تاریخ جدید عرضه GTA V برای PC و سیستم مورد نیاز - (بروزرسانی)

VahiD_ST

کاربر سایت
gta_5_ps4_xo-31-600x337.jpg

درود!

اخیرا در صفحه استیم مربوط به بازی GTA 5 در مقابل زمان تاریخ عرضه بازی به جای January 2015، عبارت Comming Soon نقش بسته بود که نشان میداد بازی در تاریخ دیگری از سال 2015 عرضه خواهد شد.

این خبر که موجب نگرانی بسیاری از PC گیمرها شده بود، باعث شد که آنها به فروم رسمی سایت شرکت راک استار بروند و جویای این تاخیــر شوند.

که در نهایت مسئولان راک استار مجددن تاکید کردند بازی آنها در تاریخ 27 ژانویه منتشر خواهد شد و هیچ گونه تاخیری در کار نخواهد بود.

پیش از این هم راک استار قول داده بود که سیستم مورد نیاز GTA V را هر چه سریعتر اعلام کند اما هنوز خبری از سخت افزار مورد نیاز بازی نیست.

منبع

-----------------------------------------

آپدیت خبــــــر:

بازی بطور رسمی تاخیر خورد. تاریخ جدید بازی 24 مارس 2015 هست

سیستم مورد نیاز بازی هم اعلام شد که به شرح زیر هست:

حداقل سیستم مورد نیاز:
OS: Windows 8.1 64 Bit, Windows 8 64 Bit, Windows 7 64 Bit Service Pack 1, Windows Vista 64 Bit Service Pack 2* (*NVIDIA video card recommended if running Vista OS)
Processor: Intel Core 2 Quad CPU Q6600 @ 2.40GHz (4 CPUs) / AMD Phenom 9850 Quad-Core Processor (4 CPUs) @ 2.5GHz
Memory: 4GB
Video Card: NVIDIA 9800 GT 1GB / AMD HD 4870 1GB (DX 10, 10.1, 11)
Sound Card: 100% DirectX 10 compatible
HDD Space: 65GB
DVD Drive

سیستم پیشنهادی: ( برای اجرای بازی در کیفیت ۱۰۸۰p و ۶۰FPS می باشد )
OS: Windows 8.1 64 Bit, Windows 8 64 Bit, Windows 7 64 Bit Service Pack 1
Processor: Intel Core i5 3470 @ 3.2GHZ (4 CPUs) / AMD X8 FX-8350 @ 4GHZ (8 CPUs)
Memory: 8GB
Video Card: NVIDIA GTX 660 2GB / AMD HD7870 2GB
Sound Card: 100% DirectX 10 compatible
HDD Space: 65GB
DVD Drive

---------------------------------------------------------

آپدیت جدید (مربوط به 13 فروردین)[/COLOR]
باز هم شرکت راکس استار بازی رو به تعویض انداخت.
تاریخ انتشار جدید بازی June 15, 2015 که میشه 25 خرداد 1394 اعلام شده

--------------------------------

قضیه تاخیر بازی دروغ بود. جدی نگیرید :دی
تاریخ عرضه بازی همچنان 14 آوریل هست

آخرین ویرایش:
^^^^
این کـه داد میزد چرت و پرت ـه اگه به تریلرای *R دقت کنین واسه قرار دادن پلتفورم وسواس خاصی داره همیشه مینویسه رو کدوم پلتفرم اجرا شده و در اخر هم فقط همون پلتفورم رو اعلام میکنه (مثل تریلر نسخه ی PC) این کلش اینگلیسی مینوشت بعد زیر نویس روسی میکرد معلومه خو ساختگیه ....

آخرین ویرایش:
داخل تاپیک امار و ارقام گیم اسپات گفته 64 درصد فرق 60 فریم با 30 فریم رو نمی فهمن(در حقیقت 42 درصده) الان کسی هست فرق تریلر 60 فریم با 30 فریم قبلی که ماله کنسول بود رو نفهمیده باشه؟

داخل تاپیک امار و ارقام گیم اسپات گفته 64 درصد فرق 60 فریم با 30 فریم رو نمی فهمن(در حقیقت 42 درصده) الان کسی هست فرق تریلر 60 فریم با 30 فریم قبلی که ماله کنسول بود رو نفهمیده باشه؟

شاید منظورش این هست که چندان بهش اهمیت نمی دند! البته برای من به شخصه احساس تفاوت 30 فریم با 60 فریم به سبک اون بازی وابسته هست... در هر حال این تریلر تفاوت واقعا محسوس بود... امیدوارم با 970 بتونم با اخرین کیفیت بازیش کنم.

اخه مگه میشه ؟
سایت Gamespot آزمایشی انجام داده مربوط به تشخیص اختلاف بصری بین PC و کنسول های Xbox One و PS4. حدود 2700 نفر شرکت کردن و فقط 36% تونستن درست تشخیص بدن.
کجا گفته فرم ریت ؟ گفته کیفیت بصری وگرنه خیلی معذرت میخوام احمق ترین آدم هم اختلاف بین این دوتا رو میفهمه .....

شاید منظورش این هست که چندان بهش اهمیت نمی دند! البته برای من به شخصه احساس تفاوت 30 فریم با 60 فریم به سبک اون بازی وابسته هست... در هر حال این تریلر تفاوت واقعا محسوس بود... امیدوارم با 970 بتونم با اخرین کیفیت بازیش کنم.

اخه مگه میشه ؟

در تاپیک امار همه چیز گته شده نسخه ی pc در 60 فریم می شده نسخه ی کنسول در 30 فریم
کجا گفته فرم ریت ؟ گفته کیفیت بصری وگرنه خیلی معذرت میخوام احمق ترین آدم هم اختلاف بین این دوتا رو میفهمه .....
در اخبار گفته شده که نسخه ی pc در 60 فریم اجرا می شده اخبار کاملش در تاپیک امار هست البت ظاهرا پاکش کردن سایت گیم اسپات هم ***** کردن اما فیلمش هم هست خیلی سر همین در این سایت بحث شد

آخرین ویرایش:
در اخبار گفته شده که نسخه ی pc در 60 فریم اجرا می شده اخبار کاملش در تاپیک امار هست البت ظاهرا پاکش کردن سایت گیم اسپات هم ***** کردن اما فیلمش هم هست خیلی سر همین در این سایت بحث شد
این آزمایش به کلی چرت ـه چرا چون چند تا ویدئو دادن دست ملت گفتن کدوم مال کدومه کاری ندارم از نظر بصری چقدر اختلاف داشتند (هرچند از رو ویدئو بازم نمیشه تفاوت رو احساس کرد) ولی تفاوت فرم ریت اینقدر بالاست که اگه میدادن دست طرف بازی کنه به ثانیه نمیکشید که کدوم مال PC ـه کدوم کنسول ....

این آزمایش به کلی چرت ـه چرا چون چند تا ویدئو دادن دست ملت گفتن کدوم مال کدومه کاری ندارم از نظر بصری چقدر اختلاف داشتند (هرچند از رو ویدئو بازم نمیشه تفاوت رو احساس کرد) ولی تفاوت فرم ریت اینقدر بالاست که اگه میدادن دست طرف بازی کنه به ثانیه نمیکشید که کدوم مال PC ـه کدوم کنسول ....

اگه نظر من باشه قضیه پولی هست من فیلم hobbit که 24 فریم با 48 فریم هست دارم تفاوت خیلی زیاده اصلا جای شکی نیست حتی تریلر بازی ها بین 30 یا 60 فریمش خیلی فرق هست اما نسخه ی گیم اسپات طوری ساخته شده که خیلی از بچه های ما هم می گفتن جفتش 30 فریم هست این کارها برای سرپوش گذاشتن بر ضعف کنسول ها هست که می گن فرقی نیست یا 30 فریم سینمایی تره(اخه مگه فیلمه که باید سینمایی تر باشه بعد سینمایی هم 24 فریم هست نه 30 فریم) خلاصه این کارها با سو استفاده از اطلاعات ضعیف مردم انجام می گیره

من تا قبل از دیدن این تریلر فکر میکردم مانیتورم مشکل داره آخه تصویر یه جوری بود انگار جا میموند فک میکردم latency مانیتورم بالئه به خاطر اونه ولی الان این تریلر رو که 60 فریم هم بود دیدم اصن این اتفاق نمیافتاد و قشنگ معلوم بود 60 فریم ;)

اگه چشم طرف سالم باشه 1 ثانیه هم طول نمی کشه که تفاوت رو تشخیص بده ، ولی تو همین بازیسنتر خودمون هم من دیدم طرف میگه هیچ فرقی ندارن ! :| نمی دونم از قصد میگن یا واقعا نمی فهمن ...

سیستم پیشنهادیش یکم مشکوک میزنه ،
اگه همچین کیفیتی روی pc داشته باشه یا به شدت بهینه اس یا برای ultra ی سیستم دیگه در حد 780 ti یا حتی بالاتر طلب می کنه ، حتی بدون aa .

رضا جان توکه همیشه مشکوکی ;-)
اما از صمیم قلب آرزو دارم بازی اونقدری بهینه باشه که با 770 نازنیت 60 فریم و با aa خوب بزنی تو رگ..
امید من اینه که سر max payne 3 هم سیستم پیشنهادیش خوب بود و بازی هم خوب بهینه بود
به هرحال هرچی باشه بین راکستار و یوبی سافت باید یه فرقی باشه دیگه

نظر شخصی من فکر نکنم به اندازه پلی استیشن 4 بهینه باشه چون طیف pc خیلی وسیع هست و برای همین رو سیستم هرکس یه جور اجرا میشه و اگر کسی بتونه 60 فریم با بالاترین تنظیمات اجرا بکنه نه تنها آدم پولداریه بلکه خوش شانس هم هست چون بهینه بودن رو سخت افزار خاص تو pc بعضا شانسی هستش.

نظر شخصی من فکر نکنم به اندازه پلی استیشن 4 بهینه باشه چون طیف pc خیلی وسیع هست و برای همین رو سیستم هرکس یه جور اجرا میشه و اگر کسی بتونه 60 فریم با بالاترین تنظیمات اجرا بکنه نه تنها آدم پولداریه بلکه خوش شانس هم هست چون بهینه بودن رو سخت افزار خاص تو pc بعضا شانسی هستش.

بهینه؟ برای همین براش پچ دادن از گرافیک بازی زدن تا فریم دهیش بهتر بشه بلکه نزدیک 30 باشه؟
چیزی به اسم شانس در دنیای pc تقریبا وجود نداره هر چیزیش منطق داره اگر کسی حساب شده سیستم ببنده قطعا نتیجه ای که باید ازش می گیره این حرف عین اینه که بگیم روی ps4 من فریم بهتر می ده. کسی که pc داره 1 بار هزینه می کنه اما کسی که ps4 داره مدام باید برای بازی هاش هزینه کنه با این حساب pc خیلی به صرفه تر هست البته اگر طرف گیمر باشه بخواد اکثر بازی های خوب هم بازی کنه

والا با این سیستم مورد نیازی که *R داده روی یک سیستم مید رنجم میشه 60 فریم گرفت حالا روی تنظیمات پایین تر! با اینکه گفته بود در آینده ممکنه سیستم مورد نیاز تغییر کنه اما الان که چند روز بیشتر تا عرضه نمونده هنوز تغییری نکرده.
از هر شرکتی انتظار سیستم مورد نیاز چرت و پرت دارم ولی از راکستار نه دیگه!

دوست عزیز با احترام به نظرتون از نظر من شانسی نیست
بحث مچ بودن قطعات و گلوگاه رو دیگه کم و بیش اکثر دوستان میدونن
متاسفانه پردازنده های amd برای گیمهای سنگین چندان مناسب عمل نمیکنن و اینو حتی بدون نگاه کردن به ریویهای سایت های سخت افزاری و کسی که تجربه سیستم بستن داشته باشه متوجه میشه
دوستانی که پردازندهای پایینتر از i5 دارن هم نباید انتظار خاصی از اجرای خوب بازی ها داشته باشن
اصلا نیازی به بروز کردن سالانه سیستم هم نیست
الان کسی که یه 2600k که مال سه سال پیش هست رو هم داشته میتونه بدون ایجاد گلوگاه برای کارتی مثل 980 هم جواب بده
پس سعی کنید همیشه از رده های های اند خرید کنید حتی اگر متل نسلهای قبلی باشن
یه نکته دیگه هم اینه که من دیدم.بعضی ها سیستمهای خیلی خوبی دارن اما در اجرای گیمهای نه چندان.سنگین هم.مشکل دارن
این برمیگرده به مشکلات نرم افزاری و ویندوزی و یا برنامه های که تاثیر مطلوب بر روی ویندوز ندارن

والا با این سیستم مورد نیازی که *R داده روی یک سیستم مید رنجم میشه 60 فریم گرفت حالا روی تنظیمات پایین تر! با اینکه گفته بود در آینده ممکنه سیستم مورد نیاز تغییر کنه اما الان که چند روز بیشتر تا عرضه نمونده هنوز تغییری نکرده.
از هر شرکتی انتظار سیستم مورد نیاز چرت و پرت دارم ولی از راکستار نه دیگه!
رفیق منظور منم همینه دیگه که وقتی میخای 60 فریم و بهینه باشه چه بسا گرافیکو باید در حد ایکس باکس360 بکنی و اگر بخواهی مانند اون عکسها که PC دارها بهشان مینازند تصویر بگیری همون عکس عکس با فریم 5 تا 10 باید بازی کنی.
قبول دارید تو همین سایت 80 درصد دوستان سیستم خوب و حتی متوسط ندارند؟
ولی PS4 همه جا همون PS4 هستش پس واسش تنظیم و بهینه میکنند و کسی نمیگه رو PS4 من گرافیکش بهتره.
پچ های PS4 هم مربوط به بخش آنلاین و تجهیزات جدید توی آنلاین بود کاری به گرافیک و فریم نداشت حالا XBO رو نمیدونم اون که خیلی ضعیفتر از PS4 بود میتونید عکسهاشو که مقایسه ای هستش تو نت ببینید.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or