تاریخ عرضه Devil may Cry مشخص شد + تایید نسخه PC + اطلاعات جدید از Kat

Dante Never Cry

The Awakening Dragon
کاربر سایت
qje61u5h9zvpvrfqtbcj.jpg

خب بعد از گذشت حدود 2 سال از معرفی نسخه جدید سری بازی های Devil May Cry کاپکام امروز تاریخ عرضه این بازی رو اعلام کرد

طبق خبری که در اکانت توییتر و فیس بوک رسمی بازی قرار گرفته ریبوت سری Devil May Cry قرار است در تاریخ 15 ژانویه سال 2013 برای دو کنسول Xbox360 و PS3 عرضه شود ، همچنین در این خبر نسخه PC بازی تایید شده و قرار است مثل نسخه های قبلی سری با اختلافی چندین ماهه نسبت به نسخه های کنسولی در زمانی نامعلوم در سال 2013 عرضه شود

======================================================================

اطلاعات جدید از Kat

273581e0e752961dacf63920059483f9.jpg

کت قبلا یک فراری بوده که همون اوایل زندگیش به گروه ( The Order ) پیوسته ، کت یه پیشگو و مدیوم با استعداده که میتونه لیمبو و دنیای شیطون ها رو ببینه هرچند نمیتونه مثل دانته توی دنیایی شیطون ها تغییری ایجاد کنه .

کت دست راست رهبر The Order حساب میشه و حاضره جون خودش رو برای حفاظت از رهبرش بده ، کت حتی بعضی اوقات برای بدست آوردن اطلاعات از لیمبو حاضره خودش رو در معرض هرگونه خطری قرار بده

کت دید خاص و معصومانه ایی نسبت به دنیا داره ولی وقتی بحث در مورد دنیای شیطون ها و توانایی هایش باشه باید گفت که اون یه استاد ماهر در این زمینه است ، میشه گفت که کت در واقع چشم و گوش Order حساب میشه و وظیفه داره تا دانته رو در طی ماموریتش در لیمبو راهنمایی کنه

تصاویر جدید و با کیفیت از Kat

ca2206bbc1a6e67fce77bdb0ce1840f8.jpg

6868fd6195693ea9ce317ce1b3e59ade.jpg

bfd0472d467b8a877691e0309fa451f4.jpg

7f570e730b0cae12a8fae92ecbc7ce21.jpg

273581e0e752961dacf63920059483f9.jpg

منبع

آخرین ویرایش:
قربانی شد رفت حلواشم همون 2 سال پیش خوردیم تمام شد.دل خوشی من همون تیکه های باحال dante بود اونم پرید..!!!!خیلی وقته حلوای DMC و RE و خوردیم تموم شده...!!!الان داریم فاتحه میفرستیم..!!من رفتم DMC HD collection رو گرفتم که هروقت دلم گرفت بشینم یه حالی بکنم این بازیم هروقت خواست و دوست داشت میتونه بیاد..!!capcom اگه سیاست داشت به این روز نمی افتاد..!!!بهترین عنوان هاشو غربی ها دارن میسازن..!!!از این فاجعه بدتر..؟؟به قول احد وقتی میان نقش اصلی بازی رو تو یه spin off میدن به claire ولی تو قسمت اصلی نمیزارنش خوب معلومه آخر عاقبت این کمپانی داره به کدوم طرف میره...!!!

کاملا درسته :-bd

That just seem to drag on forever ..........Church

Hey bob put a spin on this

Missed

picked a bad day for a hangover

wow ! someone doesn't want me here

هنوز هم هست میتونم ادامه بدم

@ احسان

میدونم شوخی کردی ولی برای جواب دادن به سوالت :دی تا الان که همه Hands-on ها از بازی تعریف کردن و گفتن که کاملا حس DMC های قبلی رو منتقل میکنه ، اکثر حرکات قبلی دانته هم که توی بازی هست ( حرکت مورد علاقه خودم Drive هم هست :x ) عوض کردن سلاح ها خیلی سریعتر و دقیقتر از نسخه های قبلیه مثلا فرض کن میخوای یه کمبو :

میخوای اول با استفاده از ریبیلیون High time رو بزنی و شیطون رو بفرستی هوا و خودت هم باهاش بری توی آسمون ، دوباره با ریبیلیون به ضربه زدنت توی هوا ادامه میدی ( Arial Rave ) و یه دفعه Switch میکنی روی Osiris و دوباره شیطون رو میفرستی بالاتر ( Double Up ) ، یه دفعه سوویچ میکنی روی Arbiter و از همون بالا با قدرت بسیار زیاد همراه با شیطون میایی پایین ( Drop ) بعد دوباره میخوای سوویچ کنی روی Osiris و Prop رو بزنی و با Shredder هم کمبو رو تموم کنی

خب الان زدن یه همچین کمبوی به ظاهر پیچیده ایی توی DmC خیلی ساده است و فقط باید به موقع دکمه های RT و LT رو نگه داری تا بین Osiris و Arbiter سوویچ کنی ولی اگه بخوای با همون سیستم Devil May Cry های قبلی این کمبو رو بزنی باید بارها دکمه RT رو بزنی و هی بین سلاح ها بچرخی و کلی دقت کنی تا بتونی یه همچین کمبویی رو بزنی

آیا این سیستم زدن کمبو رو راحت تر کرده ؟! آره زدن کمبو راحت تر شده
آیا این سیستم بازی رو از هاردکور بودن در میاره ؟! نه ، به هیچ وجه ، حتی میتونه باعث هاردکور تر شدن بازی هم بشه !!!

الان یه DMC باز حرفه ایی میتونه با این سیستم خیلی راحت با استفاده از D-pad و دکمه های RT و LT به بیش از 6 سلاح در آن واحد دسترسی داشته باشه و کمبو هایی رو بزنه که توی DMC های قبلی ممکن نبود ، در عین حال گیمر های تازه کار هم میتونند کمبو های زیبایی رو خلق کنند و از بازی لذت ببرند

درسته من خودم هم قبول دارم که گیم پلی بهتر شده (البته کمی) و برای یه دویل باز (مثل خودم) خیلی جالب میشه و آدم وقتی Air Combo میزنه خیلی صفا میکنه ولی بحث خراب کردن داستانه به نظرم و همینطور افتضاح شدن شخصیت ها :((
ولی اینکه ورجیل قابل بازیه شاید باعث بشه بازیو بخرم :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or