تاریخ عرضه Devil may Cry مشخص شد + تایید نسخه PC + اطلاعات جدید از Kat

Dante Never Cry

The Awakening Dragon
کاربر سایت
qje61u5h9zvpvrfqtbcj.jpg

خب بعد از گذشت حدود 2 سال از معرفی نسخه جدید سری بازی های Devil May Cry کاپکام امروز تاریخ عرضه این بازی رو اعلام کرد

طبق خبری که در اکانت توییتر و فیس بوک رسمی بازی قرار گرفته ریبوت سری Devil May Cry قرار است در تاریخ 15 ژانویه سال 2013 برای دو کنسول Xbox360 و PS3 عرضه شود ، همچنین در این خبر نسخه PC بازی تایید شده و قرار است مثل نسخه های قبلی سری با اختلافی چندین ماهه نسبت به نسخه های کنسولی در زمانی نامعلوم در سال 2013 عرضه شود

======================================================================

اطلاعات جدید از Kat

273581e0e752961dacf63920059483f9.jpg

کت قبلا یک فراری بوده که همون اوایل زندگیش به گروه ( The Order ) پیوسته ، کت یه پیشگو و مدیوم با استعداده که میتونه لیمبو و دنیای شیطون ها رو ببینه هرچند نمیتونه مثل دانته توی دنیایی شیطون ها تغییری ایجاد کنه .

کت دست راست رهبر The Order حساب میشه و حاضره جون خودش رو برای حفاظت از رهبرش بده ، کت حتی بعضی اوقات برای بدست آوردن اطلاعات از لیمبو حاضره خودش رو در معرض هرگونه خطری قرار بده

کت دید خاص و معصومانه ایی نسبت به دنیا داره ولی وقتی بحث در مورد دنیای شیطون ها و توانایی هایش باشه باید گفت که اون یه استاد ماهر در این زمینه است ، میشه گفت که کت در واقع چشم و گوش Order حساب میشه و وظیفه داره تا دانته رو در طی ماموریتش در لیمبو راهنمایی کنه

تصاویر جدید و با کیفیت از Kat

ca2206bbc1a6e67fce77bdb0ce1840f8.jpg

6868fd6195693ea9ce317ce1b3e59ade.jpg

bfd0472d467b8a877691e0309fa451f4.jpg

7f570e730b0cae12a8fae92ecbc7ce21.jpg

273581e0e752961dacf63920059483f9.jpg

منبع

آخرین ویرایش:
اول از همه بزارید از redder عزیز که نه تنها به من بلکه به همه دوستانی که توی تاپیک DMC فعالیت میکنند و به 90% کاربرای DMC.org و کلا هرکسی که از DmC حمایت میکنه توهین کرد تشکر کنم

محض رضای خدا قبل از اینکه چیزی بگید ببینید طرف کیه !!!! جان من تا الان چندتا پست از من خوندی ؟! من DMC ها رو نمیشناسم ؟! من یه بچه کم سن و سالم که چیزی از DMC سرش نمیشه ؟! یه نگاه به پستام توی تاپیک های DMC بندازید بد نیست

یعنی واقعا نمیدونم چی بگم !!!

دوست عزیز شما ریبوت tomb raider رو نگاه کن.حتی یک نفر هم تا حالا از بازی ایراد گرفته؟با اینکه مقداری هم تغییرات هم در بازی و هم در قیافه لارا بوده ولی این تغییرات در مسیر درست بوده و به اصلیت بازی لطمه نزده.اخه کپکام چرا باید به جای سپردن DMC به platinum games باید اونو بسپاره به NT?
من خودم خیلی دوست دارم یک DMC دیگه در حد نسخه اول و سوم بازی کنم ولی با این بازی که من دیدم میدونم که شکست می خوره همونجور که می گفتم NG3 شکست می خوره

مقایسه Tomb Raider با DmC اشتباهه ، ما هنوز اطلاعات درست و حسابی ایی از TR نداریم و نمیدونیم دقیقا چقدر تغییر کرده ، در ضمن تنها چیزی که باعث شد DmC توی این وضعیت فعلی قرار بگیره PR افتضاح کاپکام بود بعد از معرفی بازی Alex Jones و Tameem هرچی از دهنشون در اومد به نسخه های قبلی گفتن و این موضوع بود که باعث عصبانیت فن ها شد ، علاوه بر اون تریلر اولیه بازی اصلا خوب کار نشده بود و خیلی ها هنوز مشکلشون با همون تریلر ( خیلی ها هنوز نمیدونند دانته دوباره طراحی شده و هنوز بهش میگن معتاد !!! )

آخه چرا باید DmC رو بده دست Platinum Games ؟! مگه گیم پلی بازی مشکل داره که بده اونا بسازن ؟! گیم پلی بازی توی نسخه چهار خیلی خوب بود ( از 3 بهتر نبود ولی هنوز یکی از بهترین ها بود ) و تنها مشکل بازی داستان مسخره و شخصیت دلقک دانته بود ، الان شاید خیلی ها بیان بگن داستان DMC مهم نیست !!! شاید بعضی ها به داستان DMC اهمیت ندن ولی مطمئنا داستان بازی خیلی رو فروشش تاثیر داره و اگه DMC میخواست به همون صورت ادامه پیدا کنه به بن بست میخورد ، کاپکام بازی رو داد به Ninja Theory تا بتونه با ریبوت سری داستانش رو بهتر کنه ( ریبوت ایده کاپکام بود )

من هیچوقت نگفتم گیم پلی بازی بهتر از نسخه سوم میشه ، همین الان هم دارم میگم تا بازی رو تجربه نکنم نمیتونم در موردش نظر قطعی بدم ، من مشکل با اون دوستانیه که فقط دوست دارن بازی رو بکوبن

Dante Never Cry @ :
چی میگی واسه خودت ؟
من کی گفتم این DmC یه چیزی میشه در حد RE : ORC ؟! هیچ وقت همین حرفی نزدم ؛ تاپیک معرفی بازی رو بیار بالا ، ببین من اونجا تنها کسی بودم ( البته یه حمیدرضا MANIX خدا بیامرز هم بود با یکی دو نفر دیگه از بروبچ ) که میگفتیم بازی خوبی می تونه بشه و تا تریلر و مخلفات بازی در نیاد در موردش اظهار نظر نکنیم بهتره.
بر خلاف خیلی دیگه از فن های DMC (نه DmC) ، من اصلا کفری نیستم نسبت به دانته جدید . اصلا" ... اتفاقا دانته این بازی به دانته مورد علاقه من خیلی شبیهه (DMC3) من با داستان بازی هم مشکلی نخواهم داشت ، زیرا :
متریالی که من رو DMC فن کرده ، داستان سری نبوده ، که حالا با ریبوت شدنش دل چرکین بخوام بشم . این رو هم تو بک گراند ذهنیم دارم که سازنده این بازی همونیه که تو این نسل دو تا بازی درست که داستانهاشون "فـــوق العاده" خوب و با حساب کتاب بوده .
من صبر کردم از روز اول ، تا گیم پلی بازی ، کامبت سیستم بازی ، و مکانیزم کومبو ها رو ببینم ...
خب ، دیدم ، عُقّم گرفت . الان از تمام اون کسایی که یروزی بازی رو می کوبیدن بدون هیچ منطقی و فقط بخاطر چشم و ابروی دانته جدید ازین بازی بدشون اومده بود هم از ازش بیشتر بدم میاد و متنفرم ... Believe or not این بازی سبک مبارزاتش اصلا اون چیزی نیست که DMC فن ها بخوان ؛ بازی محیطش اون محیط گاتیک مطلوب ما نیست و بقول دوستمون انگار کاغذی و مقواییه !
شاید بازی بیاد و برای خودش کلی فن جدید کسب کنه که مبارکشون باشه ، شاید من هم بازی کنم و خیلی هم خوشم بیاد ، اما ، این بازی هرگز ، و باز هم تاکید میکنم ، هرگز بعنوان یک DMC قبول نخواهیم کرد و منتظر می مونیم تا DMC5 بیاد .
فرق بزرگ این بازی با ORC اینه که اون Not Only اویل لــِهـی بود ، But Also بازی فاجعه ای هم بود . اما این بازی DmC خوبی نیست ، اما میتونه بازی خوبی باشه . (خوب)
من بیش از دیویس بار اینـا رو گفتم بهت تو باز بیا بگو کیوان بحث منطقی نمی کنه ؛ بحث منطقی شاخ و دم داره ؟ آیا ؟ آیا بحثی منطقیه که آخر طرف نظرش منطبق شه با نظر ما ؟ آیا ؟

اول از همه : کیوان اون 60 تا اسمایلی که توی پستم گذاشتم برای قشنگی نبود و نشون میداد که یه جورایی جنبه شوخی داره ولی خب مثل اینکه دوست داری پستم رو جدی بگیری

تاپیک امتیازات RE:ORC رو یه دور دیگه بخون تا یادت بیاد کجا DmC رو باهاش مقایسه کردی

حوصله ندارم همه نوشته رو جواب بدم فقط این دوتا بخش برام مهمه 1. میگی گیم پلی بازی چیزی نیست که DMC فن ها بخوان !!! 2. میگی قبلا بحث منطقی داشتیم و ظاهرا من بی منطق بودم ، درسته ؟!

1. این DMC فن هایی که میگی کیا هستن دقیقا ؟! ( جان من فقط نگو منظورت کاربر های CU ـه که کلا هرچی میبینند بهش ایراد میگیرن و شروع میکنند به ترول کردن ) نکنه منظورت بعضی از اعضای سایت خودمونه که حتی به خودشون زحمت ندادن تریلر های اخیر بازی رو ببینند ؟! الان به نظر تو من و بقیه بچه های تاپیک DMC ( لینکش توی امضامه ) که منتظریم خبر های بیشتری از بازی ببینیم و بهش امیدواریم DMC فن هستیم یا نه ؟!

تو الان به عنوان یه DMC فن دقیقا چه اشکالی توی گیم پلی میبینی ؟! ( فقط گیم پلی )

2. به جز بحث منطقی ایی که در مورد گیم پلی بازی داشتیم و آخرش برگشتی گفتی کمبوها زشتن ، بحث دیگه ایی هم داشتیم ؟! در ضمن میگی من منطقی بحث نمیکنم ( لااقل این چیزیه که من از نوشته ات برداشت کردم ) ، ولی چطوره که من با شهاب در مورد دیزاین مراحل بحث میکنم و وقتی دلایلش رو میشنوم و دوباره تریلر ها رو نگاه میکنم قبول میکنم که درست میگه و مراحل جالب طراحی نشدن یا مثلا وقتی با احسان در مورد دیزاین خود دانته بحث میکنم قبول میکنم که طراحی دانته نسبت به نسخه های قبلی ضعیف تر بوده ولی فقط توی بحثی که با همدیگه داشتیم من بی منطق بودم ؟!

آخرین ویرایش:
مقایسه Tomb Raider با DmC اشتباهه ، ما هنوز اطلاعات درست و حسابی ایی از TR نداریم و نمیدونیم دقیقا چقدر تغییر کرده ، در ضمن تنها چیزی که باعث شد DmC توی این وضعیت فعلی قرار بگیره PR افتضاح کاپکام بود بعد از معرفی بازی Alex Jones و Tameem هرچی از دهنشون در اومد به نسخه های قبلی گفتن و این موضوع بود که باعث عصبانیت فن ها شد ، علاوه بر اون تریلر اولیه بازی اصلا خوب کار نشده بود و خیلی ها هنوز مشکلشون با همون تریلر ( خیلی ها هنوز نمیدونند دانته دوباره طراحی شده و هنوز بهش میگن معتاد !!! )

آخه چرا باید DmC رو بده دست Platinum Games ؟! مگه گیم پلی بازی مشکل داره که بده اونا بسازن ؟! گیم پلی بازی توی نسخه چهار خیلی خوب بود ( از 3 بهتر نبود ولی هنوز یکی از بهترین ها بود ) و تنها مشکل بازی داستان مسخره و شخصیت دلقک دانته بود ، الان شاید خیلی ها بیان بگن داستان DMC مهم نیست !!! شاید بعضی ها به داستان DMC اهمیت ندن ولی مطمئنا داستان بازی خیلی رو فروشش تاثیر داره و اگه DMC میخواست به همون صورت ادامه پیدا کنه به بن بست میخورد ، کاپکام بازی رو داد به Ninja Theory تا بتونه با ریبوت سری داستانش رو بهتر کنه ( ریبوت ایده کاپکام بود )

من هیچوقت نگفتم گیم پلی بازی بهتر از نسخه سوم میشه ، همین الان هم دارم میگم تا بازی رو تجربه نکنم نمیتونم در موردش نظر قطعی بدم ، من مشکل با اون دوستانیه که فقط دوست دارن بازی رو بکوبن
چرا به پلاتینیوم گیم بدن؟؟چون پلاتینیوم گیم در گیم پلی شاهکاره.همین Bayonetta بهترین سیستم مبارزات رو داره که بسیار کمبو های زیبایی داره.کافی بود فقط بدن دست پلاتینیوم گیم،سازنده اصلی بازی هم نظارت روش می کرد می دیدی که شاهکاری میشه
ویرایش:
به خاطر اشتباه تایپی ببخشید

آخرین ویرایش:
شاید بعضی ها به داستان DMC اهمیت ندن ولی مطمئنا داستان بازی خیلی رو فروشش تاثیر داره و اگه DMC میخواست به همون صورت ادامه پیدا کنه به بن بست میخورد ، کاپکام بازی رو داد به Ninja Theory تا بتونه با ریبوت سری داستانش رو بهتر کنه ( ریبوت ایده کاپکام بود )
یعنی این حرفت رو باید با طلا نوشت
---------------
جالبی کار اینجاس که اگه کاپکوم میومد و دوباره با همون فضاهای گوتیک و اون اتمسفر خاص dmc رو می ساخت و یه داستان کلیشه ای می چسبوند تنگش همه میومدن می گفتن اه چقدر تکراری چقدر مزخرف
باز هم میگم نینجا تئوری dmc رو نجات داد
در جواب اون دوستمون هم که برگشت هر چی از دهنش در اومد به ما گفت باید بگم : بنده نیز نه بچه م ، نه صرفا دوست دارم فقط یه بازی کرده باشم ، داستان dmc از همون ابتدا (یعنی شماره ی اول) برای من لذت بخش بود و می دونم dmc واقعی چی هست نه اون آشغال dmc4 ، با دیدن این بازی به این نتیجه رسیدم که نینجا تئوری تونست dmc رو نجات بده

یعنی این حرفت رو باید با طلا نوشت
---------------
جالبی کار اینجاس که اگه کاپکوم میومد و دوباره با همون فضاهای گوتیک و اون اتمسفر خاص dmc رو می ساخت و یه داستان کلیشه ای می چسبوند تنگش همه میومدن می گفتن اه چقدر تکراری چقدر مزخرف
باز هم میگم نینجا تئوری dmc رو نجات داد
در جواب اون دوستمون هم که برگشت هر چی از دهنش در اومد به ما گفت باید بگم : بنده نیز نه بچه م ، نه صرفا دوست دارم فقط یه بازی کرده باشم ، داستان dmc از همون ابتدا (یعنی شماره ی اول) برای من لذت بخش بود و می دونم dmc واقعی چی هست نه اون آشغال dmc4 ، با دیدن این بازی به این نتیجه رسیدم که نینجا تئوری تونست dmc رو نجات بده
داستان کلیشه ای؟خداییش من 3 تا نسخه اول رو پشت سر هم بازی کردم یک خورده احساس تکراری بودن بهم دست نداد.نسخه چهارم هم افت داشت ولی خیلی بد نبود.
واقعا اگه به کامیا و پلاتنیوم گیم میدادن فکر می کردی بدتر از این می شد؟به نظر من که شاهکاری مثل bayonetta می شد

با اينكه كار ninja theoryرو قبول دارم ولي بايد كارو به كاردان سپرداينجور بازيا خوراك كامياست من فقط devil may cry1 رو شاهكار ميدونم و پدر اين سبك .درود بر استاد كاميا

داستان کلیشه ای؟خداییش من 3 تا نسخه اول رو پشت سر هم بازی کردم یک خورده احساس تکراری بودن بهم دست نداد.نسخه چهارم هم افت داشت ولی خیلی بد نبود.
واقعا اگه به کامیا و پلاتنیوم گیم میدادن فکر می کردی بدتر از این می شد؟به نظر من که شاهکاری مثل bayonetta می شد

دوست عزیز نسخه چهارم اشکالی از لحاظ گیم پلی نداشت که بخوان بدن پلاتینیوم گیمز بسازتش ، گیم پلی نسخه چهار خیلی هم خوب بود ، مشکل بازی مراحل تکراری و داستان افتضاحش بود

بیونتا گیم پلیش شاهکار بود ولی داستانش افتضاح بود ( افتضاحتر از DMC4 ) و اگه میدادن نسخه جدید رو پلاتینیوم گیمز بسازه مطئمن باش از لحاظ فروش شکست میخورد

دوست عزیز نسخه چهارم اشکالی از لحاظ گیم پلی نداشت که بخوان بدن پلاتینیوم گیمز بسازتش ، گیم پلی نسخه چهار خیلی هم خوب بود ، مشکل بازی مراحل تکراری و داستان افتضاحش بود بیونتا گیم پلیش شاهکار بود ولی داستانش افتضاح بود ( افتضاحتر از DMC4 ) و اگه میدادن نسخه جدید رو پلاتینیوم گیمز بسازه مطئمن باش از لحاظ فروش شکست میخورد
ninja theory هم كارش خوبه بايد صبر كنيم ببينيم چجور از آب در مياد مخصوصا اينكه داستان نويسيرو بلده

دوست عزیز نسخه چهارم اشکالی از لحاظ گیم پلی نداشت که بخوان بدن پلاتینیوم گیمز بسازتش ، گیم پلی نسخه چهار خیلی هم خوب بود ، مشکل بازی مراحل تکراری و داستان افتضاحش بود

بیونتا گیم پلیش شاهکار بود ولی داستانش افتضاح بود ( افتضاحتر از DMC4 ) و اگه میدادن نسخه جدید رو پلاتینیوم گیمز بسازه مطئمن باش از لحاظ فروش شکست میخورد

نه ديگه اين تيكه رو قبول ندارم.از اول تاپيك دارم بحث ها رو ميخونم ولي اين تيكه اش قابل قبول نيست.

بهترين عنوان از سري DMC كه نسخه سوم هستش هم از لحاظ گيم پلي بايد بره پيش Bayonetta بوق بزنه چه برسد به 4.يعني كاملا مشخصه كه كاميا با Bayonetta به اوج گيم پلي كه ميخواست رسيد.NT كه سهله كل عالم هم جمع بشن يك گيم پلي در سبك DMC نميتونن بسازن كه به Bayonetta نزديك بشه.اون بازي اگر اشكالات داستان و گرافيكي تا حدودي نداشت مطمئن باش از لحاظ امتيازي بالاي 95 ميشد متاش.گرچه مجله معتبري مثل EDGE به دادن امتياز 10 به بازي حرف من رو اون زمان تاييد كرد.
كاميا به مرز حداكثري اين سبك گيم پلي رسيد و NT نميتونه اين كار رو بكنه.گرچه من مخالف اين بازي نيستم و بهش اميدوارم ولي اينكه بياي بگي DMC4 گيم پلي خوبي داشت و نيازي به تغيير نيست اشتباهه چون اون زمان استاندارد DMC3 بود و با اون مقايسه ميشد و اگر 80 درصد اون هم بوده باشه بهش ميگن خوب.ولي الان استاندارد جديد از لحاظ گيم پلي Bayonetta هستش.

در ضمن Bayonetta با اينكه يك IP جديد بود حول حوش 2 ميليون نسخه فروخت كه اصلا مقدار كمي نيست.پس در مورد فروش حرفت اشتباهه.اونايي كه DMC ميخرن به خاطر برند بازيه نه سازندش.(فعلا)

نه ديگه اين تيكه رو قبول ندارم.از اول تاپيك دارم بحث ها رو ميخونم ولي اين تيكه اش قابل قبول نيست. بهترين عنوان از سري DMC كه نسخه سوم هستش هم از لحاظ گيم پلي بايد بره پيش Bayonetta بوق بزنه چه برسد به 4.يعني كاملا مشخصه كه كاميا با Bayonetta به اوج گيم پلي كه ميخواست رسيد.NT كه سهله كل عالم هم جمع بشن يك گيم پلي در سبك DMC نميتونن بسازن كه به Bayonetta نزديك بشه.اون بازي اگر اشكالات داستان و گرافيكي تا حدودي نداشت مطمئن باش از لحاظ امتيازي بالاي 95 ميشد متاش.گرچه مجله معتبري مثل EDGE به دادن امتياز 10 به بازي حرف من رو اون زمان تاييد كرد. كاميا به مرز حداكثري اين سبك گيم پلي رسيد و NT نميتونه اين كار رو بكنه.گرچه من مخالف اين بازي نيستم و بهش اميدوارم ولي اينكه بياي بگي DMC4 گيم پلي خوبي داشت و نيازي به تغيير نيست اشتباهه چون اون زمان استاندارد DMC3 بود و با اون مقايسه ميشد و اگر 80 درصد اون هم بوده باشه بهش ميگن خوب.ولي الان استاندارد جديد از لحاظ گيم پلي Bayonetta هستش. در ضمن Bayonetta با اينكه يك IP جديد بود حول حوش 2 ميليون نسخه فروخت كه اصلا مقدار كمي نيست.پس در مورد فروش حرفت اشتباهه.اونايي كه DMC ميخرن به خاطر برند بازيه نه سازندش.(فعلا)
البته بهترينdevil may cry به نظر من نسخه اولش .نسخه سوم از لحاظ داستاني عالي بود

نه ديگه اين تيكه رو قبول ندارم.از اول تاپيك دارم بحث ها رو ميخونم ولي اين تيكه اش قابل قبول نيست.

بهترين عنوان از سري DMC كه نسخه سوم هستش هم از لحاظ گيم پلي بايد بره پيش Bayonetta بوق بزنه چه برسد به 4.يعني كاملا مشخصه كه كاميا با Bayonetta به اوج گيم پلي كه ميخواست رسيد.NT كه سهله كل عالم هم جمع بشن يك گيم پلي در سبك DMC نميتونن بسازن كه به Bayonetta نزديك بشه.اون بازي اگر اشكالات داستان و گرافيكي تا حدودي نداشت مطمئن باش از لحاظ امتيازي بالاي 95 ميشد متاش.گرچه مجله معتبري مثل EDGE به دادن امتياز 10 به بازي حرف من رو اون زمان تاييد كرد.
كاميا به مرز حداكثري اين سبك گيم پلي رسيد و NT نميتونه اين كار رو بكنه.گرچه من مخالف اين بازي نيستم و بهش اميدوارم ولي اينكه بياي بگي DMC4 گيم پلي خوبي داشت و نيازي به تغيير نيست اشتباهه چون اون زمان استاندارد DMC3 بود و با اون مقايسه ميشد و اگر 80 درصد اون هم بوده باشه بهش ميگن خوب.ولي الان استاندارد جديد از لحاظ گيم پلي Bayonetta هستش.

در ضمن Bayonetta با اينكه يك IP جديد بود حول حوش 2 ميليون نسخه فروخت كه اصلا مقدار كمي نيست.پس در مورد فروش حرفت اشتباهه.اونايي كه DMC ميخرن به خاطر برند بازيه نه سازندش.(فعلا)

سهیل مگه من گفتم گیم پلی بیونتا اشکال داره ؟! :-/:d

داستان ، شخصیت پردازی و طراحی مراحل DMC4 خیلی اشکال داشت هرچند که گیم پلی بازی خیلی خوب کار شده بود ( برای یه بازیی که نسبتا اول نسل منتشر میشد خیلی خوب بود ) ولی با این وجود بازی کم فروخت و نمرات متوسطی گرفت ( به عنوان نسخه چهارم از یه سری معروف این نمرات و میزان فروش براش کم بود )

کاپکام اومد بررسی کرد تا ببینه چه چیزی باعث موفق نشدن بازی شده ، گیم پلی بازی که اون زمان اصلا رقیب نداشت ، پس اشکال از گیم پلی نبود ، کاپکام متوجه شد که داستان بازی بیش از اندازه .... کسل کننده (؟) و چیپ کار شده !!! پس به این نتیجه رسید که باید نسخه بعدی توی زمینه شخصیت پردازی و داستان خیلی بهتر از این باشه

از طرفی تیم سازنده DMC های قبلی کاملا معلوم بود که علاقه ایی به کار کردن روی یه نسخه جدید از Devil May Cry رو ندارن ( حدود 7 یا 6 سال بود که داشتن فقط روی سری DMC کار میکردن ) و میخوان کار جدیدی رو انجام بدن ( Dragon's Dogma )

کاپکام به این نتیجه رسید که بازی رو باید بده به یه استدیویی خارجی ( External ) ، استدیویی که بتونه داستان بازی رو از اول بیان کنه ، یه استدیویی که توی بازی های قبلیش دراین زمینه موفق بوده باشه و بازی هاش از داستانی غنی و جامع برخورد بوده باشند ، استدویی که قبلا روی عنوان های HnS کار کرده باشه .

بعد از بررسی کردن استدیو های مختلف کاپکام به این نتیجه رسید که بازی رو بده به NT و برای اینکه مطمئن بشه گیم پلی بازی کیفیت خودش رو حفط میکنه خودشون هم از نزدیک روی ساخت بازی نظارت داشته باشند

بازی های قبلی NT هرچقدر توی بخش داستانی خوب عمل کردن ولی گیم پلی ساده و تکراریی داشتن که دلیل فروش کمشون هم همین بوده ، برای همینه که کاپکام هدفش رقابت با بیونتا نیست چون میدونه NT نمیتونه یه همچین گیم پلی ایی رو بسازه ، بجاش کاپکام میخواد بهترین Devil May Cry رو توی کل سری بسازه و در واقع با خودش رقابت کنه

سهیل مگه من گفتم گیم پلی بیونتا اشکال داره ؟! :-/:d داستان ، شخصیت پردازی و طراحی مراحل DMC4 خیلی اشکال داشت هرچند که گیم پلی بازی خیلی خوب کار شده بود ( برای یه بازیی که نسبتا اول نسل منتشر میشد خیلی خوب بود ) ولی با این وجود بازی کم فروخت و نمرات متوسطی گرفت ( به عنوان نسخه چهارم از یه سری معروف این نمرات و میزان فروش براش کم بود ) کاپکام اومد بررسی کرد تا ببینه چه چیزی باعث موفق نشدن بازی شده ، گیم پلی بازی که اون زمان اصلا رقیب نداشت ، پس اشکال از گیم پلی نبود ، کاپکام متوجه شد که داستان بازی بیش از اندازه .... کسل کننده (؟) و چیپ کار شده !!! پس به این نتیجه رسید که باید نسخه بعدی توی زمینه شخصیت پردازی و داستان خیلی بهتر از این باشه از طرفی تیم سازنده DMC های قبلی کاملا معلوم بود که علاقه ایی به کار کردن روی یه نسخه جدید از Devil May Cry رو ندارن ( حدود 7 یا 6 سال بود که داشتن فقط روی سری DMC کار میکردن ) و میخوان کار جدیدی رو انجام بدن ( Dragon's Dogma ) کاپکام به این نتیجه رسید که بازی رو باید بده به یه استدیویی خارجی ( External ) ، استدیویی که بتونه داستان بازی رو از اول بیان کنه ، یه استدیویی که توی بازی های قبلیش دراین زمینه موفق بوده باشه و بازی هاش از داستانی غنی و جامع برخورد بوده باشند ، استدویی که قبلا روی عنوان های HnS کار کرده باشه . بعد از بررسی کردن استدیو های مختلف کاپکام به این نتیجه رسید که بازی رو بده به NT و برای اینکه مطمئن بشه گیم پلی بازی کیفیت خودش رو حفط میکنه خودشون هم از نزدیک روی ساخت بازی نظارت داشته باشند بازی های قبلی NT هرچقدر توی بخش داستانی خوب عمل کردن ولی گیم پلی ساده و تکراریی داشتن که دلیل فروش کمشون هم همین بوده ، برای همینه که کاپکام هدفش رقابت با بیونتا نیست چون میدونه NT نمیتونه یه همچین گیم پلی ایی رو بسازه ، بجاش کاپکام میخواد بهترین Devil May Cry رو توی کل سری بسازه و در واقع با خودش رقابت کنه
بهترين devil may cry توي سري نسخه اولش فقطم خود كاميا ميتونه بهترين نسخرو بسازه يعني خود خالق بازي

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or