تاریخ عرضه Devil may Cry مشخص شد + تایید نسخه PC + اطلاعات جدید از Kat

Dante Never Cry

The Awakening Dragon
کاربر سایت
qje61u5h9zvpvrfqtbcj.jpg

خب بعد از گذشت حدود 2 سال از معرفی نسخه جدید سری بازی های Devil May Cry کاپکام امروز تاریخ عرضه این بازی رو اعلام کرد

طبق خبری که در اکانت توییتر و فیس بوک رسمی بازی قرار گرفته ریبوت سری Devil May Cry قرار است در تاریخ 15 ژانویه سال 2013 برای دو کنسول Xbox360 و PS3 عرضه شود ، همچنین در این خبر نسخه PC بازی تایید شده و قرار است مثل نسخه های قبلی سری با اختلافی چندین ماهه نسبت به نسخه های کنسولی در زمانی نامعلوم در سال 2013 عرضه شود

======================================================================

اطلاعات جدید از Kat

273581e0e752961dacf63920059483f9.jpg

کت قبلا یک فراری بوده که همون اوایل زندگیش به گروه ( The Order ) پیوسته ، کت یه پیشگو و مدیوم با استعداده که میتونه لیمبو و دنیای شیطون ها رو ببینه هرچند نمیتونه مثل دانته توی دنیایی شیطون ها تغییری ایجاد کنه .

کت دست راست رهبر The Order حساب میشه و حاضره جون خودش رو برای حفاظت از رهبرش بده ، کت حتی بعضی اوقات برای بدست آوردن اطلاعات از لیمبو حاضره خودش رو در معرض هرگونه خطری قرار بده

کت دید خاص و معصومانه ایی نسبت به دنیا داره ولی وقتی بحث در مورد دنیای شیطون ها و توانایی هایش باشه باید گفت که اون یه استاد ماهر در این زمینه است ، میشه گفت که کت در واقع چشم و گوش Order حساب میشه و وظیفه داره تا دانته رو در طی ماموریتش در لیمبو راهنمایی کنه

تصاویر جدید و با کیفیت از Kat

ca2206bbc1a6e67fce77bdb0ce1840f8.jpg

6868fd6195693ea9ce317ce1b3e59ade.jpg

bfd0472d467b8a877691e0309fa451f4.jpg

7f570e730b0cae12a8fae92ecbc7ce21.jpg

273581e0e752961dacf63920059483f9.jpg

منبع

آخرین ویرایش:
کلاً کپکام و NT یه اشتباه بزرگ کردن اونم عوض کردن دانته بود ! کپکام اشتباه کرد اینو خواست , NT هم اشتباه کرد اینو قبول کرد ! خیلی راحت نصف بازی DMC فقط رو دوش خود شخصیت دانته بود ! همین خودش بزرگ ترین دلیل ناامید کننده بودن بازی به عنوان یه DMC ـه !
دقیقا مثل NG3 دیگه ؟!:d

آره + یه سری دیگه که بردن نامشون جایز نیست (خون راه میوفته)
احسان ميدونم منظورت چي هست
yahoo_4.gif
ولي حداقل اون هرچي كه بازيش از نظر تو بد هست ولي حداقل براي شخصيت اولش گيس نذاشتند و معتادش نكردند
yahoo_4.gif
!!!و از همون اول كچل بود و خصوصيات ضاهري و باطنيش رو حفظ كرده بود !
yahoo_22.gif
اینی که گفتی کدامین بنده خداست ؟ (شکلک خنده)
اونی که منظور من بود که اول نقد مثبت ازش شد ولی بعد ترکید و اینا شخصیت اولش در طول بازی فقط دستش معلوم بود دی البته نه یدونه بازی بلکه چند تا اینجوری !

آخرین ویرایش:

احسان ميدونم منظورت چي هست:d ولي حداقل اون هرچي كه بازيش از نظر تو بد هست ولي حداقل براي شخصيت اولش گيس نذاشتند و معتادش نكردند :d!!!و از همون اول كچل بود و خصوصيات ضاهري و باطنيش رو حفظ كرده بود !:|

این شخصیت دانته نیست،حتی اگه کپی دانته هم بسازنش باز هم دانته نیست.یادمه cd projekt قیافه گرالت رو روی کاور بازی عوض کرد،اینقدر مردم اعتراض کردن دوباره قیافه اولش رو گذاشت.
شخصیت های اول،مخصوصا شخصیت های مثل دانته یکخورده عوضشون کنی کل کار داغون میشه.
جدای از شخصیت خود بازی هم اصلا هیجانی لااقل من تو تریلر ها ندیدم،اصلا هم با موسیقیش حال نکردم(اینو رو خیلی جدی میگم چون من با موسیقی DMC 3 زندگی کردم)
کلا این یک چیزی بدتر DMC 4 میشه با متای زیر 80

اینقدر بدم میاد ملت بازی رو هنوز نکرده میگن چرتو پرته
هر چه باشه پر فروشه و بقیه مردم های جهان دوستش دارن
نیست که ما ایرانی ها صنعت بازی سازیمون کهکشانیه این بازی ها رو هم قبول نداریم!

کلاً کپکام و NT یه اشتباه بزرگ کردن اونم عوض کردن دانته بود ! کپکام اشتباه کرد اینو خواست , NT هم اشتباه کرد اینو قبول کرد ! خیلی راحت نصف بازی DMC فقط رو دوش خود شخصیت دانته بود ! همین خودش بزرگ ترین دلیل ناامید کننده بودن بازی به عنوان یه DMC ـه !

اینی که گفتی کدامین بنده خداست ؟ (شکلک خنده)
اونی که منظور من بود که اول نقد مثبت ازش شد ولی بعد ترکید و اینا شخصیت اولش در طول بازی فقط دستش معلوم بود دی البته نه یدونه بازی بلکه چند تا اینجوری !

GOW رو ميگم ديگه :d

آخه کجای گاو Hands-on مثبت داشت بعد از لحاظ نقد و امتیاز نابود شد ؟ دی
گاو که امتیازهاش خوبه لعنتی ! دی

من ديگه هرچي تو بگي فكر ميكنم ميخواي به GOW بپري !!!:d ( حالا چت شده نميتوني از شكلك استفاده كني ؟؟ :d )

راستش رو بخوايد با اين سري زياد ارتباط برقرار نكردم و زياد هم علاقه اي به كاراكتر هاش نداشتم ولي وقتي ميبينم يه بازي اصيل از ريشه عوض ميشه و تبديل به يك نمونه مخالف 180 درجه نسبت به شماره هاي اوليه اش ميشه واقعا ناراحت ميشم !!

بحث کردن با بعضي از دوستان فايده نداره و هرچي هم من براشون دليل بيارم حاضر نيستن قبول کنند که DmC فاجعه ايي مثل RE:ORC نخواهد بود ، مثلا همين کيوان :دی حالا هرچي هم کاپکام / نينجا تئوري تريلر نشون هرچقدر هم که من بيام خوبي هاي بازي رو با دليل و مدرک بهش بگم حاضر نيست غير از حرف خودش چيز ديگه ايي رو قبول کنه :دی :| تنها راهش اينه که صبر کنيم بازي بياد وقتي متاش شد بالاي 85 اون موقع من روزي 100 بار اين موضوع رو بکوبم توي چشمش تا دفعه بعدي اينطوري بي منطق بحث نکنه :دی =)) البته کيوان فقط براي DmC اينطوريه وگرنه در مورد بازي هاي ديگه ميشه باهاش منطقي بحث کرد ، شايد ميخواد من رو دق بده دقيق نميدونم :|

ولي دوستاني هم هستن مثل احسان که منطقي بحث ميکنند و بحث کردن باهاشون لذت بخشه ، البته الان ميخوام به نکات جالبي که توي متن و عکسا هست اشاره کنم :

1. روي دست کت به نظر مياد که نقش حنا باشه !!! شايد اين موضوع اشاره ايي به اعتقاداتش داشته باشه و شايد هم اين نقش ها جادويي باشن و بهش کمک کنند تا قدرتش رو کنترل کنه

2. اگه به پيشوني کت دقت کنيد يه خالکوبي ستاره ميبينيد که دور تا دورش 3 تا نقطه است ، دقيق نميدونم معني اين چيه ولي شايد مربوط باشه به گروهي که پيرو اعتقادات خاصي هستند ، البته از روي قيافه کت و حنايي که روي دستشه و همينطور مکاني که اين ستاره قرار گرفته احتمالش خيلي زياده که کت ريشه ايي هندي داشته باشه

3. دقت کنيد زير چشم چپ کت هم يه نقطه خالکوبي شده ( دقيقا خالکوبيه و خال نيست ، چون رنگش آبيه و خال زير لب کت رنگش قهوه اييه )

4. توي يکي از عکسها کت وسط دايره ايي عجيب ايستاده ، من اين دايره رو زياد توي فيلم ها ديدم و اصولا براي دور نگه داشتن يا زنداني کردن شيطونها ازش استفاده ميشه

5. قبلا شايعه شده بود که کت با کمک ورجيل تونسته قدرت هاش رو کنترل کنه ، پس احتمالش زياده که رهبر The Order ورجيل باشه ( هنوز حضور ورجيل به صورت رسمي تاييد نشده )

6. روي لباس کت و همينطور اسپريي که جلوشه عکس يه پرنده ديده ميشه ، علاوه بر اين تا الان توي تمامي تريلر هاي DmC ما حداقل 1 پرنده رو ديديم و احتمالش زياده که اين موضوع اتفاقي نباشه

7. شايد اين The Order با Order ـي که توي نسخه چهارم بازي ديديم ارتباطي داشته باشه

8. ميدونم احتمالش خيلي کمه ولي من حدس ميزنم که کت در واقع معشوقه ورجيل باشه !!! ( ميدونم شايد بعضي از دوستان درک نکنند چرا اين رو ميگم ولي احتمالش هست )

خب فعلا همينا به ذهنم رسيد :دی

فقط 3 جور آدم از این بازی تعریف میکنن:

1- افرادی که بازی Devil McCray (دقیقا با همین تلفظ) براشون فرق چندانی با عناوینی مثل binary domain و کال آو و سونیک نداره و صرفا" یک بازی هست که قراره بیاد و هنگام صرف تخمه مقداری هیجان در محیط گرم خانواده داشته باشن ...

2- سنشون کمه یا اصلا" بازی های قبلی رو ندیدن، داستان رو نمیدونن و متاسفانه این شماره، استارتشون با این سری هست

3- هنوز فکر میکنن چیزی از کپکامی که زمانی آرمش بر روی هر بازی نشان دهنده ی یک شاهکار بود باقی مونده و نمیخوان قبول کنن که امثال بازی هایی مثل اویل و dmc و devil kings و گاد هند و viewtiful joe و و و مردن و جاشون رو به کلون های استریت فایتر ؛ و مگامن و بایونیک کوماندو و دارک ووید دادن ...

برای هر 3 دسته از صمیم قلب متاسفم ...
فقط کسی که واقعا" با شماره های 1 و 3 زندگی کرده عمق ماجرا رو درک میکنه...

فقط یه ثانیه به این موضوع فکر کنید:

آیای این سری نقاط کشف نشده داستانی و کاراکتر های با پتانسیل بالا نداشت که حالا مجبور به ریبوت باشه؟ کاراکتر هایی مثل ورجیل و اسپاردا و دانته یعنی انقدر براشون داستان و گیم تعریف و ساخته شده بود که حالا به انتها رسیدن و باید ریبوت شن؟

توم ریدر جدید بعد از 20 سال و اندی و ساخته شدنه حدود 12 تا بازی از روش یه ریبوت به حساب میاد. یه مقایسه بین این 2 بد نیست.
پس خواهشا" فن بوی/گرل بازی از الان در نیارین و چشماتونو به حقیقت نبندین... "من مطمئنم این میترکونه" و از این حرفا رو بذارین بعد از بازی کردن... فعلا" اون چیزی که ما داریم میبینم یه خیانت به این سری هست... چون دیدنی ها رو دیدیم! مگه بازی بیاد و آخرش دانته ی سپید مو از خواب پاشه!

آخرین ویرایش:
بحث کردن با بعضي از دوستان فايده نداره و هرچي هم من براشون دليل بيارم حاضر نيستن قبول کنند که DmC فاجعه ايي مثل RE:ORC نخواهد بود ، مثلا همين کيوان :biggrin1: حالا هرچي هم کاپکام / نينجا تئوري تريلر نشون هرچقدر هم که من بيام خوبي هاي بازي رو با دليل و مدرک بهش بگم حاضر نيست غير از حرف خودش چيز ديگه ايي رو قبول کنه :biggrin1: :| تنها راهش اينه که صبر کنيم بازي بياد وقتي متاش شد بالاي 85 اون موقع من روزي 100 بار اين موضوع رو بکوبم توي چشمش تا دفعه بعدي اينطوري بي منطق بحث نکنه :biggrin1: =)) البته کيوان فقط براي DmC اينطوريه وگرنه در مورد بازي هاي ديگه ميشه باهاش منطقي بحث کرد ، شايد ميخواد من رو دق بده دقيق نميدونم :|
دوست عزیز شما ریبوت tomb raider رو نگاه کن.حتی یک نفر هم تا حالا از بازی ایراد گرفته؟با اینکه مقداری هم تغییرات هم در بازی و هم در قیافه لارا بوده ولی این تغییرات در مسیر درست بوده و به اصلیت بازی لطمه نزده.اخه کپکام چرا باید به جای سپردن DMC به platinum games باید اونو بسپاره به NT?
من خودم خیلی دوست دارم یک DMC دیگه در حد نسخه اول و سوم بازی کنم ولی با این بازی که من دیدم میدونم که شکست می خوره همونجور که می گفتم NG3 شکست می خوره

دوست عزیز شما ریبوت tomb raider رو نگاه کن.حتی یک نفر هم تا حالا از بازی ایراد گرفته؟با اینکه مقداری هم تغییرات هم در بازی و هم در قیافه لارا بوده ولی این تغییرات در مسیر درست بوده و به اصلیت بازی لطمه نزده.اخه کپکام چرا باید به جای سپردن DMC به platinum games باید اونو بسپاره به NT?

من فکر میکنم این دوستان اگه به جای کاراکتر لارا ؛ از کاراکتر عمه هتی تو سریال داستان های جزیره برای ریبوت این گیم استفاده میکردن و سبک بازی توم ریدر هم به سبک یافتن اشیاء پنهان تغییر پیدا میکرد، باز هم به فال نیک میگرفتن و قضایای can't wait و از این حرفا پیش میومد!!!

Dante Never Cry @ :
چی میگی واسه خودت ؟
من کی گفتم این DmC یه چیزی میشه در حد RE : ORC ؟! هیچ وقت همین حرفی نزدم ؛ تاپیک معرفی بازی رو بیار بالا ، ببین من اونجا تنها کسی بودم ( البته یه حمیدرضا MANIX خدا بیامرز هم بود با یکی دو نفر دیگه از بروبچ ) که میگفتیم بازی خوبی می تونه بشه و تا تریلر و مخلفات بازی در نیاد در موردش اظهار نظر نکنیم بهتره.
بر خلاف خیلی دیگه از فن های DMC (نه DmC) ، من اصلا کفری نیستم نسبت به دانته جدید . اصلا" ... اتفاقا دانته این بازی به دانته مورد علاقه من خیلی شبیهه (DMC3) من با داستان بازی هم مشکلی نخواهم داشت ، زیرا :
متریالی که من رو DMC فن کرده ، داستان سری نبوده ، که حالا با ریبوت شدنش دل چرکین بخوام بشم . این رو هم تو بک گراند ذهنیم دارم که سازنده این بازی همونیه که تو این نسل دو تا بازی درست که داستانهاشون "فـــوق العاده" خوب و با حساب کتاب بوده .
من صبر کردم از روز اول ، تا گیم پلی بازی ، کامبت سیستم بازی ، و مکانیزم کومبو ها رو ببینم ...
خب ، دیدم ، عُقّم گرفت . الان از تمام اون کسایی که یروزی بازی رو می کوبیدن بدون هیچ منطقی و فقط بخاطر چشم و ابروی دانته جدید ازین بازی بدشون اومده بود هم از ازش بیشتر بدم میاد و متنفرم ... Believe or not این بازی سبک مبارزاتش اصلا اون چیزی نیست که DMC فن ها بخوان ؛ بازی محیطش اون محیط گاتیک مطلوب ما نیست و بقول دوستمون انگار کاغذی و مقواییه !
شاید بازی بیاد و برای خودش کلی فن جدید کسب کنه که مبارکشون باشه ، شاید من هم بازی کنم و خیلی هم خوشم بیاد ، اما ، این بازی هرگز ، و باز هم تاکید میکنم ، هرگز بعنوان یک DMC قبول نخواهیم کرد و منتظر می مونیم تا DMC5 بیاد .
فرق بزرگ این بازی با ORC اینه که اون Not Only اویل لــِهـی بود ، But Also بازی فاجعه ای هم بود . اما این بازی DmC خوبی نیست ، اما میتونه بازی خوبی باشه . (خوب)
من بیش از دیویس بار اینـا رو گفتم بهت تو باز بیا بگو کیوان بحث منطقی نمی کنه ؛ بحث منطقی شاخ و دم داره ؟ آیا ؟ آیا بحثی منطقیه که آخر طرف نظرش منطبق شه با نظر ما ؟ آیا ؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or