تاسیس Microsoft Studios Victoria

Timeless One

Gemina Martia Victrix
Loyal Member
درود
Microsoft Studios امروز به طور رسمی اعلام کرد که مشغول تاسیس یک استودیو جدید در British Coloumbia کانادا (دانشگاه) با نام Victoria میباشد. استودیو کار خود را از ژانویه 2012 زیر نظر آقایان Chris Robertson و Edo De Martin شروع خواهد کرد. در آگهی استخدام ذکر شده:
Victoria محلی است برای با استعداد ترین و تحصیل کرده ترین افراد در بهترین دانشگاه های دنیا. افراد باید با تکنولوژی های جدید آشنایی و دارای آموزش های سطح بالا و مدرک تحصیلی معتبر در حد دانشگاه های اول دنیا داشته باشند. Microsoft Studios Victoria در نظر دارد برای سال اول کاری خود، 50 تا 60 نفر را به استخدام در بیاورد.

49302720759119915380.png

Source

آخرین ویرایش:
خداییش افکت ذارت ـش بی نظیر بود
عکس مال بتاست:

files_articles__wupbhwz58km1cey5vyb[w500h281mresizeByMaxSize].jpg

من که از اول گفتم گرافیک فنیش قویه، ولی هنریش عالی نیست. الان Anniversary اصلا گرافیک تکنیکیش به ریچ نمیرسه، ولی چون از لحاظ هنری خیلی جالب و زیبا کار شده و به قول معروف خوشگله (:دی)، مثلا گیم اسپات بهش مدال هنری داده.
البته من وقتی میگم انجین ریچ قویه، منظورم فقط تکنیک های گرافیکی نیست، همه چیزش رو میگم. همونطور که گفتم، کافیه برید یه بار فیلم بازیتون رو در Theatre ببینید و از زوایای مختلف بررسی کنید، یا فیلم رو یه جاهایی Pause کنید، چیزایی میبینید که اصلا انتظارش رو ندارید. همه چیز بازی Real Timeـه و هیچی اسکریپت شده نیست، این خیلی چیز مهمیه که هیچکس توجه نمیکنه.
انجین فقط گرافیک نیست، کل بازی رو داره انجین اجرا میکنه، پس باید چیزایی مثل هوش مصنوعی و تعداد AI، فیزیک، وسعت محیط و ... هم در نظر گرفت. حالا حتی اگر اینا رو هم در نظر نگیریم بازم گرافیک عالی بود، برید آنالیز Digital Foundry رو بخونید بعد پست بدید:دی

در مورد مسائل تکنیکی:
DF > All
تمام.
کلمه ALL خیلی بزرگه! اگه 4 نفر وجود داشته باشه و 3 نفر یه چیز را بگن حرف همون 3 نفر قبوله چه منصفانه چه بی منصفانه !
همین DF مثال زدم به انمیشنه ریج گفته تاریخ گذشته حرفش را تائید میکنی ؟! بفرما همین الان جواب بده ؟! چیزی گفته که 180 درجه برخلاف 99 درصد سایتها !
گفتم DF را بیشتر از همه قبول دارم ولی به شرطی که واقعیت ها را انکار نکنه ! و حرفش زیاد با سایتها دیگه تفاوت نداشته باشه و منطقی باشه وگرنه وقتی یه چیزی را 100 سایت بگن سیاه این بگه سفید یه بچه 5 ساله هم قبول نمیکنه !
راستی اینم بگم. اگه کسی منتظره هیلوئه تا بهترین گرافیک سال بشه، کلا اصلا نمیدونه هیلو چی هست! سراغ بازی اشتباهی اومدی، برای من و بقیه طرفدارای هیلو اصلا مهم نیست بهترین گرافیک باشه یا نه. الان برو فروم هیلو، از هر 300 تا تاپیکی که زده میشه، دو تاش هم برای گرافیک نیست.
دقیقا داری عدای همین PS3 فنها را در میاری وقتی کسی یه عیبی میگیره فکر میکنی کله بازی را داریم میکوبیم ! کسی نگفت که REACH از لحظ تکنیکی ضعیفه و کسی نگفت که عظمت هیلو به گرافیکش ربطی داره ! اینجا بحث گرافیک هست و تنها حرفی که زده شده گفته شده ریچ از لحظ تکنیکی به هیچ وجه بهترین نبوده زمان خودش ! و این حرف که بهترین نیست معنی این را نمیده که بده ! مثل این میمونه که من میگم نمره تکنیکی ریچ 100 نیست دلیل بر این نیست که بگم نمرش 50 هست میتونی 90 حساب کنی !
پس قبل از اینکه متهم کنی یکم طرز فکر را گسترش بدید خوبه . حالا حرف از کرسی نشوندن باشه بدون استثناء تو داری این کار را میکنی و من نه ! کلمه من را میتونی اضافه بر 90 درصد سایتها بکنی تا نتیجه نهایی و جواب نهاییت بدست بیاد که بیش از 90 درصد سایتها میگن بهترین نبوده !
از ریچ چه افکتی میخوایی که نداره ؟ دقیق برو سر همون افکت تا بهت بگم کدوم بازی چی داره چی نداره ! ریج و کرایسیس 2 رو هم که موقعی که اومدن خیلی تعریفشون رو کردم تو تاپیکهاشون و ... و الان هم میگم جزو عناوینی بودن که بشدت از لحاظ بصری برام لذت بخش بودن اما الان که داری این بحث رو میکنی من هم ترجیح میدم بحث کلی نکنیم و کلی گویی ! برو روی جزئیات تک تک چیزهایی که میخوای بگی ریچ نداره و این 2 تا بازی دارن رو لیست کن تا من هم نظرم رو مو به مو بهت بگم ! اگر کلی بخوام حرفم رو بگم خلاصش این میشه که ریچ یدونه هست ! هیچ بازیی قابل قیاس باهاش نیست از نظر محتوا و کیفیت !
محسن بزار خلاصه کنم سایتها اگر بزاریم 100 تا باشن حداقل مطمئن باش 20 تاش از منو تو بیشتر حالیشونه و از ما هم چندتا پیراهن بیشتر پاره کردن سر این مسائل ! اونا همچین حرفی را میزنی را تائید نمکینند .
یا میتونی یه سر بری به حرفه ای ترین فروم گرافیک که BEYOND3D باشه ! ایشالا قبول داری ؟ برو یه سر بزن ببین چند نفر دارن حرفی که میزنی را تائید میکنن ؟! وچند نفر حاضر شدن حتی بیان زمان خودش بگه برترین ؟!
من نمیخوام بحث کنم چون بحث کنم خودت میدونی طوامار میتونم برات ردیف کنم :دی و حوصله هم ندارم ! راهنماییت کردم به حرفه ای ترین فروم !

آخرین ویرایش:
کلمه ALL خیلی بزرگه! اگه 4 نفر وجود داشته باشه و 3 نفر یه چیز را بگن حرف همون 3 نفر قبوله چه منصفانه چه بی منصفانه !
همین DF مثال زدم به انمیشنه ریج گفته تاریخ گذشته حرفش را تائید میکنی ؟! بفرما همین الان جواب بده ؟! چیزی گفته که 180 درجه برخلاف 99 درصد سایتها ! گفتم DF را بیشتر از همه قبول دارم ولی به شرطی که واقعیت ها را انکار نکنه ! و حرفش زیاد با سایتها دیگه تفاوت نداشته باشه و منطقی باشه وگرنه وقتی یه چیزی را 100 سایت بگن سیاه این بگه سفید یه بچه 5 ساله هم قبول نمیکنه !
صد بار گفتم:| سایت ها کلا چیزی که میبین رو میگن، یعنی تکنیکی + هنری. ولی DF فقط مسائل تکنیکی رو بررسی میکنه. به خاطر همین تو این قضیه فقط حرف اون اهمیت پیدا میکنه. الان خیلی سخته فهمیدنش؟:-/

صد بار گفتم:| سایت ها کلا چیزی که میبین رو میگن، یعنی تکنیکی + هنری. ولی DF فقط مسائل تکنیکی رو بررسی میکنه. به خاطر همین تو این قضیه فقط حرف اون اهمیت پیدا میکنه. الان خیلی سخته فهمیدنش؟:-/

اگر یه بازی از لحظ تکنیکی عالی باشه هر سایتی اونو اشاره میکنه همینطور که به گرافیکه تکنیکیه RAGE سایتهایی مثله GS و IGN اشاره کردن ! پس بهونه نیار !
تو هنوز جوابه منو ندادی الان DF که میگی تکنیکی خب درست ! به انیمیشن و هوش مصنوعیه RAGE گفته تاریخ گذشته ! فقط یه کلمه بله یا خیر ؟!
یعنی یه 5 ساله هم این حرف را ببینه از شدت خنده دل و رودش پایین میاد !

محسن بزار خلاصه کنم سایتها اگر بزاریم 100 تا باشن حداقل مطمئن باش 20 تاش از منو تو بیشتر حالیشونه و از ما هم چندتا پیراهن بیشتر پاره کردن سر این مسائل ! اونا همچین حرفی را میزنی را تائید نمکینند .
یا میتونی یه سر بری به حرفه ای ترین فروم گرافیک که BEYOND3D باشه ! ایشالا قبول داری ؟ برو یه سر بزن ببین چند نفر دارن حرفی که میزنی را تائید میکنن ؟! وچند نفر حاضر شدن حتی بیان زمان خودش بگه برترین ؟!
من نمیخوام بحث کنم چون بحث کنم خودت میدونی طوامار میتونم برات ردیف کنم :دی و حوصله هم ندارم ! راهنماییت کردم به حرفه ای ترین فروم !

این جواب من نبود ! اگر به سایت باشه که من همین DF رو در نظر میگیرم ! همین BEYOND3D هم که میگی حرفهای DF رو ملاک قرار میدن و روش حساب باز میکنن و مقالات DF رو دنبال میکنن ! از اینها هم که بگذریم باید بگم دیگه انقدر بازی دیدیم و گرافیک ها رو بررسی کردم که بدونم هیلو ریچ گرافیک کم نظیری داشته روی 360 و هیچ عنوانی تا حالا نیومده که تونسته باشه کامل تحت الشعاع قرار بدتش ! این دیگه تأیید کردن نمیخواد، حساب 2 دو تا چهار تا هست ! چند تا بازی میدانهای جنگی به شلوغی ریچ دارن ؟ سیستم AI چند تا بازی به شلوغی و متنوعی سیستم ریچ هست ( 40-50 تا AI فعال ) ؟ چند تا بازی میتونن 10 تا وسیله نقلیه رو همزمان داخل بازی قرار بدن با فیزیک باور پذیر ؟ چند تا بازی میتونن همه این کارها رو با هم انجام بدن در یک محیط وسیع با بافتهای با کیفیت و با جزئیات در حالی که سیستم نور پردازیشون بین 20-40 تا نور متغییر رو داره رندر میکنه و سیستم ذرات هم داره کارش رو به خوبی انجام میده بدون افت فریم با افکتهای جور و واجور و ... بدون یک دونه باگ یا تسکچر لودینگ یا دیر لود شدن آبجکت ها ؟ هر وقت بازیی رو تونستی مثال بزنی که همه اینها رو یکجا و با هم ارائه میداد من قبول میکنم حرفت رو ! ولی چنین بازیی پیدا نمیکنی ! مگر اسمش Halo 4 باشه بر فرض ! هیلو یعنی یه همچین ترکیبی و گرافیکی که ریچ با این ترکیب ارائه داد از نظر فنی و تکنیکی بی نظیر هست در حالی که آخرین تکنیک های گرافیکی روز رو هم داخلش بکار گرفته بودن ! اما خب قبول دارم سیستم GI کرایسیس 2 یک چیز دیگه ای هست و روش بحثی ندارم ! یسری چیزها مشخص هست و منم بیخود سرشون بحث نمیکنم و باهاش کنار میام ولی اینهایی که میگی . . .

من نمیدونم وقتی یه چیزی کاملا مشخصه دیگه چه نیازی به نظر فلان سایت هست.خوبه خودتون دارین وسعت محیط و و کیفیت بالای تکسچر و AI فوق العاده و افکت و.... رو تو Reach میبینید باز هم باید بیاید بگید نه فلان سایت اینو گفته پس فلانه.اصولا قدرت گرافیکی Reach خصوصا از بُعد تکنیکی غیر قابل انکاره.حالا هی نظر فلان سایت رو عَلم کنید.
در ضمن بابک به نکته خیلی خوبی اشاره کرد اینکه طرفدارهای هیلو به دورترین چیزی که راجع به بازی فکر میکنن گرافیکش هست.درسته که همیشه هیلو از نظر گرافیکی شاخ بوده ولی چیزی نبوده که بخواد کل بازی رو بهش تکیه بزنن.کلا مسائل خیلی مهمتر از گرافیک تو بازی وجود داره.

آخرین ویرایش:
این جواب من نبود ! اگر به سایت باشه که من همین DF رو در نظر میگیرم ! همین BEYOND3D هم که میگی حرفهای DF رو ملاک قرار میدن و روش حساب باز میکنن و مقالات DF رو دنبال میکنن ! از اینها هم که بگذریم باید بگم دیگه انقدر بازی دیدیم و گرافیک ها رو بررسی کردم که بدونم هیلو ریچ گرافیک کم نظیری داشته روی 360 و هیچ عنوانی تا حالا نیومده که تونسته باشه کامل تحت الشعاع قرار بدتش ! این دیگه تأیید کردن نمیخواد، حساب 2 دو تا چهار تا هست ! چند تا بازی میدانهای جنگی به شلوغی ریچ دارن ؟ سیستم AI چند تا بازی به شلوغی و متنوعی سیستم ریچ هست ( 40-50 تا AI فعال ) ؟ چند تا بازی میتونن 10 تا وسیله نقلیه رو همزمان داخل بازی قرار بدن با فیزیک باور پذیر ؟ چند تا بازی میتونن همه این کارها رو با هم انجام بدن در یک محیط وسیع با بافتهای با کیفیت و با جزئیات در حالی که سیستم نور پردازیشون بین 20-40 تا نور متغییر رو داره رندر میکنه و سیستم ذرات هم داره کارش رو به خوبی انجام میده بدون افت فریم با افکتهای جور و واجور و ... بدون یک دونه باگ یا تسکچر لودینگ یا دیر لود شدن آبجکت ها ؟ هر وقت بازیی رو تونستی مثال بزنی که همه اینها رو یکجا و با هم ارائه میداد من قبول میکنم حرفت رو ! ولی چنین بازیی پیدا نمیکنی ! مگر اسمش Halo 4 باشه بر فرض ! هیلو یعنی یه همچین ترکیبی و گرافیکی که ریچ با این ترکیب ارائه داد از نظر فنی و تکنیکی بی نظیر هست در حالی که آخرین تکنیک های گرافیکی روز رو هم داخلش بکار گرفته بودن ! اما خب قبول دارم سیستم GI کرایسیس 2 یک چیز دیگه ای هست و روش بحثی ندارم ! یسری چیزها مشخص هست و منم بیخود سرشون بحث نمیکنم و باهاش کنار میام ولی اینهایی که میگی . . .
اتفاقا جواب من کامل بود گرافیک را به طور کلی نگاه میکنن نه تک تک ! اگه ریچ مثل کرایسیس 2 یا AW نورپردزی داینامیک و کاملا حجمی داشت و یا سایه هایی در حد AW داشت دیگه نیمتونستند اونوسعت را راحت پیاده کنند دیگه نمیتونستند اون AI های اضافه را پیاده کنند !
اگه ریچ به قدر بازی RAGE فریم دااشت حتی نصفه همون افکتها را هم نمیتونستند تو بازیشون پیاده کنند . بازی را هم نمیشه تک تک مقایسه کرد و گفت این انو داره این اینو نداره ! چیزی که مهمه وقتی کرایسیس 2 را دستت میگیری و بعد هلو ریچ با در نظر گرفتن همه چیز کرایسیس 2 کاملا برتری خودش را نشون میده .
DF تنها مرجع نمیتونی قرار بدی همین طور که بالا مثال زدم ممکنه حرفاش کاملا نادرست باشه ! DF مرجع قابل اعتمادیه ولی سند نیست ادم باید یه کلی بینی کنه و بعد ببینه حرفه DF چقدر با اون کلی بینی فرق داره بعد نتیجه بگیره .نه اینکه ببینیم 99 درصد دارن یه چیزه دیگه میکن بعد DF یه چیزه دیگه میگه قبولش کنیم !
BEYOND3D مقاله های DF را میزاره خب منم میگم DF بهترین مرجع هست و خیلی معتبر ولی گفتم سند نیست ! خود کاربرای BEYOND3D هم قشنگ بلدن بازی را انالیز کنن میتونی به تاپیک های مربوطه هر بازی سر بزنی و نطراتشون را نگاه کنی یا بری به فروم NEOGAF بالاخره همه دارن بازی میکنن و نظر میدن . این درست نیست که حرف منو و خیلی ها و کلی سایت را رد کنی بعد بگی نه فقط DF داره راست میگه !

اگر یه بازی از لحظ تکنیکی عالی باشه هر سایتی اونو اشاره میکنه همینطور که به گرافیکه تکنیکیه RAGE سایتهایی مثله GS و IGN اشاره کردن ! پس بهونه نیار !
تو هنوز جوابه منو ندادی الان DF که میگی تکنیکی خب درست ! به انیمیشن و هوش مصنوعیه RAGE گفته تاریخ گذشته ! فقط یه کلمه بله یا خیر ؟!
یعنی یه 5 ساله هم این حرف را ببینه از شدت خنده دل و رودش پایین میاد !
ببین من به صورت کلی فقط حرف خودمو قبول دارم:دی اینی هم که میبینی سایت ها رو میارم جلو برای اینه که تو همش گیر میدی به سایت و اینا. همونطور که من برای حرف خودم سایت میارم، تو هم داری میاری، پس اینجوری بی فایدست. هر وقت سایت اینا رو بیخیال شدی و به چشم های خودت اعتماد کردی میتونی بیای بحث انجام بدی. گرافیک تکنیکی ریچ عالی بود و هنوزم هست، این حرف آخرمه. قبول نداری؟ اصلا مهم نیست:دی نظر خودتو داشته باش برای خودت.
بحث هم از اول سر انجین بود، پس نمیخوام خیلی منحرف بشم. مطمئن باش نظرم کوچکترین تغییری نسبت به پست اولم نکرده:دی انجین Reach یکی از بهترین انجین های 360ـه، میخوای باهاش کنار بیا، نمیخوای هم نیا، مشکل خودته.
منم مثل تومیگم ریچ یکی از بهترین های 360 بوده و هست ولی بهترین عمرا نه بوده و هست !
خُب منم گفتم یکی از بهترین دیگه:دی کی گفتم بهترین مطلق؟:-/
تو مگه پستهای قبل پات را تو یه کفش نکرده بودی که ریج وقتی عرضه شد از لحاظ تکنیکی بهترین هست ؟!
من از اول بحثم سر انجین بود، نه گرافیک. گفتم (و هنوزم میگم) که انجین ریچ کاملا برای 360 بهینه شده و یه چیز پورتی الکی نیست.

آخرین ویرایش:
ببین من به صورت کلی فقط حرف خودمو قبول دارم:دی اینی هم که میبینی سایت ها رو میارم جلو برای اینه که تو همش گیر میدی به سایت و اینا. همونطور که من برای حرف خودم سایت میارم، تو هم داری میاری، پس اینجوری بی فایدست. هر وقت سایت اینا رو بیخیال شدی و به چشم های خودت اعتماد کردی میتونی بیای بحث انجام بدی. گرافیک تکنیکی ریچ عالی بود و هنوزم هست، این حرف آخرمه. قبول نداری؟ اصلا مهم نیست:دی نظر خودتو داشته باش برای خودت.
بحث هم از اول سر انجین بود، پس نمیخوام خیلی منحرف بشم. مطمئن باش نظرم کوچکترین تغییری نسبت به پست اولم نکرده:دی انجین Reach یکی از بهترین انجین های 360ـه، میخوای باهاش کنار بیا، نمیخوای هم نیا، مشکل خودته.
مگه من اول برات سایت ردیف کردم ؟! من سایت را همون اول کنار گذاشتم و به نظر خودم و چشمم بهترین تو زمان خودش نبوده به هیچ وجه ! حالا چون قبول نداری سایت ردیف کردم که معتبرترند !
حالا قبول نمیکنی واقعیت را عوض نمیکنه ! این مشکل خودته که یک دنده هستی نه من ! همیشه حق با اکثریت هست !
منم مثل تو میگم ریچ از لحاظ تکنیکی یکی از بهترین های 360 بوده و هست ولی بهترین عمرا نه بوده و هست !
خُب منم گفتم یکی از بهترین دیگه
biggrin1.gif
کی گفتم بهترین مطلق؟
yahoo_7.gif
عجب ادم هستی :دی تو مگه پستهای قبل پات را تو یه کفش نکرده بودی که ریج وقتی عرضه شد از لحاظ تکنیکی بهترین هست ؟!
اینا همش به خاطر ناخدا بودنته :دی
من از اول بحثم سر انجین بود، نه گرافیک. گفتم (و هنوزم میگم) که انجین ریچ کاملا برای 360 بهینه شده و یه چیز پورتی الکی نیست.
انجین ریچ بر پایه 360 بوده درست ولی به قول مهدی ناموسی نبوده :دی یه بازی انجینش کاملا بر پاییه 360 نوشته شده باشه باید اونقدر خوب باشه که اجازه نده که بازیهای مولتی ازش بهتر عمل کنن ! تنها دلیلش هم اینه که اینا باید از پایه دوباره یه انجین دیگه طراحی میکردند که متاسفانه فقط انجینه هیلو 3 را بهبود دادند . کار هیلو مثل این میمونه که یه وزنه داره 100 تن وزنشه! و کسی نمیتونه حُلش بده ! بعد 100 نفر استخدام میکنن که با زور حُلش بدن :دی ولی اینا حمت نمیکنند که یه وزنه کم وزنتر درست کنن که همون 100 نفر سریعتر حلش بدن !

آخرین ویرایش:
reach تو سبک fps مثل gta یا rdr میمونه , گرافیکش تو سبک خودش و با توجه به وسعت محیطش خوبه ai عالی داره , محیطهای وسیع داره , event های زیادی هم زمان با هم هندل میشن , گیم پلی عالی داره و کلا یه معجون all in one برجستس ولی تو گرافیک به هیچ وجه benchmark نیست الانم بحث سر گرافیک بود اون چیزی که شما رو صفحه تی وی میبینی وگرنه u3 هم یه بازی فوق العاده خطی و اسکریپت شده هست ولی گرافیکش تاثیر خودشو میزاره کسی نمیشینه بگه چرا ناتان نمیتونه بره اونور شهر یه چرخی بزنه پس گرافیک نداره :d همه دارن به اون چیزی که اون لحظه رو صفحه تی وی نگاه میکنن فکر میکنن که هم جنبه تکنیکی بالا داره هم هنری بالا.

اتفاقا جواب من کامل بود گرافیک را به طور کلی نگاه میکنن نه تک تک ! اگه ریچ مثل کرایسیس 2 یا AW نورپردزی داینامیک و کاملا حجمی داشت و یا سایه هایی در حد AW داشت دیگه نیمتونستند اونوسعت را راحت پیاده کنند دیگه نمیتونستند اون AI های اضافه را پیاده کنند !
اگه ریچ به قدر بازی RAGE فریم دااشت حتی نصفه همون افکتها را هم نمیتونستند تو بازیشون پیاده کنند . بازی را هم نمیشه تک تک مقایسه کرد و گفت این انو داره این اینو نداره ! چیزی که مهمه وقتی کرایسیس 2 را دستت میگیری و بعد هلو ریچ با در نظر گرفتن همه چیز کرایسیس 2 کاملا برتری خودش را نشون میده .
DF تنها مرجع نمیتونی قرار بدی همین طور که بالا مثال زدم ممکنه حرفاش کاملا نادرست باشه ! DF مرجع قابل اعتمادیه ولی سند نیست ادم باید یه کلی بینی کنه و بعد ببینه حرفه DF چقدر با اون کلی بینی فرق داره بعد نتیجه بگیره .نه اینکه ببینیم 99 درصد دارن یه چیزه دیگه میکن بعد DF یه چیزه دیگه میگه قبولش کنیم !
BEYOND3D مقاله های DF را میزاره خب منم میگم DF بهترین مرجع هست و خیلی معتبر ولی گفتم سند نیست ! خود کاربرای BEYOND3D هم قشنگ بلدن بازی را انالیز کنن میتونی به تاپیک های مربوطه هر بازی سر بزنی و نطراتشون را نگاه کنی یا بری به فروم NEOGAF بالاخره همه دارن بازی میکنن و نظر میدن . این درست نیست که حرف منو و خیلی ها و کلی سایت را رد کنی بعد بگی نه فقط DF داره راست میگه !

اتفاقاً منم دارم کلی حرف میزنم، کلی حرف زدن در مورد گرافیک بازی یعنی تو بتونی بین سبک بازی و محتویاتی که به بازیباز ارائه میده با گرافیک بازی یه تناسب مناسب برقرار کنی ! مقایسه گرافیکی 2 تا بازی که مثل ساده کردن صورت و مخرج کسر که نیست بگی یه نور پردازی متغییر از صورت میزنم یکی از مخرج !! من حرفم ساده هست ! میگم اگر کرایسیس 2 جنگهایی به شلوغی ریچ داشت و محیطهایی به گستردگی ریچ و ... و این گرافیک رو ارائه میداد ( باگ هاش هم سر جاش باقی میموند ) من میگفتم حق با تو هست ! ولی بفرض مثال تو برو یک بار دیگه همون مرحله ماشین سواری کرایسیس 2 رو ببین ! تو یه محیط بسته اونقدر افت فریم داری ! بدون اینکه محیط چندان شلوغ باشه یا کار خاصی انجام بدی و افکت خاصی توی تصویر باشه یا نور پردازی حجم داری جلوی چشمهات بیاد و ... ! بعد برو ریچ رو بازی کن ! بابای 360 و دستش رو در میاری و انواع و اقسام ژانگولر بازی ها رو توی محیط های وسیع پیاده میکنی و در عین جنگیدن با چندین وسیله نقلیه یه حالی به سایر AI ها هم میدی و یه عده رو میفرستی روی هوا و ... ولی باز هم همچون افت فریمی نمیبینی ! من به این میگیم گرافیک تکنیکی قوی ! از یه قسمتهایش زدن یا خیلی بهش نرسیدن ( البته همین قسمتهایی که میگم خیلی بهش نرسیدن خودشون ماجرا دارن ! از Deferred rendering برای سیستم نور پردازی استفاده کردن ... همون سیستمی که توی DS2 و در کیلزون 2 و 3 استفاده شده) مثل کرایسیس 2 یا الن ویک و ... ولی در عوض چیزی رو دارن ارائه میدن که داد میزنه از نظر تکنیکی جزو بهترینهاست ! ریج هم بحثش جداس !

حرفم اینه ! اگر قبول کردی که کردی اگر نکردی هم که خب مشکلی نیست ! حتماً نباید مثل من فکر کنی و من هم طرز فکر خودم رو دارم ! گرافیکی که در اختیار گیم پلی باشه رو به گرافیکی که تأثیر در گیم پلی نداشته باشه ترجیح میدم ( نمونش همین هیلو و Forza و یا مثلاً Rage )

اتفاقاً منم دارم کلی حرف میزنم، کلی حرف زدن در مورد گرافیک بازی یعنی تو بتونی بین سبک بازی و محتویاتی که به بازیباز ارائه میده با گرافیک بازی یه تناسب مناسب برقرار کنی ! مقایسه گرافیکی 2 تا بازی که مثل ساده کردن صورت و مخرج کسر که نیست بگی یه نور پردازی متغییر از صورت میزنم یکی از مخرج !! من حرفم ساده هست ! میگم اگر کرایسیس 2 جنگهایی به شلوغی ریچ داشت و محیطهایی به گستردگی ریچ و ... و این گرافیک رو ارائه میداد ( باگ هاش هم سر جاش باقی میموند ) من میگفتم حق با تو هست ! ولی بفرض مثال تو برو یک بار دیگه همون مرحله ماشین سواری کرایسیس 2 رو ببین ! تو یه محیط بسته اونقدر افت فریم داری ! بدون اینکه محیط چندان شلوغ باشه یا کار خاصی انجام بدی و افکت خاصی توی تصویر باشه یا نور پردازی حجم داری جلوی چشمهات بیاد و ... ! بعد برو ریچ رو بازی کن ! بابای 360 و دستش رو در میاری و انواع و اقسام ژانگولر بازی ها رو توی محیط های وسیع پیاده میکنی و در عین جنگیدن با چندین وسیله نقلیه یه حالی به سایر AI ها هم میدی و یه عده رو میفرستی روی هوا و ... ولی باز هم همچون افت فریمی نمیبینی ! من به این میگیم گرافیک تکنیکی قوی ! از یه قسمتهایش زدن یا خیلی بهش نرسیدن ( البته همین قسمتهایی که میگم خیلی بهش نرسیدن خودشون ماجرا دارن ! از Deferred rendering برای سیستم نور پردازی استفاده کردن ... همون سیستمی که توی DS2 و در کیلزون 2 و 3 استفاده شده) مثل کرایسیس 2 یا الن ویک و ... ولی در عوض چیزی رو دارن ارائه میدن که داد میزنه از نظر تکنیکی جزو بهترینهاست ! ریج هم بحثش جداس !

حرفم اینه ! اگر قبول کردی که کردی اگر نکردی هم که خب مشکلی نیست ! حتماً نباید مثل من فکر کنی و من هم طرز فکر خودم رو دارم ! گرافیکی که در اختیار گیم پلی باشه رو به گرافیکی که تأثیر در گیم پلی نداشته باشه ترجیح میدم ( نمونش همین هیلو و Forza و یا مثلاً Rage )
هر بازی تو سبک خودش باید به قول مهدی benchmark داشته باشه ! حالا هیلو ریچ داشت ؟ HALO REACH هرچقدر نکات مثبت داشته باشه که دیگر بازیها نداشته باشن در همون میزان ضعف داره که بازی دیگه قویترش را دارن ! منتها همون چیزی که گفتم وقتی وارد هر بازی میشی باید تاثیر گذار باشه و تاثیر گذاریه ریچ از بقیه بازی ها کمتره ! مثلا RDR هم OW هست و SANDBOX و دسته سازنده را خیلی محدود میکنه نسبت به بازیهای خطی و یکسان ولی با این حال با چشم ادم بازی میکنه گرافیک RDR که تو محیطها فقط ادم دوست داره منظره ها و زیبایش و نورپردازیش را نگاه کنه . یا همین RAGE با این همه دشواری مثل 60 فریم بودنش و محیطهای باز بسیار بزرگش و خیلی از محیطهاش با چشم بازی میکرد و حداقل روی 360 میگفتی از بقیه بازی ها بهتره ! حالا از نظره منو خیلی سایتها !
در اخر منم میگم یکی از بهترین هاست از لحاظ تکنیکی ولی بهترین نبوده زمان خودش از لحاظ تکنیکی ! این را فکر نکنم چیزه دشواری باشه که نخواین قبول کنید ؟! گفتم حرف من را قبول نداری 100 تا سایت معتبر هست که میتونی نگاشون کنید . اینجا من حرفه زور نمیزنم بلکه محسن شما هستید که حرفه زور میزنید! من مدرک دارم دستم ولی مدارک شما فقط نظر شخصیتونه !

reach تو سبک fps مثل gta یا rdr میمونه , گرافیکش تو سبک خودش و با توجه به وسعت محیطش خوبه ai عالی داره , محیطهای وسیع داره , event های زیادی هم زمان با هم هندل میشن , گیم پلی عالی داره و کلا یه معجون all in one برجستس ولی تو گرافیک به هیچ وجه benchmark نیست الانم بحث سر گرافیک بود اون چیزی که شما رو صفحه تی وی میبینی وگرنه u3 هم یه بازی فوق العاده خطی و اسکریپت شده هست ولی گرافیکش تاثیر خودشو میزاره کسی نمیشینه بگه چرا ناتان نمیتونه بره اونور شهر یه چرخی بزنه پس گرافیک نداره :d همه دارن به اون چیزی که اون لحظه رو صفحه تی وی نگاه میکنن فکر میکنن که هم جنبه تکنیکی بالا داره هم هنری بالا.
نه دیگه مهدی بحث سره گرافیک تکنیکی هست تو وقتی میخوای یه بازی از لحاظ تکنیکی قوی یا ضعیف ، بهترین یا بدترین بدونی باید همه حوانب در نظر بگیری ......
بازی ایی که فیزیک ،افکت ، نورپردازی ، هوش مصنویی و .... رو به صورت دینامیک داره رندر میکنه ، نمیشه با بازی ایی که مراحلش رو سکانس های اسکریپت شده تشکیل میدن مقایسه کرد.(هیچ عنوان خاصی منظورم نیست سوء برداشت نشه )

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or