تاسیس Microsoft Studios Victoria

Timeless One

Gemina Martia Victrix
Loyal Member
درود
Microsoft Studios امروز به طور رسمی اعلام کرد که مشغول تاسیس یک استودیو جدید در British Coloumbia کانادا (دانشگاه) با نام Victoria میباشد. استودیو کار خود را از ژانویه 2012 زیر نظر آقایان Chris Robertson و Edo De Martin شروع خواهد کرد. در آگهی استخدام ذکر شده:
Victoria محلی است برای با استعداد ترین و تحصیل کرده ترین افراد در بهترین دانشگاه های دنیا. افراد باید با تکنولوژی های جدید آشنایی و دارای آموزش های سطح بالا و مدرک تحصیلی معتبر در حد دانشگاه های اول دنیا داشته باشند. Microsoft Studios Victoria در نظر دارد برای سال اول کاری خود، 50 تا 60 نفر را به استخدام در بیاورد.

49302720759119915380.png

Source

آخرین ویرایش:
من دو ساعت روضه خوندم پس! اصلا میخونی پستهام رو؟ یا دیدی یه کم زیاده کلا رد شدی ازش؟:-/
میگم گرافیک به مسائل Art Style خیلی ارتباط پیدا میکنه، چرا شما فکر می کنید گرافیک = انجین ؟! یه بازی مالتی پلتفرم نام ببر اون چیزهایی که برای ریچ نوشتم رو داشته باشه. Forge و Theatre و 50 تا AI پیشرفته، تعداد منابع نور داینامیک و خیلی چیزهای دیگه.
همه ی موتورها ارتقا یافته ی قبلی خودشون هستند، حتی اونایی که از نسل پیش اومدن. تقریبا هیچکدوم از اول نوشته نشدند. موتور Reach هم مختص سخت افزار 360 بهینه و Modify شده. همه ی اینا رو بالا گفته بودم، ولی چون نمیخونی دوباره باید تکرار کنم. اگه اینم نخونی دیگه به من ربطی نداره:دی

بیا منم 100 تا چیز نام ببرم که تو بازیهای دیگه هست ولی تو گرافیک هیلو نیست !
انجینی از پایه دوباره نوشته بشه حالا ربطی نداره که کدهای انجین نسل قبل توش وجود داره یا نه ! خیلی فرق داره با اینجینی که همون انجینه فقط براش چندتا چیز اضافه میشه . کار هیلو با انجینش فقط شاخ و برگ دادن به درخته !ولی درخت از ریشه عیب داره !
الان یه انجینی مثل cryengine تمام تکنیکهای پیشرفته و شاخ شکن توش هست و بازیساز راحت میتونه انتخاب کنه کدوم تکینک استفاده بشه یا نشه و کدوم تکنیک کم تر استفاده بشه و کدوم تکنیک استفاده نشه . دیگه یه انجین کم امکانات نیست که بعدا براش چندتا چپیز اضافه بشه !
بابک برات خلاصه کردم اگر اینا کارشون درست بود مایکرو اجازه نمیداد یه بازیساز 3rd party بهتر از بازیه 1st party عمل کنه ! یه بازی که نسل قبل پرچم دار گرافیک کنسولش بود الان این نسل از هیچ سایتی تحویل گرفته نمیشه ! حالا با حسن و ایناش کاری ندارم ! یه بازی که نمیتونه با اومدن 4 شماره از بازیش تو این نسل رزولیشن بازیش را HD کنه این نشون میده انجین بازی از بیخ مشکل داره !

گیرز : هوش مصنوعی خنده دار، نبود افکت آب درست و حسابی، نبود نورپردازی داینامیک در تمامی بازی، تخریب پذیری محدود، طراحی محیط بسته و کوچک، aa در تعطیلات ...
کرایسیس 2 : افت فریم بسیار محسوس و زیاد، هوش پائین شخصیت ها، طراحی هنری معمولی، انیمیشن های مسخره، تعداد کم دشمن در محیط و...
Rage
yahoo_8.gif
: کلا شوت
biggrin1.gif
، افت رزولیشن، هوش مصنوعی داغون؛ نبود منابع نور داینامیک، کیفیت پائین تسکتچر ها، نبود افکت آب، طراحی بد محیط، aa برابری با 0 کلوین و...

من نمیدونم چه طور به نتیجه رسیدی اینا مثلا خیلی راحت انجین Halo رو که توی Halo 3 یکی از بهترین نورپردازی ها و افکت های آب این نسل رو روی کنسول دیدم مقایسه کنی؟ یا انجین Reach که یه انجین دوباره سازی شده بود و از لحاظ نورپردازی، افکت آب، aa، فری مریت، دور نمای محیط و... جزء بهترین هاست رو از Rage
yahoo_22.gif
پائین تر دونستی؟
biggrin1.gif
.
یعنی فقط بشینیم بررسی باگ های Halo بپردازیم با Rage یا Gears یا Crysis 2 کلا این بازیها باید برن پی زندگیشون ...

موتور AW از پایه برای PC طراحی شده بود نه برای کنسولی، یکی از دلایلی که کلا Remedy رفت سراغ MS همین نزدیک بودن سخت افزار 360 به PC بود که موتورشون راحت بهینه بشه اینا اصلا روی PS3 کاری نکردند.
نمایش های اولیه بازی تماما روی PC بودند حتی بحث درباره DX9 و DX10 رو تقریبا بازی هایی مث AW شروع کردن که بعدا هم به خاطره ها سپرده شدن.

موتور AW از بهینه ترین موتور ها روی 360 هست، یکی از دلایل عدم کیفیت قابل قبول AW روی X360 حماقت Remedy بود که 6 ماه به عرضه بازی مونده اومد کلا سبک بازی رو عوض کرد، بازی از یه Open World شد یه بازی اکشن/ماجراجویی که عملا نیمی از محیط رو بهش دسترسی نداشتی در حالی که موتور بازی اون محیط رو کاملا رندر میکرد و اگر موانع نبودن میتونستی بری توش ...

تو خیلی از بازی ها مثل همین MW مثلا محیط ها تا یه بخشی رندر میشن یا حتی Uncharted و بقیه اش چون تو دید نیست رندر نمیشن ولی توی AW تمام محیط رندر میشدن ...
حالا حسابش رو بکن با این حال بازی چه کرد.

Crysis 2 که اصلا کاری باهاش ندارم
biggrin1.gif
چون بازی انحصاری نیست ...
اما اصولا توقع نداری که Epic بیاد برای ساخت Gears Of War 3 کلا یه انجین از پایه برای X360 بسازه؟ یکی از دلایلش دقیقا همینه، اگر Epic برای PS3 هم انحصاری بسازه همین وضعه، اگر یه روزی ND اومد برای 360 ساخت فکر نکنم بره یه موتور از پایه برای این کنسول طراحی کنه همون موتورش رو ارتقاء میده.
متوجه منظورم میشی؟

الان فکر کردی این چیزهای دری وری که برام تایپ کردی جواب بدم ؟:دی
اون دو موردی که درشت کردم اخرت خنده بود :lol:
بعد میثم من کاری ندارم چی برای خودت فکر میکنی و نظرت چیه ؟! واسه خودت محترم ولی چه خوب و چه بد اون بازی هایی که 100 تا ایراد چیدی بهشون از سایتها تعریف شدند و تو کاندیدا قرار گرفتند ولی اون بازیهایی که دوست داری وجود خارجی ندارند !

آخرین ویرایش:
گیرز : هوش مصنوعی خنده دار، نبود افکت آب درست و حسابی، نبود نورپردازی داینامیک در تمامی بازی، تخریب پذیری محدود، طراحی محیط بسته و کوچک، aa در تعطیلات ...
کرایسیس 2 : افت فریم بسیار محسوس و زیاد، هوش پائین شخصیت ها، طراحی هنری معمولی، انیمیشن های مسخره، تعداد کم دشمن در محیط و...
Rage : کلا شوت ، افت رزولیشن، هوش مصنوعی داغون؛ نبود منابع نور داینامیک، کیفیت پائین تسکتچر ها، نبود افکت آب، طراحی بد محیط، aa برابری با 0 کلوین و...
عزیزم یه پیشنهاد برات دام چون با نوع پست ها و ایراد هایی که از بازی های مختلف میگیری آشنا هستم یه نکته بهت یادآوری میکنم؛ اگه قرار فقط به دیدن ایراد های یه بازی باشه ، همین الان اگه بخوام میتونم 100 تا ایراد از همین halo reach ردیف کنم !!! خیلی راحت میشه از همین halo در قیاس بازی بازی های دیگه ایراد گرفت ، چه نورپردازی و چه سایه زنی و انیمیشن ...... ولی خوب این کارا واقعیت تغییر نمیده بله کرایسیس 2 افت فریم داره ، هوش مصنوعی پایینی داره ولی نورپردازی داره که کل سری هیلو رو به چالش میکشه ، حجم افکت های دینامیک ، نورپردازی های متغییر و تاثیر گذاریش رو محیط تو مرحله شب با هر بازی دیگه ایی که خواستی مقایسه کن ببین کدوم قوی تره .

تو کرایسیس شما هر منبع نوری که پیدا کنی حتی جزییی ترین و بی ربط ترین منابع نور به گیم پلی باز هم به صورت دینایمیک طراحی شدن و در این مورد انجین بازی محدودیت نداره ، شمایی که اینقدر در حین بازی به جزییات توجه میکنی و حساسیت نشون میدی چرا به این دست موارد توجه نداری ؟ چرا از این لحاظ مقایسه نمیکنی؟؟؟
نمونه :
07410742530074821873.jpg

16334838962111417630.jpg
از طرفی تکنیک GI ، نورپردازی کرایسیس رو در سطح و level ـی قرار داده که عناوینی مثل halo reach در مقابلش مبتدیانه به نظر میرسن !
90391378899083133796.jpg

06396783893867245505.jpg

10134376677609850169.jpg

90652959178444232551.jpg
اگه نورپردازی عکس های بالا رو به نسخه pc بودن میخوای ربط بدی پیشنهاد میکنم همین الان نسخه 360 بذار تو دستگات و یه دور همین مراحلی که عکس هاش رو گذاشتم مرور کن......

اگه بنا به ایراد گرفتن باشه درسته کرایسیس 2 انیمشنش ضعیفه ولی از اون طرف انیمیشن های halo reach هم در مقابل u3 یا تنوع ریج مثل جوک میمونه ! یا خیلی راحت میشه از هوش مصنوعی uncharted در مقایسه با halo ایراد گرفت ولی افکت آب و شنش رو نادیده بگیریم ! افکت هایی حتی نمونه مشابه رو کنسول ندارن چه برسه بخوایم با halo reach مقایسه ـشون کنیم .....!

در کل اینو بگم من و خیلی دوستان دیگه تا حد ممکن سعی کردیم بعضی ها رو متوجه کنیم اگه halo ،گیرز و امثالهم تو خیلی از موارد ضعیف تر از u2 ، killzone و بازی های دیگه هستن در کنارش برتری هایی مثل تعداد کاکتر و آبجکت های دینامیک و هوش مصنوعی فیزیک و...... دارن که بازی های دیگه نصف این موارد رو هم ندارن ....
اگه بنا به ایراد گرفتن باشه حتی از همون uncharted ـش هم میشه ایراد گرفت چه برسه به بازی های دیگه ولی متاسفانه هنوز دوزاری بعضی دوستان مثل اینکه ..........................!
در مورد حسن های گیرز 3 و ریج هم بیش از این توضیح دادن مضحکه خدایی !!!

آخرین ویرایش:
لطفا اگه کسی میخواد این پست و نقل و قول کنه قبلش تپل بخونه
--------------------------------------------------------------------
یه نگاه به بازیهای PS3 بندازین سونی تو استفاده از تکنولوژیهای نرم افزاری از مایکروسافت خیلی جلوتر هست نمونش KZ2 استفاده با حجم زیاد از Object motion blur و Camera motion blur همزمان با هم , تا قبل از عرضه Crysis 2 روی 360 من بالای 10 تا مقاله توی وب میخوندم که 360 احتمالا توانایی اجرای این حجم pixel shader رو برای اجرای چیزی مثل kz 2 نداره یه نگاه به god of war 3 بندازین استفاده از تکنیک mlaa روی cpu , تا همین اواخر و عرضه بازی ای مثل ac:r کسی فکر نمیکرد بشه همچین الگوریتمی روی cpu 360 اجرا کرد در حالیکه 1st party های سونی دو سال جلوتر اینکارارو انجام دادن مایکرو باید منتظر باشه کمپانیهای 3rd party با مهندسی معکوس الگوریتمهای سونی اینجور چیزارو برای 360 هم اجرا کنن.
---------

بازی ساختن به صورت عمومی برای 360 راحت شده که به خاطر Development tools هایی هست که مایکرو ساخته کدهارو از روی pc پورت میکنه روی 360 و گرنه بازی ساختن اساسی و ناموسی برای 360 همچین راحتم نیست چون 360 اصلا معماری شبیه به PC نداره سیستم Unified Memory Architecture یا UMA داره که هیچ ربطی به اسپلیت مموری pc نداره این کنسول gpu base هست یعنی کنترل و اولویت بندی حافظه در اختیار gpu هست ضمنا gpu این کنسول gpgpu هم هست و کدهای همه منظوره رو پردازش میکنه پردازنده گرافیکیش یه dd داره که استفاده صحیح از همون نیاز به تکنیک های خاص مثل پیاده سازی tile رندر داره و شبیه هیچ پردازنده گرافیکی روی pc نیست , cpu 360 یک cpu از نوع risc هست و با cpu های cisc که تو pc استفاده میشه تفاوت داره تنها مسئله ای که کار با 360 رو تا حدودی راحت کرده ساختار cpu این کنسول هست که یک cpu symmetrical هست که کدهایی که بر روی یک هسته نوشته میشن قابل اجرا بر روی هسته های دیگه هستن و دلیلش متقارن بودن این هسته ها هست یعنی برنامه نویس احتیاج نیست کدهاش رو بر روی هسته های مختلف تقسیم کنه و برای هر کدوم برنامه نویسی مخصوص انجام بده با همه اینا هر cpu ای بسته به معماریش یک سری اسمبلی مخصوص خودش داره مثلا اسمبلی پنتیوم 4 با پنتیوم 3 متفاوت هست شاید خیلی موارد compatible زیاد داشته باشن (x86) ولی اگه کسی بخواد برنامه نویسی ناموسی بکنه :d باید بر اساس اسمبلی و capability هایی که پنتیوم 4 داره برنامه نویسی کنه الان سونی یه 1st party داره به اسم nd که داره ناموسی کار میکنه حالا اینو مقایسه کنید با بانجی!!!! نمیگم کار بانجی بد هست اونا یکی از بهترین و با استعداد ترین استودیوها هستن ولی حتی نخواستن 1st party مایکرو بمونن چه برسه به اینکه بیان واسه 360 بشینن specialize کد نویسی کنن.
یا یه نگاهی به Update های آنریل انجین بندازین سازنده در کمال غرور میاد میگه انجین ما یک انجین general purpose هست یعنی اینکه مخصوص هیچ سخت افزاری ساخته نشده...
درنهایت سخت افزار 360 ممکنه flexible باشه و به خاطر development tools هاش هم هر جور کدی رو راحت قبول کنه و انعطاف نشون بده ولی دلیل نمیشه که اگه کسی بخواد به نهایت ظرفیتش دسترسی پیدا کنه راحت باشه.... اینو خود مایکروسافت هم تائید کرده کافیه به مصاحبه های تود هولمدل با سایتهای مختلف تو سال 2005 و 2006 یه نگاهی بندازین.
هدف از تاسیس استودیو 343 مایکرو سافت هم همین بوده که بیان کدهای اختصاصی برای 360 خلق کنن , کدهایی که مستقیم بر اساس اسمبلی 360 نوشته شده باشه و این اسمبلی هارو در اختیار سازنده ها قرار بدن نه اینکه بیان واسه راحتی سازنده از یه زبون واسط استفاده کنن و بعد بدن کامپایلر ترجمه کنه به اسمبلی و بعد اسمبلر بده به ماشین...

حیف که مهدی نمیتونم برات اعتبار بدم به خاطر پر شدنه ظرفیت :دی چننین پستهایی واقعا ارزش اعتبار داره ! پستت تماما دندان شکن بود برای بعضی ها :دی

لطفا اگه کسی میخواد این پست و نقل و قول کنه قبلش تپل بخونه
--------------------------------------------------------------------
یه نگاه به بازیهای PS3 بندازین سونی تو استفاده از تکنولوژیهای نرم افزاری از مایکروسافت خیلی جلوتر هست نمونش KZ2 استفاده با حجم زیاد از Object motion blur و Camera motion blur همزمان با هم , تا قبل از عرضه Crysis 2 روی 360 من بالای 10 تا مقاله توی وب میخوندم که 360 احتمالا توانایی اجرای این حجم pixel shader رو برای اجرای چیزی مثل kz 2 نداره یه نگاه به god of war 3 بندازین استفاده از تکنیک mlaa روی cpu , تا همین اواخر و عرضه بازی ای مثل ac:r کسی فکر نمیکرد بشه همچین الگوریتمی روی cpu 360 اجرا کرد در حالیکه 1st party های سونی دو سال جلوتر اینکارارو انجام دادن مایکرو باید منتظر باشه کمپانیهای 3rd party با مهندسی معکوس الگوریتمهای سونی اینجور چیزارو برای 360 هم اجرا کنن.
---------

بازی ساختن به صورت عمومی برای 360 راحت شده که به خاطر Development tools هایی هست که مایکرو ساخته کدهارو از روی pc پورت میکنه روی 360 و گرنه بازی ساختن اساسی و ناموسی برای 360 همچین راحتم نیست چون 360 اصلا معماری شبیه به PC نداره سیستم Unified Memory Architecture یا UMA داره که هیچ ربطی به اسپلیت مموری pc نداره این کنسول gpu base هست یعنی کنترل و اولویت بندی حافظه در اختیار gpu هست ضمنا gpu این کنسول gpgpu هم هست و کدهای همه منظوره رو پردازش میکنه پردازنده گرافیکیش یه dd داره که استفاده صحیح از همون نیاز به تکنیک های خاص مثل پیاده سازی tile رندر داره و شبیه هیچ پردازنده گرافیکی روی pc نیست , cpu 360 یک cpu از نوع risc هست و با cpu های cisc که تو pc استفاده میشه تفاوت داره تنها مسئله ای که کار با 360 رو تا حدودی راحت کرده ساختار cpu این کنسول هست که یک cpu symmetrical هست که کدهایی که بر روی یک هسته نوشته میشن قابل اجرا بر روی هسته های دیگه هستن و دلیلش متقارن بودن این هسته ها هست یعنی برنامه نویس احتیاج نیست کدهاش رو بر روی هسته های مختلف تقسیم کنه و برای هر کدوم برنامه نویسی مخصوص انجام بده با همه اینا هر cpu ای بسته به معماریش یک سری اسمبلی مخصوص خودش داره مثلا اسمبلی پنتیوم 4 با پنتیوم 3 متفاوت هست شاید خیلی موارد compatible زیاد داشته باشن (x86) ولی اگه کسی بخواد برنامه نویسی ناموسی بکنه :d باید بر اساس اسمبلی و capability هایی که پنتیوم 4 داره برنامه نویسی کنه الان سونی یه 1st party داره به اسم nd که داره ناموسی کار میکنه حالا اینو مقایسه کنید با بانجی!!!! نمیگم کار بانجی بد هست اونا یکی از بهترین و با استعداد ترین استودیوها هستن ولی حتی نخواستن 1st party مایکرو بمونن چه برسه به اینکه بیان واسه 360 بشینن specialize کد نویسی کنن.
یا یه نگاهی به Update های آنریل انجین بندازین سازنده در کمال غرور میاد میگه انجین ما یک انجین general purpose هست یعنی اینکه مخصوص هیچ سخت افزاری ساخته نشده...
درنهایت سخت افزار 360 ممکنه flexible باشه و به خاطر development tools هاش هم هر جور کدی رو راحت قبول کنه و انعطاف نشون بده ولی دلیل نمیشه که اگه کسی بخواد به نهایت ظرفیتش دسترسی پیدا کنه راحت باشه.... اینو خود مایکروسافت هم تائید کرده کافیه به مصاحبه های تود هولمدل با سایتهای مختلف تو سال 2005 و 2006 یه نگاهی بندازین.
هدف از تاسیس استودیو 343 مایکرو سافت هم همین بوده که بیان کدهای اختصاصی برای 360 خلق کنن , کدهایی که مستقیم بر اساس اسمبلی 360 نوشته شده باشه و این اسمبلی هارو در اختیار سازنده ها قرار بدن نه اینکه بیان واسه راحتی سازنده از یه زبون واسط استفاده کنن و بعد بدن کامپایلر ترجمه کنه به اسمبلی و بعد اسمبلر بده به ماشین...
کلا پست کاملی بود :d !
در ادامه فقط بگم که برای 343 که قراره موتور اختصاصی 360 رو بنویسه (نه فقط هیلو) همون افرادی هستن که تو ساخت DirectX و Phisyx و Cuda و انجین های id شرکت داشتن تشکیل شده ! یعنی الآن به H4فکر نکنید ! قرار نیست تو اون کار خاصی بشه اما به طور کل انجین اختصاصی پایه باعث میشه که بقیه استودیو ها هم بنا به بازیشون یه چیز انحصاری فوق العاده داشته باشن !
متاسفانه اشتباه مایکرو بود و سونی اون اوایل Edge رو به عنوان پایه ساخت که بعد هر کدوم از استودیو های ND و GG و ... بنا به کار خودشون به شدت تغییرش دادن

آخرین ویرایش:
کلا پست کاملی بود :d !
در ادامه فقط بگم که برای 343 که قراره موتور اختصاصی 360 رو بنویسه (نه فقط هیلو) همون افرادی هستن که تو ساخت DirectX و Phisyx و Cuda و انجین های id شرکت داشتن تشکیل شده ! یعنی الآن به H4فکر نکنید ! قرار نیست تو اون کار خاصی بشه اما به طور کل انجین اختصاصی پایه باعث میشه که بقیه استودیو ها هم بنا به بازیشون یه چیز انحصاری فوق العاده داشته باشن !
متاسفانه اشتباه مایکرو بود و سونی اون اوایل Edge رو به عنوان پایه ساخت که بعد هز کدوم از استودیو های ND و GG و ... بنا به کار خودشون به شدت آپدیت کردن
بعد مایکرو همین اواخر نسل بیدار شده که یه انجین بسازه که روی 360 نهایت کارایی را بده ؟:دی مگر اینکه این نسل تا 2014 ادامه پیدا کنه :دی اگه مایکرو قراره چنین انجینی بسازه که جهش عالی تو بازی های 1st party ایجاد کنه من راضیم نسل تا 2014 هم ادامه پیدا کنه :دی ولی ظاهرا شایعات یه چیز دیگه میگه :دی

از خودت مایه بزار فرخ جون.
از خودم که نمیتونم چون از اولش هم با حرفه مهدی موافق بودم !

بعد مایکرو همین اواخر نسل بیدار شده که یه انجین بسازه که روی 360 نهایت کارایی را بده ؟:دی مگر اینکه این نسل تا 2014 ادامه پیدا کنه :دی اگه مایکرو قراره چنین انجینی بسازه که جهش عالی تو بازی های 1st party ایجاد کنه من راضیم نسل تا 2014 هم ادامه پیدا کنه :دی ولی ظاهرا شایعات یه چیز دیگه میگه :دی
موضوع معماری کنسوله که ظاهرا قرار نیست برای نسل بعدی از نظر معماری تغییر چندانی بکنه

@فرخ

من اصلا کاری با گرافیک ندارم. بحث سر انجین اختصاصی بود. من میگم انجین Reach کاملا اختصاصی بود و چیزهایی داره که هیچ انجینی فعلا اجراش نکرده (Forge و Theatre). بازم میگم، انجینش کاملا برای 360 بهینه شده، حالا خودتو بکش الان:دی فرقی تو اصل قضیه نمیکنه.

بعد الان Crysis 2 از خیلی انحصاری های PS3 هم گرافیکش بهتره، این به این معنیه که اون بازیها انجینشون با PS3 بهینه نشده؟:-/ ایول منطق>:d
چندتا پست مهدی کاملا توضیح داد ! نیاز به توضیح اضافه نمیبینم کسی که اون مطلب را بخونه که علمی هم توضیح داده کاملا دو ریالیش می افته !
اره دیگه 1st party هلای مایکرو نشستن بعد مولتی سازها دارن بهتر عمل میکنند :lol: حالا چه از عناوین ps3 بهتر باشن یا نباشن ! مهم اینه که 1st party سونی تونستن به بهترین شکل از سخت افزارش استفاده کنند و با هر بازی که دادن بیرون زمان خودشون بهترین بودند ! حالا چه GOW باشه یا KZ باشه و U و... میتونی مقایسه کنی با 1st party های مایکرو و هیلو که خیلی چیزها دارن که هیلو نداره !
نه دیگه جواب منو ندادی:دی الان Crysis 2 به عقیده خیلی سایت ها از Killzone 3 هم بهتره، این یعنی اینکه انجین کیلزون مالتی پلتفرمه؟ این سوالمو جواب بده:دی

آخرین ویرایش:
@فرخ
من اصلا کاری با گرافیک ندارم. بحث سر انجین اختصاصی بود. من میگم انجین Reach کاملا اختصاصی بود و چیزهایی داره که هیچ انجینی فعلا اجراش نکرده (Forge و Theatre). بازم میگم، انجینش کاملا برای 360 بهینه شده، حالا خودتو بکش الان:دی فرقی تو اصل قضیه نمیکنه.
بعد الان Crysis 2 از خیلی انحصاری های PS3 هم گرافیکش بهتره، این به این معنیه که اون بازیها انجینشون با PS3 بهینه نشده؟:-/ ایول منطق>:d
چندتا پست مهدی کاملا توضیح داد ! نیاز به توضیح اضافه نمیبینم کسی که اون مطلب را بخونه که علمی هم توضیح داده کاملا دو ریالیش می افته !
اره دیگه 1st party هلای مایکرو نشستن بعد مولتی سازها دارن بهتر عمل میکنند :lol: حالا چه از عناوین ps3 بهتر باشن یا نباشن ! مهم اینه که 1st party سونی تونستن به بهترین شکل از سخت افزارش استفاده کنند و با هر بازی که دادن بیرون زمان خودشون بهترین بودند ! حالا چه GOW باشه یا KZ باشه و U و... میتونی مقایسه کنی با 1st party های مایکرو و هیلو که خیلی چیزها دارن که هیلو نداره !
نه دیگه جواب منو ندادی
biggrin1.gif
الان Crysis 2 به عقیده خیلی سایت ها از Killzone 3 هم بهتره، این یعنی اینکه انجین کیلزون مالتی پلتفرمه؟ این سوالمو جواب بده
biggrin1.gif
چه ربطی داره ؟! خدایی ؟! میگم 1st party های مایکرو با سونی مقایسه کن تا حد توان دارن از سخت افزارش بهترین استفاده را میکنند ولی بجاش بازیهای مولتی باید این کار را برای مایکرو انجام بده ! از این واضح تر ؟!
مثلا برای مثال کلا GPU تو 360 به صورت مادر زادی از نظر AA بهتر از PS3 عمل میکنه ولی سونی خیلی راحت اومد این ضعف را تو کنسولش با نوع برنامه نویسی خاص خودشون کلا حل کردن و اونقدر خوب عمل کرد که تو بازی GOW حتی نمیشد یک دندونه توش پیدا کرد! بعد مایکرو ماشالا با اون علم چندین ساله ای که از نرم افزار داره ! داشتن کاهو پاک میکردند که بیاد این مشکل را براش یوبی با AC حل کنه !

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Behnam_Yakuza
@بابک

حرفات قبول فک نکنم کسی هم بخواد اصراری رو این قضیه کنه که انحصاری بودن حتماً دلیل بر برتر یا بهینه تر بودن اون انجین از یه انجین 3d party باشه ولی قبول کن مثلاً اگه همین crytek یه انجین FP از پایه و بر مبنای سخت افزار 360 مینوشت الان شاهد گرافیک به مراتب قوی تری و بهتری نسبت به crysis 2 کنونی بودیم ، حالا چه کرایتک چه اپیک چه هر شرکت دیگه ایی که داره از انجین های MP استفاده میکنه شامل این قضیه میشه ...:d

چه ربطی داره ؟! خدایی ؟! میگم 1st party های مایکرو با سونی مقایسه کن تا حد توان دارن از سخت افزارش بهترین ساتفاده را میکنند ولی بجاش بازیهای مولتی باید این کار را برای مایکرو انجام بده ! از اینواضح تر ؟!
من اصلا با استودیوهای سونی کاری ندارم، بحثم سر انجین Reach بود. من میگم انجین ریچ تا جایی که میشد از سخت افزار 360 استفاده کرده. بازیهایی مثل Crysis 2 یا Rage استثنا هستند، اینا به جز U3 از تمام انحصاری های PS3 هم بهترن (یا حداقل مساوین). ولی به جز این دو تا، کدوم FPS روی 360 گرافیکش به Reach می رسه؟ این همه Dice خودشو با BF3 کشت، گرافیک نسخه کنسولیش اصلا به Reach نمی رسه. کلا حرفات رو باد هواست. خودت هم میدونی گرافیک تکنیکی ریچ جقدر قوی بود و Digital Foundry چقدر ازش تعریف کرد. نمونه:
Halo: Reach is that game, an enormous technical leap over its predecessors and competitors on 360 and an exciting example of a first-party exclusive that genuinely pushes the console into new technological territory - something we don't see so often on the Microsoft platform.
http://www.eurogamer.net/articles/digitalfoundry-halo-reach-tech-analysis-article

حالا اینا همه به کنار، چیزایی مثل AI و وسعت محیط و فیزیک و Forge و Theatre هم اضافه کن.

ماکروسافت بازی انحصاری داره ولی باید پول زیادی خرجش کنه که انحصاری خودش بشه برعکس سونی از بازی های انحصاریش سود میکنه .تفاوت زمین تا آسمونه

من اصلا با استودیوهای سونی کاری ندارم، بحثم سر انجین Reach بود. من میگم انجین ریچ تا جایی که میشد از سخت افزار 360 استفاده کرده. بازیهایی مثل Crysis 2 یا Rage استثنا هستند، اینا به جز U3 از تمام انحصاری های PS3 هم بهترن (یا حداقل مساوین). ولی به جز این دو تا، کدوم FPS روی 360 گرافیکش به Reach می رسه؟ این همه Dice خودشو با BF3 کشت، گرافیک نسخه کنسولیش اصلا به Reach نمی رسه. کلا حرفات رو باد هواست. خودت هم میدونی گرافیک تکنیکی ریچ جقدر قوی بود و Digital Foundry چقدر ازش تعریف کرد. نمونه:
http://www.eurogamer.net/articles/digitalfoundry-halo-reach-tech-analysis-article
حالا اینا همه به کنار، چیزایی مثل AI و وسعت محیط و فیزیک و Forge و Theatre هم اضافه کن.
باد و هوا :lol: :دی ریچ اصلا از هیچیه 360 استفاده نکرده بود ! از لحظ تکنیکالی هم میتونم بگم شاید عنوان 10 م 360 هم نباشه ! الان30 تا بازی 360 برات میتونم نام ببرم که همشون به راحتی تو اخر سال نامزد بهترین گرافیک شدند ولی سریه هیلو این نسل متاسفانه وجود خارجی توش نداشته !
مثلا همین گیم اسپات هیچ مداله گرافیکی به هیچ نسخه از هیلوهای عرضه شده تو این نسل براش نداد ولی به halo ce یه مدال بصری داد ! که متاسفانه اون هم کاری بود از یه سازنده روسی :lol:
همون اوایل نسل هم بازهایی مثل MW که اول شخص هم بودند ! تونستن کلی جوایز گرافیکی درو کنن و کلی تعریف و تمجید بشن یا مثلا بازییه BIOSHOCK که اخر سال بهترین گرافیک شد و اول شخص هم بود! بعد دوباره همین MW2 که باز کلی تعریف شد و اخر سال هم کاندید شد IGN هم که بهش نمره کامل داد و....... یا همین BF2 که گرافیکش بسیاز زیبا بود روی 360 ! و در نهایت همین C2 و RAGE ! پس میبینی کلی بازیه اول شخص بودن روی 360 که هیلو نتونه توش نفس بکشه !
ریچ اگه خیلی تکینکی بود 100 در صد باید از طرفه سایتها تحویل گرفته میشد ولی نشد !
حالا بازیهای RAGE و C2 و ......تونستن تو موقع عرضشون بهترین گرافیک را کسب کنن , اگر همین دوتا بازی یه انجین اختصاصی برای 360 میساختن اون مشکلاتی که داشتند را هم نداشتند ! چه از لحظ تکینکی چه از لحظ وقتی که روی بازی میزارن !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or