تاسیس Microsoft Studios Victoria

Timeless One

Gemina Martia Victrix
Loyal Member
درود
Microsoft Studios امروز به طور رسمی اعلام کرد که مشغول تاسیس یک استودیو جدید در British Coloumbia کانادا (دانشگاه) با نام Victoria میباشد. استودیو کار خود را از ژانویه 2012 زیر نظر آقایان Chris Robertson و Edo De Martin شروع خواهد کرد. در آگهی استخدام ذکر شده:
Victoria محلی است برای با استعداد ترین و تحصیل کرده ترین افراد در بهترین دانشگاه های دنیا. افراد باید با تکنولوژی های جدید آشنایی و دارای آموزش های سطح بالا و مدرک تحصیلی معتبر در حد دانشگاه های اول دنیا داشته باشند. Microsoft Studios Victoria در نظر دارد برای سال اول کاری خود، 50 تا 60 نفر را به استخدام در بیاورد.

49302720759119915380.png

Source

آخرین ویرایش:
نه دیگه مهدی بحث سره گرافیک تکنیکی هست تو وقتی میخوای یه بازی از لحاظ تکنیکی قوی یا ضعیف ، بهترین یا بدترین بدونی باید همه حوانب در نظر بگیری ......
بازی ایی که فیزیک ،افکت ، نورپردازی ، هوش مصنویی و .... رو به صورت دینامیک داره رندر میکنه ، نمیشه با بازی ایی که مراحلش رو سکانس های اسکریپت شده تشکیل میدن مقایسه کرد.(هیچ عنوان خاصی منظورم نیست سوء برداشت نشه )

البته اینم هست که به جز RPG ها که نمیدونم، بقیه تقریبا همه از موارد اسکریپت شده استفاده میکنن چه بخوان چه نخوان ! حالا یکی کمتر، یکی بیشتر.
این Reach هم به نظرم هرقدر تکنیکی قوی بود، از نظر هنری اصلا جالب نبود که باعث میشه به چشم خوب نیاد. یه چیزایی هم مثل 50 تا AI توش شاهکار حساب میشه

که اگه اشتباه نکنم ، Lehto بود که گفت تمرکز موتور Reach روی AI هست.

آخرین ویرایش:
هر بازی تو سبک خودش باید به قول مهدی benchmark داشته باشه ! حالا هیلو ریچ داشت ؟ HALO REACH هرچقدر نکات مثبت داشته باشه که دیگر بازیها نداشته باشن در همون میزان ضعف داره که بازی دیگه قویترش را دارن ! منتها همون چیزی که گفتم وقتی وارد هر بازی میشی باید تاثیر گذار باشه و تاثیر گذاریه ریچ از بقیه بازی ها کمتره !
در اخر منم میگم یکی از بهترین هاست از لحاظ تکنیکی ولی بهترین نبوده زمان خودش از لحاظ تکنیکی ! این را فکر نکنم چیزه دشواری باشه که نخواین قبول کنید ؟! گفتم حرف من را قبول نداری 100 تا سایت معتبر هست که میتونی نگاشون کنید . اینجا من حرفه زور نمیزنم بلکه محسن شما هستید که حرفه زور میزنید! من مدرک دارم دستم ولی مدارک شما فقط نظر شخصیتونه !

سبک ریچ یا کلاً هیلو یک شوتر سند باکس هست ! چیزی که میتونی ترکیب های زیادی برای بازی داشته باشی ! اصلاً چند تا شوتر با این حالت وجود دارن ؟ الان اکثر شوتر ها خطی هستن و همون 2010 هم بغیر از ریچ یادم نمیاد شوتر دیگه ای چنین خصوصیاتی رو داشته باشه ! تأثیر گذاری ریچ بخاطر طراحی هنریش، کم بود ! این نظر من هست قبلاً هم گفته بودم الان هم میگم ! گرافیک هنریش ضعیف هست ! همین Halo CEA گرافیک فنیش به ریچ نمیرسه ولی گرافیک هنریش به مراتب از ریچ سر تر هست ! مهدی حرفش این بود که کسی که بازی رو میبینه چیزی رو مد نظر قرار میده که توی صفحه نمایشگر میبینه اکثراً هم همینطوری هست و من هم به این نمیگم گرافیک تکنیکی میگم گرافیک بصری یعنی چیزی که به نظر میاد و چشم نواز هست !

این رو هم یادم میرفت هی بهت بگم که DF گفته ریج انیمیشن هاش و فیزیک و AIـش کلاسیک بودن یا قدیمی بودن ! قسمت فیزیکش رو که مشکل نداری ! قسمت انیمیشن ها هم احتمالاً نظر منتقدش رفته سمت انیمیشن NPC ها نه دشمن ها ! من هم نظرم این بود که انیمیشن NPC هاش خیلی یکنواخت و قدیمی هست ! شبیه به هم بود حرکاتشون و مشخصاً من رو یاد انیمیشن های در حین بازی Halo:CEA میندازن ! اما در مورد هوش مصنوعی بنظرم میاد ریج بازی خوبی بود از این نظر !

نه دیگه مهدی بحث سره گرافیک تکنیکی هست تو وقتی میخوای یه بازی از لحاظ تکنیکی قوی یا ضعیف ، بهترین یا بدترین بدونی باید همه حوانب در نظر بگیری ......
بازی ایی که فیزیک ،افکت ، نورپردازی ، هوش مصنویی و .... رو به صورت دینامیک داره رندر میکنه ، نمیشه با بازی ایی که مراحلش رو سکانس های اسکریپت شده تشکیل میدن مقایسه کرد.(هیچ عنوان خاصی منظورم نیست سوء برداشت نشه )

من اصلا نمیدونم بحث شما سر چیه من فقط گفتم 1st party های مایکرو از تکنیکهای نرم افزاری گرافیک در سطح 1st party های سونی استفاده نمیکنن مایکرو هم اگه میخواد خیالش راحت بشه باید مثل سونی بره تو کار استعدادهای برجسته و یه استودیو هایی درست کنه مثل ND یا GG که تو اینجور کارا خلاقیت داشته باشن و از همه ظرفیت گرافیکی 360 استفاده کنن حالا نمیدونم چرا همه کیلید کردن به halo raech!!!!
یعنی به نظر شماها halo reach تونسته xbox 360 رو max out کنه؟

البته اینم هست که به جز RPG ها که نمیدونم، بقیه تقریبا همه از موارد اسکریپت شده استفاده میکنن چه بخوان چه نخوان ! حالا یکی کمتر، یکی بیشتر.
این Reach هم به نظرم هرقدر تکنیکی قوی بود، از نظر هنری اصلا جالب نبود که باعث میشه به چشم خوب نیاد. یه چیزایی هم مثل 50 تا AI توش شاهکار حساب میشه
آره قبول دارم اون مثال بالا صرفاً یه مثاله نه کمتر نه بیشتر :d
گفتم هیچ بازی خاصی منظورم نبود که شامل این دو مورد به صورت 100 % بشه ولی خوب همه ـمون میدونیم تو عناوین مختلف به شکل های متفاوتی این مورد بکار گرفته شده ؛ یکی کمتر یکی بیشتر ....

در مورد حرفت هم که گفتی گرافیک هنری بازی زیاد دلچسب نیست باهات موافقم یه توضیح کوتاه بدم موارد هنری صرفاً شامل طراحی پس زمینه و فضاسازی نمیشه ، انتخاب رنگ ، کنتراست صحیح ، حتی انتخاب تکسچر های درست و چینیش صحیح آبجکت ها در کنار هم و در عین حال مرتبط با محیط و لوکیشن مورد نظر ، همه این موارد دست به دست هم میدن گرافیک هنری یه بازی تشکیل میدن ، که بنظرم جدا از فضاسازی تو موارد دیگه ریچ ضعیف ظاهر شده....
خیر :d چون من کرایسیس 2 کاملاً سرتر از reach میدونم .....

آخرین ویرایش:
من اصلا نمیدونم بحث شما سر چیه من فقط گفتم 1st party های مایکرو از تکنیکهای نرم افزاری گرافیک در سطح 1st party های سونی استفاده نمیکنن مایکرو هم اگه میخواد خیالش راحت بشه باید مثل سونی بره تو کار استعدادهای برجسته و یه استودیو هایی درست کنه مثل ND یا GG که تو اینجور کارا خلاقیت داشته باشن و از همه ظرفیت گرافیکی 360 استفاده کنن حالا نمیدونم چرا همه کیلید کردن به halo raech!!!!

خب حرفت رو به صورت کلی قبول دارم ( داریم ) منتهی معتقدم موتور ریچ و بازیی مثل Forza بخوبی برای 360 اپتمایز شده بودن و فرخ میگه اپتمایز نشده بود هیلو ریچ ! در صورتی که بانجی خیلی کارها کرده برای بازی ! حتی برای اولین بار از HDD برای بالا بردن کیفیت بازی ( قسمت صدا گذاریش ) استفاده کرده بودن ! نمیگم آخرین حد 360 بوده همونطوری که کیلزون 2 که اوایل 2009 اومد آخرین حد PS3 نبود ولی همون موقعی که اومد بسادگی بهترین عنوان PS3 لقب گرفت از نظر بصری ! من و بقیه هم حرفمون این هست که ریچ هم یه همچین حالتی رو برای 360 در اواخر 2010 داشته ! تو سال 2010 تونسته بیشترین حدی که تا حالا از 360 بیرون کشیده شده رو به نمایش بذاره به نظر من !

آره قبول دارم اون مثال بالا صرفاً یه مثاله نه کمتر نه بیشتر :d
گفتم هیچ بازی خاصی منظورم نبود که شامل این دو مورد به صورت 100 % بشه ولی خوب همه ـمون میدونیم تو عناوین مختلف به شکل های متفاوتی این مورد بکار گرفته شده ؛ یکی کمتر یکی بیشتر ....

در مورد حرفت هم که گفتی گرافیک هنری بازی زیاد دلچسب نیست باهات موافقم یه توضیح کوتاه بدم موارد هنری صرفاً شامل طراحی پس زمینه و فضاسازی نمیشه ، انتخاب رنگ ، کنتراست صحیح ، حتی انتخاب تکسچر های درست و چینیش صحیح آبجکت ها در کنار هم و در عین حال مرتبط با محیط و لوکیشن مورد نظر ، همه این موارد دست به دست هم میدن گرافیک هنری یه بازی تشکیل میدن ، که بنظرم جدا از فضاسازی تو موارد دیگه ریچ ضعیف ظاهر شده....

خیر :d چون من کرایسیس 2 کاملاً سرتر از reach میدونم .....

مهمتر از همه نورپردازی هست که افتضاح ترین محل و نوع نور رو برای هر قسمت انتخاب کرده بودن ! وگرنه کیفیت تکسچر و اینا همه خوب بود. ! یه جاهایی هم یه سری افکت ها مثلا جایی که انتظار داشتی نبود، بعد جایی که احتیاجی بهشون نسیت دیده میشدن. کلا Art Designer بازی روی 3 نظارت داشت و روی Reach کلا نبود !
در نتیجه انتظاری نمیرفت :d

سبک ریچ یا کلاً هیلو یک شوتر سند باکس هست ! چیزی که میتونی ترکیب های زیادی برای بازی داشته باشی ! اصلاً چند تا شوتر با این حالت وجود دارن ؟ الان اکثر شوتر ها خطی هستن و همون 2010 هم بغیر از ریچ یادم نمیاد شوتر دیگه ای چنین خصوصیاتی رو داشته باشه ! تأثیر گذاری ریچ بخاطر طراحی هنریش، کم بود ! این نظر من هست قبلاً هم گفته بودم الان هم میگم ! گرافیک هنریش ضعیف هست ! همین Halo CEA گرافیک فنیش به ریچ نمیرسه ولی گرافیک هنریش به مراتب از ریچ سر تر هست ! مهدی حرفش این بود که کسی که بازی رو میبینه چیزی رو مد نظر قرار میده که توی صفحه نمایشگر میبینه اکثراً هم همینطوری هست و من هم به این نمیگم گرافیک تکنیکی میگم گرافیک بصری یعنی چیزی که به نظر میاد و چشم نواز هست !

این رو هم یادم میرفت هی بهت بگم که DF گفته ریج انیمیشن هاش و فیزیک و AIـش کلاسیک بودن یا قدیمی بودن ! قسمت فیزیکش رو که مشکل نداری ! قسمت انیمیشن ها هم احتمالاً نظر منتقدش رفته سمت انیمیشن NPC ها نه دشمن ها ! من هم نظرم این بود که انیمیشن NPC هاش خیلی یکنواخت و قدیمی هست ! شبیه به هم بود حرکاتشون و مشخصاً من رو یاد انیمیشن های در حین بازی Halo:CEA میندازن ! اما در مورد هوش مصنوعی بنظرم میاد ریج بازی خوبی بود از این نظر !

اصلا به بصری ربط نداره ! وقتی تو کرایسیس 2 بازی میکنی هر لحظه از محیط چندین تا افکتهای متفاوت با نورپردازی خیره کننده میبینی هی افکته ذرات و سایه های تاثیر گذار و......... وقتی تو C2 مشکلات از قبیل ابجت لودینگ میبنی این دلیل بر ضعفش نیست به خاطره اینه که همون مقدار ابجت چندین برابر بازیهای REACH هست ! یعنی ریچ اون میزان ابجکت را حتی نداره که بخواد لودینگ توش داشته باشه ! یا مثلا افت فریم داره چون ریچ به هیچ وجه اون میزان افکت را تو ححیطش ندره که نخواد افته فریم بده . هرچند خوده ریچ کاملا تو صحنه هاایی که دشمن زیاد بود قشنگافت فریم داشت اینو قبلا هم گفتم برات حتی سر عرضه بازی تو تاپیکشاشاره کردم !
تمام بازی ها مزایا و معایبه خودش را دارند ولی د نهایت وقتی جمع میبنیدی باید تاثیر خودش را داشته باشه مثال زدم مثل همین RAGE که سرایطش بسیار سخت تر از اینهاست ولی تاثر گذاری نهایش را روی گیمر داره حالا کاری ندارم هرکسی چه نظری داره .
انیمیشن NPC های ریج هم عالی بود فقط تفاوتش این بود که کاملا ریل تایم بودن که این مورد را هم کوچکترین حقیقتی نداره حرفه DF ! هوش مصنوعی هم خوب نبود بلکه فوق العاده بود و پیچیده ! که هر سایتی در شگفتی تعریفش کرده بود به عکس العمله دشمنها !
تو سال 2010 تونسته بیشترین حدی که تا حالا از 360 بیرون کشیده شده رو به نمایش بذاره به نظر من !
ولی به نظر منو خیلی ها اصلا نتونسته بود بیشترین حد 360 را بیرون بکشه !

آخرین ویرایش:
خب حرفت رو به صورت کلی قبول دارم ( داریم ) منتهی معتقدم موتور ریچ و بازیی مثل Forza بخوبی برای 360 اپتمایز شده بودن و فرخ میگه اپتمایز نشده بود هیلو ریچ ! در صورتی که بانجی خیلی کارها کرده برای بازی ! حتی برای اولین بار از HDD برای بالا بردن کیفیت بازی ( قسمت صدا گذاریش ) استفاده کرده بودن ! نمیگم آخرین حد 360 بوده همونطوری که کیلزون 2 که اوایل 2009 اومد آخرین حد PS3 نبود ولی همون موقعی که اومد بسادگی بهترین عنوان PS3 لقب گرفت از نظر بصری ! من و بقیه هم حرفمون این هست که ریچ هم یه همچین حالتی رو برای 360 در اواخر 2010 داشته ! تو سال 2010 تونسته بیشترین حدی که تا حالا از 360 بیرون کشیده شده رو به نمایش بذاره به نظر من !
اوکی ولی من تو همون سال 2010 با در نظر گرفتن همه جوانب گرافیک RDR رو بهترین عنوان روی 360 میدونم که یه کمپانی 3rd party هم ساختتش نظر منه البته...
الانم به نظر من گرافیک C2 و G3 بهترین عنوانهای 360 از نظر گرافیک هستن که هیچ کدومشون هم انجین 1st party ندارن پس خلاصه اینکه مایکرو به جز T10 هیچ 1st party ای نداره که از ظرفیت گرافیکی 360 استفاده کنه , درسته؟

مهمتر از همه نورپردازی هست که افتضاح ترین محل و نوع نور رو برای هر قسمت انتخاب کرده بودن ! وگرنه کیفیت تکسچر و اینا همه خوب بود. ! یه جاهایی هم یه سری افکت ها مثلا جایی که انتظار داشتی نبود، بعد جایی که احتیاجی بهشون نسیت دیده میشدن. کلا Art Designer بازی روی 3 نظارت داشت و روی Reach کلا نبود !
در نتیجه انتظاری نمیرفت :d
آره دیگه همه اینها به designer و سلیقه ـش بر میگرده من بشخصه از لحاظ هنری تا به امروز GEOW 2 و U2 بهتریم عناوین این نسل میدونم ، یعنی تو بعضی مراحل فقط میشستم کار طراحان بازی میستودم :d

پس خلاصه اینکه مایکرو به جز T10 هیچ 1st party ای نداره که از ظرفیت گرافیکی 360 استفاده کنه , درسته؟
این حرفو خیلی هوشمندانه زدی، چون بانجی الان دیگه 1st Party نیست:دی ولی اگه حسابش کنیم، اونم باید به T10 اضافه بشه، چون انجین Reach خیلی قوی ـه. حرف من از اول همین بود.

این حرفو خیلی هوشمندانه زدی، چون بانجی الان دیگه 1st Party نیست:دی ولی اگه حسابش کنیم، اونم باید به T10 اضافه بشه، چون انجین Reach خیلی قوی ـه. حرف من از اول همین بود.
نمیخوام بحث ادامه پیدا کنه فقط یه سوال (میخوام نظر شخصیتو بدونم) یعنی شما میگی بانجی با انجین reach کاری با 360 کرده که هیچ سازنده دیگه ای از جمله rock star و crytek و epic و rock steady نکردن؟ (بحث روی گرافیکه)

نمیخوام بحث ادامه پیدا کنه فقط یه سوال (میخوام نظر شخصیتو بدونم) یعنی شما میگی بانجی با انجین reach کاری با 360 کرده که هیچ سازنده دیگه ای از جمله rock star و crytek و epic و rock steady نکردن؟ (بحث روی گرافیکه)
ببین اینجا همونطور که گفتم باید چیزای دیگه رو هم در نظر بگیری. خودت میدونی حافظه 360 بین CPU و GPU تقسیم میشه، پس وقتی محیط بزرگ و تعداد دشمن و وسایل نقلیه و event های زیاد داره، در نتیجه حافظه کمتری برای GPU میمونه. ولی با این شرایط میبینیم که هنوزم گرافیک عالی داره.
بعدش تو پست اول هم گفتم، الان Crysis 2 به عقیده خیلی ها مثلا از کیلزون 3 بهتره، به این معنیه که انجین کیلزون اختصاصی نیست یا از منابع سیستم استفاده نکرده؟! قرار نیست یه بازی بهتر بیاد کلا قبلی رو بگذاریم بگذاریم کنار. اونایی هم که مثال زدی یک سال بعد از ریچ اومدن. RDR هم به نظر من فقط از لحاظ بصری بهتر از Reachـه، و از لحاظ تکنیکی بهش نمیرسه.

خوب این مسائل که گفتی در مورد RDR هم صادقه فیزیک و AI خوب , محیط وسیع به علاوه Event های زیاد انیمیشن اسب و کاراکترها که به طبع اینکه موجود زنده و انسان هستن سنگین تره و پالی گون های بیشتری هم برای واقعی بودن طلب میکنن به اضافه نور پردازی ولیومتریک و خیلی چیزای دیگه....

بعدش تو پست اول هم گفتم، الان Crysis 2 به عقیده خیلی ها مثلا از کیلزون 3 بهتره، به این معنیه که انجین کیلزون اختصاصی نیست یا از منابع سیستم استفاده نکرده؟!
انجین KZ3 اختصاصی هست و از نظر فنی مقدار خیلی کمی از KZ2 بهتره که دو سال قبل ساخته شده و یه سازنده نابغه بعد از دو سال اومده با یه انجین 3rd party گرافیکی در حد و به عقیده خیلیا بهتر از KZ3 و KZ2 ارائه داده ولی کدوم 1st party روی 360 هست که یه بازی نزدیک به C2 ساخته باشه اونم دو سال قبل!؟

آخرین ویرایش:
انیمیشن که درسته و قبول دارم خیلی عالی بود. ولی مثلا polygon کاراکترها واقعا ریچ بالاتر بود. کیفیت بافت دشمن های ریچ واقعا بالا بود (کلا هم به نظر من کیفیت بافت و مدل دشمنای ریچ بزرگترین نقطه قوتش بود و مخصوصا نزدیکشون که میشدی میدیدی خیلی عالی طراحی شدند).
فیزیک به نظر من ریچ خیلی بهتره. تو ریچ بر خلاف خیلی FPS های دیگه وقتی دشمنا میمیرن، جنازشون هنوز هم فیزیک داره و به همه چی reaction نشون میده، یعنی حذف نمیشن از هیچ جا و کاملا پا برجا هستند، تیر هم بزنی بهشون خون میپاشه و میریزه زمین، یه مقدار هم جنازشون تکون میخوره! تو این مورد فکر نکنم RDR اصلا اینطوری باشه.
تعداد AI هم که خودت میدونی هم برای ریچ خیلی بیشتر بود، و هم کیفیت خود AI بالاتر و این یه چیز واضحیه. نورپردازی هم درسته مثلا به غروب خورشید RDR نگاه می کردی واقعا زیبا بود، ولی مثلا تعداد منابع نور ریچ رو نداشت اصلا، تک تک تیرهای کاوننت ها خودش یه منبع نور بود (عکس هاش رو صفحات قبلی گذاشتیم). این دیگه دقیقا بر می گرده به مسائل هنری و بصری که ریچ زیاد خوب نبود.
تعداد Event هم خداییش برای ریچ بیشتره:دی کلی وسایل نقلیه با فیزیک منحصر به فرد هست، هوش مصنوعی متنوع دشمنان و چیزای دیگه.

یه چیزی یادمه محسن گفته بود، این که بانجی سعی نکرده تکنیک های گرافیکی رو خیلی نشون بده یا به رخ گیمر بکشه. مثلا همین عکس انفجاری که صفحه قبلی گذاشتم Particle Effect فوق العاده ای داشت، در حد کرایسیس 2 یا شایدم بالاتر! ولی این جور صحنه ها رو ما زیاد یادمون نمیاد، چون خیلی سریع اتفاق میفتاد تموم می شد، مثل کرایسیس چند ثانیه طول نمی کشید. کلا گرافیک بازی زیاد داره از این جور موارد که خیلی عالی هستند ولی خودشون رو نشون نمیدن، که یه سریش بر میگرده به طراحی هنری، و یه سریش هم برای اینه که گرافیک تو هیلو در اولویت نیست. اگه مثلا قرار بود انفجارها و ریزش Particle Effect ها خیلی طول بکشه تو مالتی پلیر مشکل ساز میشد!

به خاطر اینه که میگم انجین ریچ خیلی عالی بود، ولی گرافیکش اندازه انجینش عالی نبود.
انجین KZ3 اختصاصی هست و از نظر فنی مقدار خیلی کمی از KZ2 بهتره که دو سال قبل ساخته شده و یه سازنده نابغه بعد از دو سال اومده با یه انجین 3rd party گرافیکی در حد و به عقیده خیلیا بهتر از KZ3 و KZ2 ارائه داده ولی کدوم 1st party روی 360 هست که یه بازی نزدیک به C2 ساخته باشه اونم دو سال قبل!؟
من نگفتم 1st Party های مایکرو بیشتر از سونی اند:دی اصلا کلا بحث من سر مقایسه 1st party ها نیست. بحث من فقط و فقط سر انجین هیلو بود:دی تو گفتی فقط T10 انجینش در حد عالیه، من میگم انجین T10 و انجین Reach.
wut ?!! natural motions , انمی انیمشن ـش فوق العاده بود در این زمینه یا شاید هم بینظیر .
ها؟:دی
من کاری با انیمیشن ندارم! گفتم وقتی کاوننت ها میمیرن، جنازشون هنوز هم فیزیک و تاثیر پذیری داره. مال RDR رو یادم نیست وقتی میمردن بازم تکون میخوردن یا نه، ولی در هر صورت تعدادشون هم در حد ریچ نیست.

آخرین ویرایش:
پست هارو نمیخونم فقط یک مورد چشمم افتاد :
تو این مورد فکر نکنم RDR اصلا اینطوری باشه.
wut ?!! natural motions , انمی انیمشن ـش فوق العاده بود در این زمینه یا شاید هم بینظیر .

ها؟
biggrin1.gif

من کاری با انیمیشن ندارم! گفتم وقتی کاوننت ها میمیرن، جنازشون هنوز هم فیزیک و تاثیر پذیری داره. مال RDR رو یادم نیست وقتی میمردن بازم تکون میخوردن یا نه، ولی در هر صورت تعدادشون هم در حد ریچ نیست.
خُب دیگه منم منظورم دقیقاً همینه . برات مقدروه RDR رو امتحان کن (باز) براحتی میفهمی . چون هنوز که هنوزه هفته ای 10-15 ساعت RDR میزنم این موردش خیلی تو چشمه :دی !

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Kavigne

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or