرده بود.به طور مثال کاورهایی مثل،صندلی ها،کمدهای چوبی،جعبه های چوبی در بازی بودن که کاملا تخریب میشدن و آدم مجبور بود کاور عوض کنه.
3-مشکل تکسچر لودینگ که البته مثل ریج شدید نبود و در حد همون گیرز بود.البته تو شماره 2 هم این مورد بود.
4-محیطهای وحشتناک خطی و بسته که قابل مقایسه با شلوغی محیطهای مثل گیرز،هیلو،کرایسس نیست.

اینا هم دلیلش اینه که کنسولهای محدودن و سازنده بیچاره،مجبوره از خیلی چیزها بزنه تا بتونه گرافیک خوبی در بیاره و این هنز سازنده هست.حالا اینکه بیایم مشکلات گیرز یا سایر عناوین انحصاری 360 رو پیرهن عثمان کنیم چندان جالب نیست.

بابک جان خودت را این همه تو اب و اتیش ننداز :دی بالا بری پایین بیای ریچ هر نکته مثبتی هم داشته باشه در مجموع از لحاظ تکنیکی سال 2010 حرفی برای گفتن جلوی بازی های شاخ نداشت . حالا کاری ندارم که انفجارهاش افکتهای عالی داشت و به صورت ذره ای پردازش میشده و......! چون همین چیزها در هر ثانیه کرایسیس 2 وجود داره ! کاری ندارم که محیطهاش بزرگه چون اگه محیطهاش هم بزرگ باشه یه محیط کاملا توخالی هست ! و پُر ابجکت هم نیست و میزان پلیگان به کار رفته هم درحدی نیست که بخوایم بگیم این محیط بزرگ کار خیلی سختی بوده !
سال 2010 ما دوتا بازی روی 360 داشتیم بنام RDR و ME2 که هر دو هم از لحظ محیطی و هم از لحظ تکنیکی یک سروگردن از هیلو ریچ بالاتر بودند حالا هیلو ریچ چه بخواد 1000 تا دشمن باهوش تو محیطش داشته باشه یا نداشته باشه !
خیلی راحت میتونی بری به هر نظر سنجی که تو دنیا شده نگاه کنی و نظرات همه را در مورد گرافیک ببینی حالا چه فروم باشه چه سایت باشه و..........!
در مورد کرایسیس 2 که چطور تونسته از خیلی انحصاریهای PS3 بهتر عمل کنه اصلا کاری ندارم ! چون همین نشون میده که 1st party ها مایکرو چقدر ضعیف عمل میکنند ! که یک بازی مولتی پلتفرم از بازی انحصاری 360 خیلی بهتر عمل میکنه ! با این حال 1st party های سونی قشنگ باهاش قابل مقایسه هستند! مورد دیگه اینجا مقایسه 1st party های 360 با 1st party های PS3 مطرحه .
حالا اگه میخوای بگی من دشمنه 360 هستم که دارم این حرف را میزنم یا دشمن HALO هستم ( که خودت خوب میدونی اینطور نیست ) خیلی راحت میتونی همونطور فکر کنی !
بالاخره من همون ادمی هستم که با 99 درصد کاربرای بازیسنتر بحث میکردم که از گرافیک RAGE دفاع کنم با همین طرز فکرم! :دی که در نهایت همین اخر سال با کاندید شدنش پیش انچارتد 3 بین اون همه بازیه شاخ که همه سر و دست میشکونند :دی

بابک جان خودت را این همه تو اب و اتیش ننداز :دی بالا بری پایین بیای ریچ هر نکته مثبتی هم داشته باشه در مجموع از لحاظ تکنیکی سال 2010 حرفی برای گفتن جلوی بازی های شاخ نداشت . حالا کاری ندارم که انفجارهاش افکتهای عالی داشت و به صورت ذره ای پردازش میشده و......! چون همین چیزها در هر ثانیه کرایسیس 2 وجود داره ! کاری ندارم که محیطهاش بزرگه چون اگه محیطهاش هم بزرگ باشه یه محیط کاملا توخالی هست ! و پُر ابجکت هم نیست و میزان پلیگان به کار رفته هم درحدی نیست که بخوایم بگیم این محیط بزرگ کار خیلی سختی بوده !
سال 2010 ما دوتا بازی روی 360 داشتیم بنام RDR و ME2 که هر دو هم از لحظ محیطی و هم از لحظ تکنیکی یک سروگردن از هیلو ریچ بالاتر بودند حالا هیلو ریچ چه بخواد 1000 تا دشمن باهوش تو محیطش داشته باشه یا نداشته باشه !
خیلی راحت میتونی بری به هر نظر سنجی که تو دنیا شده نگاه کنی و نظرات همه را در مورد گرافیک ببینی حالا چه فروم باشه چه سایت باشه و..........!
در مورد کرایسیس 2 که چطور تونسته از خیلی انحصاریهای PS3 بهتر عمل کنه اصلا کاری ندارم ! چون همین نشون میده که 1st party ها مایکرو چقدر ضعیف عمل میکنند ! که یک بازی مولتی پلتفرم از بازی انحصاری 360 خیلی بهتر عمل میکنه ! با این حال 1st party های سونی قشنگ باهاش قابل مقایسه هستند! مورد دیگه اینجا مقایسه 1st party های 360 با 1st party های PS3 مطرحه .
حالا اگه میخوای بگی من دشمنه 360 هستم که دارم این حرف را میزنم یا دشمن HALO هستم ( که خودت خوب میدونی اینطور نیست ) خیلی راحت میتونی همونطور فکر کنی !
بالاخره من همون ادمی هستم که با 99 درصد کاربرای بازیسنتر بحث میکردم که از گرافیک RAGE دفاع کنم با همین طرز فکرم! :دی که در نهایت همین اخر سال با کاندید شدنش پیش انچارتد 3 بین اون همه بازیه شاخ که همه سر و دست میشکونند :دی
فرخ ببین RDR قضیه ـش فرق میکنه ولی من بشخصه تو کتم نمیره بعد killzone 2 بازی ایی با ue 3 ساخته بشه بعد بگیم از لحاظ تکنیکی جزو عناوین خوب و قویه (نسخه قبل آپدیت میگم ) !! آره قبل killzone 2 این حرف قابل قبول بود چون سطح انتظارات پایین بود ، ولی باید واقعیت ها رو پذیرفت همون جوری که 2008 گیرز 2 عنوان لایقی بود چه از لحاظ تکنیکی چه هنری با امدن killzone 2 یه اختلاف زیادی بین انحصاری های دو تا کنسول افتاد ، دقیقاً از همون سال هم اون هایپ ها و تبلیغات کذایی شروع شد که فلان عنوان رو 360 قابل اجرا نیست! ، که بعدش U2 اومد و مهر تاییدی بر این دست تبلیغات زد . . .

ولی یهو دوتا عنوان میان به نام های halo reach و alan wake که نتنها قدرت 360 نشون میدن بلکه تو همون سال افکت هایی رو به نمایش میزارن که بهترین هستن ....

در کل ue 3 از لحاظ تکنیکی خیلی مشکل داره در مورد ایراد هاشم اگه خواستی میتونیم بحث کنیم ، یکی از دلایلی که من BA رو هم امسال لایق کاندید شدن نمیدونستم این بود که اکثر ایرادات قبلی ue 3 داشت ! به خاطر همین اپیک تو گیرز 3 اکثر کدهای UE 3 بازنویسی میکنه ، از نورپردازی سایه زنی بگیر تا افکت های مختلف (یعنی حساب کن یه انجین چه قدر میتونه مشکل داشته باشه که حتی نورپردازی و سایه زنیش باز نویسی شه ! ) و به سطحی میرسونش که به راحتی از عهده نسل بعدم بر میاد....
به هیچ عنوان نمیشه غولی مثل halo reach که تو بعضی از زمینه ها حتی از killzone 2 هم سرتره رو با ME 2 مقایسه کرد .(صرفاً از لحاظ تکنیکی میگم )

مصطفی زبون من مو دراورد :دی من هی میگم سایتها فقط جنبه تکینکی را در نظر نمگیرن باز میای عوامل تکینکی را برام ردیف میکنی میگی حقه فلان بازی خورده شده :دی
حرف تو درست از لحظ تکنDکی گیرز 3 بالاتر از بتمن بود ! ولی بتمن کنار تکنDکی انیمیشنها و گرافیک هنری خیلی بهتری داره ! و همچنین محیطهاش باز و بزرگه به هر نقطه میتونی دسترسی داشته باشی .
ALAN WAKE و reach هم همین بلا سرشون اومد مثلا همین aW که برگرد بحثهایی که قبلا کردم را بخون که خودم هم میگفتم از لحظ افکتهای محیطی واقعا بینظیر بود ولی در مجموع گرافیکش بی عیب یا PERFECT نبود . مشکلات انیمیشن داشت که بعضی هاش کاملا خشک و بیروح بود که خودش از لحظ بصری به بازی صدمه میزد یا مثلا مشکل v-sync داشت . ولی بازم میگم از لحظ افکتهای محیطی بی نظیر بود اگه این مشکلات را برطرف کنن همین الانش هم به راحتی یکی از بهترینهاست . U2 هم زمان خودش شرافتا حقش بود :دی

مصطفی زبون من مو دراورد :دی من هی میگم سایتها فقط جنبه تکینکی را در نظر نمگیرن باز میای عوامل تکینکی را برام ردیف میکنی میگی حقه فلان بازی خورده شده :دی
حرف تو درست از لحظ تکنDکی گیرز 3 بالاتر از بتمن بود ! ولی بتمن کنار تکنDکی انیمیشنها و گرافیک هنری خیلی بهتری داره ! و همچنین محیطهاش باز و بزرگه به هر نقطه میتونی دسترسی داشته باشی .
ALAN WAKE و reach هم همین بلا سرشون اومد مثلا همین aW که برگرد بحثهایی که قبلا کردم را بخون که خودم هم میگفتم از لحظ افکتهای محیطی واقعا بینظیر بود ولی در مجموع گرافیکش بی عیب یا PERFECT نبود . مشکلات انیمیشن داشت که بعضی هاش کاملا خشک و بیروح بود که خودش از لحظ بصری به بازی صدمه میزد یا مثلا مشکل v-sync داشت . ولی بازم میگم از لحظ افکتهای محیطی بی نظیر بود اگه این مشکلات را برطرف کنن همین الانش هم به راحتی یکی از بهترینهاست . U2 هم زمان خودش شرافتا حقش بود :دی
نه من منظورم فقط جنبه تکنیکی بود ،خودمم چند بار اشاره کردم halo reach از لحاظ بصری زیاد تاثیر گذار نبود......:d
ولی alan wake از لحاظ هنری هم یه عنوان Unique بود فقط چوب مشکلات متعددش رو خورد :d

@فرخ

اصلا واسه من جالبه، خودت تا همین چند ماه پیش میومدی تو پروفایلم از ریچ تعریف می کردی، حالا چی شده یهویی نظرت کلا عوض شده؟:دی البته اخلاقت رو میدونم. میخوای بزنی تو سر Reach که 343 و Halo 4 بزرگ بشن:دی ولی باید بگم که ربطی نداره، نیازی نیست برای بزرگ کردن اونا بزنی تو سر ریچ و اونو خراب کنی، خودشون به موقعش خودشونو نشون میدن.

ریچ از لحاظ تکنیکی هم از اون دو تا بازی که گفتی بهتره، هم جزو بهترین های 2010. Deal with it
حالا باز بیا پست بده، همین جوابو میشنوی:دی

به نظر من سال 2010 حتی آلن ویک با مشکلاتی که داشت باز هم از هیلو بالاتر بود! همون طور که فرخ میگفت کل محیط به اون بزرگی پردازش میشد. نورپردازی و سایه ها کاملا ریل تایم. فیزیک بازی خیلی خوب بود.( واکنش گل و گیاه ها و حرکات طبیعیشون). افکت lens flare (اگر اشتباه نکنم). درسته وسعت محیط و هوش مصنوعی در حد هیلو نبود ولی نورپردازی و سایه هاش یه سر و گردن بالاتر بود.
دیگه مس افکت و رد دد بماند.
یه نکته ی دیگه هم اینکه محیط های بزرگ هیلو اکثرا خالی و کم آبجکت هستند واز نظر بصری هم کلا تعطیل بود!
یه ویدئو دیدم که مقایسه بین resistance 2 که سال 2008 اومد با هیلو ریچ بود.از نظر بصری نگاه کنید کلا هیلو هیچ حرفی جلوش برا گفتن نداره!
لینک ویدئو از you.tube (خواهشا اگر میخواید گیر بدین و facepalm بذارید حداقل یه بار ویدئو رو ببینید بعد اینکارو بکنید)
پستهای زیادی رو خوندم.بحث جالبی بود.اما خب دیدم بعضی از دوستان همینجوری گیر الکی به بعضی انحصاریهای 360 میدن.اگر قرار به ایراد گرفتن هست،آنچارتد 3 هم که فعلا بهترین گرافیک نسل هست،کم ایراد نداشت.
1-هوش مصنوعی در حد گلابی.
2-چیزی به نام تخریب پذیری تقریبا وجود نداشت و در این زمینه گیرز بسیار بهتر عمل کرده بود.به طور مثال کاورهایی مثل،صندلی ها،کمدهای چوبی،جعبه های چوبی در بازی بودن که کاملا تخریب میشدن و آدم مجبور بود کاور عوض کنه.
3-مشکل تکسچر لودینگ که البته مثل ریج شدید نبود و در حد همون گیرز بود.البته تو شماره 2 هم این مورد بود.
4-محیطهای وحشتناک خطی و بسته که قابل مقایسه با شلوغی محیطهای مثل گیرز،هیلو،کرایسس نیست.

اینا هم دلیلش اینه که کنسولهای محدودن و سازنده بیچاره،مجبوره از خیلی چیزها بزنه تا بتونه گرافیک خوبی در بیاره و این هنز سازنده هست.حالا اینکه بیایم مشکلات گیرز یا سایر عناوین انحصاری 360 رو پیرهن عثمان کنیم چندان جالب نیست.
1.هوش مصنوعی در حد گلابی؟؟!! are u sure؟؟
2.از این تخریب پذیری های کوچیک تو آنچارتد هم وجود داشت مثل ستون هایی که میریختن.یا حتی میز و صندلی هایی که میشکستن.تخریب پذیری اسکریپت شده هم که تا دلت بخواد داشت.اکثر آبجکت های محیط هم فیزیک داشتن و واکنش طبیعی نشون میدادن.
3.اون مشکل تکسچر لودینک خیلی خیلی کم بود.(تازه بازی نصب اجباری هم نداشت)اگر زیاد این مشکل رو داشتی احتمالا نسخه کپی رو بازی کردی که این مشکل توش بیداد میکرد و کلی مشکل دیگه هم داشت.
4.محیط خطی بود ولی گیرز هم همچین open world نبود! به اندازه ی کافی هم شلوغ بود! از هر جا با rpg و نارنجک انداز میزدنت کلی هم دشمن تو محیط بود تو هر صحنه.
در ضمن عوضش بازی به هیچ وجه (تاکید میکنم به هیچ وجه) افت فریم و screen teering نداشت.
افکت ها و نورپردازی و سایه های با کیفیت ریل تایم + تنوع تکسچر ها و محیط های مختلف و طراحی هنری هم که بماند.
درسته کنسول ها محدودن ولی بازی های مثل سری آنچارتد - سری کیلزون - gow3 - گیرز 3 و... ثابت کردن که هنوز هم به انتهای این محدودیت نرسیدیم! پس نمیشه اینکه سال 2010 و قبلش اگر 1st party های ماکرو تو ساخت انجین اختصاصی کم کاری کردن رو گردن محدودیت کنسول بندازیم.

@فرخ

اصلا واسه من جالبه، خودت تا همین چند ماه پیش میومدی تو پروفایلم از ریچ تعریف می کردی، حالا چی شده یهویی نظرت کلا عوض شده؟:دی البته اخلاقت رو میدونم. میخوای بزنی تو سر Reach که 343 و Halo 4 بزرگ بشن:دی ولی باید بگم که ربطی نداره، نیازی نیست برای بزرگ کردن اونا بزنی تو سر ریچ و اونو خراب کنی، خودشون به موقعش خودشونو نشون میدن.

ریچ از لحاظ تکنیکی هم از اون دو تا بازی که گفتی بهتره، هم جزو بهترین های 2010. Deal with it

برو بیار که من تو پروفایل گفته باشم که بهترینه؟! گفتم عالیه که بازم بنظرم عالیه ! ولی سال 2010 بهترین نبوده و سال 2010 بازیه RDR و ME2 بهتر بودن هم از نظر من و هم از نظر 99 درصد سایتها !:lol:
اینجا من با تو یه فرق دارم حرفه منو 99 درصد سایتها که همشون از تو معتبرترند تائید میکنه ولی تو تکو تنها هستی وبه جزء چندتا 360 فن که مایکرو هرچی بزاره جلوشون میگن به به و چه چه تائید میکنن :دی
اتفاقا من به بانجی علاقه ی بیشتر دارم :دی فقط از این ناراحتم که مایکرو را ترک کردن و این برای اینده هیلو خطرناکه چون هنوزم به 343 شک دارم چون همین سایتها ممکنه حتی halo4 عالی از اب در بیاد ولی با علاقه و تعصبی که به بانجی داشتند بزنن تو سر 343 و HALO4 :دی

مشکل تو اینه که فکر میکنی من دارم از هیلو بد میگم ! من کاری به بزرگ بودنه هیلو ندارم وخودم حتی تو نبودی کلی از هیلو تو این سایت دفاع کردم و خودت هم میدونی که نظرم در موردش چیه ! من حتی به گرافیکه ریچ ایراد نمیگرم ! فقط دارم میگم ریچ به هیچ وجه گرافکی بر پاییه سخت افزار 360 ارئه نداده و یه بازی بوده که انجین قبلش را بهبود داده و بازی ای نبوده که به صورت کد های مادر ! از حداکثر سخت افزار 360 کار بکشه . فقط میشه گفت جزو بهترین ها بوده وگرنه بازم نظرم اینه که گرافیکش عالیه . حالا اگه مشکلی داری با حرفم این عیب از خودته نه من :دی

@فرخ

حرف مهدی اینکه ماکروسافت هیچ سازنده ی رو نداره که انجین اختصاصی ش شیريه 360 رو بکشه جوری که فک جماعت Drop Off بشه و Wooow بشکن. که در این مورد باهاش موافقم. در قدرتمند بودن انجین Reach هم کوچکترین بامبولی نمیشه تراشید (:دی) ولی از اونجا که جماعت تازه گیمر شده; عقل مبارکشون به چشمشون هست، نکات مثبت اون عنوان رو نمیبینن. درکل منظور اینکه ماکوسافت نیازمند چیزی هست که دیگر سازنده ها نداشته باشن ( مثل انجین ND و GG و ICO Team و .... ).

پ.ن. امیدوارم ماکروسافت همونطور که از Game Cube درس گرفت، یه چیزهایم ام از سونی یاد بگیره (لِم کار بیاد دستش. تِر نزنه تو IP مثل Crackdown 2 و .... ).

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or